Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi ki kıbrıs'a gelmişim.yoksa hayatımın aşkını bulamıcaktım.ve geçmişteki çocukluk aşkıma saplantı olucaktım..
keşkee; sevgilimi üzücek o kelimeleri söylemeseydim..
keşke; sennle knşmasaydım.hatta hiç tanşmasaydım.seni ilk gördğüm gn de beğenmemştim ama işte kıyamadm arkdşm olmaya dvm et dedm.yüz verdm ama sen astarı aştıın.. insanlara kendmden çok gvenmesem.hep bu hatayı yapar mı bi insan..klava:
veee: hayatımdn insanları sileceksem eğer.bunu hemen yapabiliyrum.bittyse btyr bnm için..ii ki bu huya sahibimmhihoyyyt
iyiki baslarda istememe karsi cikmama ragmen esimle evlenmisim..iiyiki vicdanli ve beni cok seven bir kocam var..ama
keske cocugu olsaydi ve allahim bize ömür boyu cocuksuzlugu yasatmasaydi..
mükemmel bir kocanin bedeli - ömür boyu evlat sahibi olamamak galiba..benim en büyük keskem budur!!!
tanışmasaydım.
hadi tanıştım. ilk hatasında yol yakınken dönseydim.
hadi dönmedim bitti diyip peşimden koşunca dayanamayıp tekrar başlamasaydım.
yüz göz hiç olmasaydım.
en önemlisi de adam yurduna konulmayacak şeyler yaptığı yetmediği halde haddini aşmasını 1 ay bile olsa çekmemeliydim
iyiki;
bu konuda da eğitim hayatım ve sosyal cevrem için diyebilirim.
Keske dememeye calisiyorum su anki bir sorunla ilgili. Keske demek gercekten istemiyorum. umarim o beni sonunda pisman etmez, ne diyim. bilmiyorumkismile
keşkelerimi boşverdim onları kabullendim en azından şimdilik sempatiksalakcinni
iyiki anneyim onun kokusu herşeye bedel ve iyiki kalbimin sesini dinlemişim
keşke senden önce hayatımda hiç kimse olmasaydı
iyi ki hayatımdasın iyiki warsın iyiki sevmişim seni snnle herşeye varım
seninle yaşadıklarıma we yaşayacaklarıma hep iyiki diyeceğim
sen bnm keşkelerim değil
sen benim hep iyikilerim olacaksın
sen bnm ilk sewdiğim adamsın we hepte öle kalacaksın
İYİKİ İLK ÖNCE SENİNLE SEVMEYE BAŞLAMIŞIM SEVİLMİŞİM VE SEVMİŞİM