toplumsal linç başlatacam onlaraEnerjine hayran olduğumu söylemiştim değil mi?
Fikirleri çalanlara teessüf ediyorumÇok güzel bir sunumu kaçırdık
Eline emeğine sağlık tatlım, yarışma da başarılar
merhaba hanımlar daha da gelmem diye gitmiştim ama kendimi iyi hissedince vepinkstrap gaza getirince çok bomba bir fikirle giriş yapacaktım fakat Kakao ve Ben ve ve ve sevgili Akasya yapacağım kekleri benden önce buraya indirince (çıkışta hesaplaşacaz kızım ) elimde sadece buket fikri kaldı ve bildiğim hem basit hem puf hem lezzetli normal kekimi yapmaya karar verdim ..
@Dombik veKarKralicesi bebişlerim sizlere de yanımda olduğunuzdan ötürü teşekkür ederim
aslında keklerimi yinede dolgulu yapacaktım ama keki yaptığım sırada hafiften rahatsızlanınca ve oğluşum musade etmeyince dinlenmek zorunda kaldım..
napalım gönüller bir olsun olma mı
Kek Buketimin Malzemeleri
-3 yumurta
-1 su bardağı şeker
-1 su bardağı yoğurt
-1 su bardağı sıvı yağ
-2 su bardağı un
-1 paket kakao
-1 paket vanilin
-1 paket kabartma tozu
Eki Görüntüle 1624862
arkadaki süt nişasta kremşanti un ve şeker dolgu içindi ama kaldı malesef
Eki Görüntüle 1624863
Eki Görüntüle 1624864
yumurtalarla şekeri beyazlayana kadar çırpıyoruz...
Eki Görüntüle 1624866 Eki Görüntüle 1624868
daha sonra yoğurt ve yağıda koyup karıştırmaya devam ediyoruz böylelikle ilk sıvıları koyduk mu
Eki Görüntüle 1624869
Eki Görüntüle 1624871
daha sonra un kakao vanilin ve kabartma tozu yani kurular eklenir ve kek harcı tamamlanır..
Eki Görüntüle 1624872
ortaya mis gibi kokan kakaolu harcımız gelir
Eki Görüntüle 1624873
bir kısmını silikon kalıplara bir kısmınıda bardaklarıma yarıya gelecek şekilde koyuyoruz..
Eki Görüntüle 1624874
önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında yarım saat pişiriyoruz mis gibi keklerimizi...
Eki Görüntüle 1624875
bu da sizin için yaptığım sunum rahatsızlanmasaydım tek rakibim bonyfood olacaktı)
AFİYET OLSUN BALLARIM
merhaba hanımlar daha da gelmem diye gitmiştim ama kendimi iyi hissedince vepinkstrap gaza getirince çok bomba bir fikirle giriş yapacaktım fakat Kakao ve Ben ve ve ve sevgili Akasya yapacağım kekleri benden önce buraya indirince (çıkışta hesaplaşacaz kızım ) elimde sadece buket fikri kaldı ve bildiğim hem basit hem puf hem lezzetli normal kekimi yapmaya karar verdim ..
@Dombik veKarKralicesi bebişlerim sizlere de yanımda olduğunuzdan ötürü teşekkür ederim
aslında keklerimi yinede dolgulu yapacaktım ama keki yaptığım sırada hafiften rahatsızlanınca ve oğluşum musade etmeyince dinlenmek zorunda kaldım..
napalım gönüller bir olsun olma mı
Kek Buketimin Malzemeleri
-3 yumurta
-1 su bardağı şeker
-1 su bardağı yoğurt
-1 su bardağı sıvı yağ
-2 su bardağı un
-1 paket kakao
-1 paket vanilin
-1 paket kabartma tozu
Eki Görüntüle 1624862
arkadaki süt nişasta kremşanti un ve şeker dolgu içindi ama kaldı malesef
Eki Görüntüle 1624863
Eki Görüntüle 1624864
yumurtalarla şekeri beyazlayana kadar çırpıyoruz...
Eki Görüntüle 1624866 Eki Görüntüle 1624868
daha sonra yoğurt ve yağıda koyup karıştırmaya devam ediyoruz böylelikle ilk sıvıları koyduk mu
Eki Görüntüle 1624869
Eki Görüntüle 1624871
daha sonra un kakao vanilin ve kabartma tozu yani kurular eklenir ve kek harcı tamamlanır..
Eki Görüntüle 1624872
ortaya mis gibi kokan kakaolu harcımız gelir
Eki Görüntüle 1624873
bir kısmını silikon kalıplara bir kısmınıda bardaklarıma yarıya gelecek şekilde koyuyoruz..
Eki Görüntüle 1624874
önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında yarım saat pişiriyoruz mis gibi keklerimizi...
Eki Görüntüle 1624875
bu da sizin için yaptığım sunum rahatsızlanmasaydım tek rakibim bonyfood olacaktı)
AFİYET OLSUN BALLARIM
Hadi ya demeyeydin iyiydi anaaaaamŞu an içtiğim çayın yanında bu keklerden olsaydı hiç de fena olmazdı.Nefis görünüyor.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Bir de sponsorda artık yaptığımız malzemelerden birini kullanıyoruz.Pinko'yu boşver. Pinko beni öldürecek.
O buketi yapmayacaktın hacıVayyyyyy beyaaaa..kim çalmış senin fikirlerini kiii...onları bir yakalarsamm ...hepsine aikido yapacamm..kendime yaptım zaten su an boyleyim kuzumm harika olmuş bunlar ellerine sağlık Başarılar
Nevoşum ben pc yi kapattım telden yapamıyorum doktor ötkeri katabilir misin o vakit onun sponsorluğunda olsun bariEllerine sağlıkHarika olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Sponsoru sildimYaptığın malzemelerden bir marka olması gerekiyor
Dr.oetker sponsorluğunda gibi
Bilmem biraz düşüneyim yapsam mı acabaNevoşum ben pc yi kapattım telden yapamıyorum doktor ötkeri katabilir misin o vakit onun sponsorluğunda olsun bari
Hain adra, hep kuyumu kazıyorsunŞu an içtiğim çayın yanında bu keklerden olsaydı hiç de fena olmazdı.Nefis görünüyor.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Bir de sponsorda artık yaptığımız malzemelerden birini kullanıyoruz.Pinko'yu boşver. Pinko beni öldürecek.
Ben de bir marka değil miyim NevoşEllerine sağlıkHarika olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Sponsoru sildimYaptığın malzemelerden bir marka olması gerekiyor
Dr.oetker sponsorluğunda gibi
Markasın PinkomBen de bir marka değil miyim Nevoş
Sanki Adra söylemese ben görmeyecektimHain adra, hep kuyumu kazıyorsun
Ne var accık daha kalsaydı, o kadar dil döktüm yarışmaya soktum karnı burnunda haliyle
Hiç bile.Hain adra, hep kuyumu kazıyorsun
Ne var accık daha kalsaydı, o kadar dil döktüm yarışmaya soktum karnı burnunda haliyle
Yani dimi Nevoş.Sanki Adra söylemese ben görmeyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?