Kekler - Pastalar Kek buketim- Dr.oetker Sponsorluğunda

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.064
598
38
merhaba hanımlar daha da gelmem diye gitmiştim ama kendimi iyi hissedince ve pinkstrap gaza getirince çok bomba bir fikirle giriş yapacaktım fakat Kakao ve Ben ve ve ve sevgili Akasya yapacağım kekleri benden önce buraya indirince (çıkışta hesaplaşacaz kızım ) elimde sadece buket fikri kaldı ve bildiğim hem basit hem puf hem lezzetli normal kekimi yapmaya karar verdim..

@Dombik ve KarKralicesi bebişlerim sizlere de yanımda olduğunuzdan ötürü teşekkür ederim
aslında keklerimi yinede dolgulu yapacaktım ama keki yaptığım sırada hafiften rahatsızlanınca ve oğluşum musade etmeyince dinlenmek zorunda kaldım..
napalım gönüller bir olsun olma mı

Kek Buketimin Malzemeleri
-3 yumurta
-1 su bardağı şeker
-1 su bardağı yoğurt
-1 su bardağı sıvı yağ
-2 su bardağı un
-1 paket kakao
-1 paket vanilin
-1 paket kabartma tozu

arkadaki süt nişasta kremşanti un ve şeker dolgu içindi ama kaldı malesef

yumurtalarla şekeri beyazlayana kadar çırpıyoruz...

daha sonra yoğurt ve yağıda koyup karıştırmaya devam ediyoruz böylelikle ilk sıvıları koyduk mu

daha sonra un kakao vanilin ve kabartma tozu yani kurular eklenir ve kek harcı tamamlanır..

ortaya mis gibi kokan kakaolu harcımız gelir

bir kısmını silikon kalıplara bir kısmınıda bardaklarıma yarıya gelecek şekilde koyuyoruz..

önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında yarım saat pişiriyoruz mis gibi keklerimizi...

bu da sizin için yaptığım sunum rahatsızlanmasaydım tek rakibim bonyfood olacaktı )

AFİYET OLSUN BALLARIM

Son düzenleyen: Moderatör:
Enerjine hayran olduğumu söylemiştim değil mi?
Fikirleri çalanlara teessüf ediyorum Çok güzel bir sunumu kaçırdık
Eline emeğine sağlık tatlım, yarışma da başarılar

Şu an içtiğim çayın yanında bu keklerden olsaydı hiç de fena olmazdı.Nefis görünüyor.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.

Bir de sponsorda artık yaptığımız malzemelerden birini kullanıyoruz.Pinko'yu boşver.Pinko beni öldürecek.

Ellerine sağlık Harika olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Sponsoru sildim Yaptığın malzemelerden bir marka olması gerekiyor
Dr.oetker sponsorluğunda gibi

Vayyyyyy beyaaaa..kim çalmış senin fikirlerini kiii...onları bir yakalarsamm ...hepsine aikido yapacamm..kendime yaptım zaten su an boyleyim kuzumm harika olmuş bunlar ellerine sağlık Başarılar

Hadi ya demeyeydin iyiydi anaaaaam

Vayyyyyy beyaaaa..kim çalmış senin fikirlerini kiii...onları bir yakalarsamm ...hepsine aikido yapacamm..kendime yaptım zaten su an boyleyim kuzumm harika olmuş bunlar ellerine sağlık Başarılar
O buketi yapmayacaktın hacı muneccim misin nerden bilecen benimde yapacağımı

Ellerine sağlık Harika olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Sponsoru sildim Yaptığın malzemelerden bir marka olması gerekiyor
Dr.oetker sponsorluğunda gibi
Nevoşum ben pc yi kapattım telden yapamıyorum doktor ötkeri katabilir misin o vakit onun sponsorluğunda olsun bari

Hain adra, hep kuyumu kazıyorsun
Ne var accık daha kalsaydı, o kadar dil döktüm yarışmaya soktum karnı burnunda haliyle

ellerine saglik ,ne kaa şık olmus :)))
bi cay davetinde denemek istiyorum
basarilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…