• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekelerimiz ve iyikilerimiz...

iyi ki kıbrıs'a gelmişim.yoksa hayatımın aşkını bulamıcaktım.ve geçmişteki çocukluk aşkıma saplantı olucaktım..
keşkee; sevgilimi üzücek o kelimeleri söylemeseydim..
keşke; sennle knşmasaydım.hatta hiç tanşmasaydım.seni ilk gördğüm gn de beğenmemştim ama işte kıyamadm arkdşm olmaya dvm et dedm.yüz verdm ama sen astarı aştıın.. insanlara kendmden çok gvenmesem.hep bu hatayı yapar mı bi insan..:oklava:
veee: hayatımdn insanları sileceksem eğer.bunu hemen yapabiliyrum.bittyse btyr bnm için..ii ki bu huya sahibimmhihoyyyt

Daha sade ve yumuşak bir üslupla yazmalıydım.
Bunun için hayatım boyunca her zaman 'keşke' diyeceğim galiba. :(((

iyiki baslarda istememe karsi cikmama ragmen esimle evlenmisim..iiyiki vicdanli ve beni cok seven bir kocam var..ama
keske cocugu olsaydi ve allahim bize ömür boyu cocuksuzlugu yasatmasaydi..
mükemmel bir kocanin bedeli - ömür boyu evlat sahibi olamamak galiba..benim en büyük keskem budur!!!

keşke ;

tanışmasaydım.
hadi tanıştım. ilk hatasında yol yakınken dönseydim.
hadi dönmedim bitti diyip peşimden koşunca dayanamayıp tekrar başlamasaydım.
yüz göz hiç olmasaydım.
en önemlisi de adam yurduna konulmayacak şeyler yaptığı yetmediği halde haddini aşmasını 1 ay bile olsa çekmemeliydim

iyiki;

bu konuda da eğitim hayatım ve sosyal cevrem için diyebilirim.

özel hayatımda yakalayamadım daha iyiki yi :)

yurttakilerle aramda sorun olduğunda her zaman söylediğim şey keşke izmirde okusaydım..
ama ordaykende iiki burdayım diorum bu nası iş bende anlamadım :D

37 yıllık yaşantımın hemen hemen tamamı benim için keşkelerle dolu,iyiki diyeceğim boşluk yok malesef....

Keşke İlk Sevdiğimle Kalsaydım..

İyiki Acılarımdan Ders Alabiliyorum

Keske istahim olsaydi da adam gibi birseyler yeyip de isime gitseydim, oralarda ayilip bayilmak durumunda da kalmazdim. bilmiyorumkismile

Iyi ki bugun ani bir kararla sevdigim bir hocami ziyarete gitmisim. Bugun verdigim en guzel karardi! medeni cesaretime hayran kaldim. haha :lepi:

keşke kendi memleketimi kazansaydım,keşke yanlış arkadaşlıklar edinmeseydim of offf keşkelerin sonu gelmez ki...

Keske dememeye calisiyorum su anki bir sorunla ilgili. Keske demek gercekten istemiyorum. umarim o beni sonunda pisman etmez, ne diyim. bilmiyorumkismile

keşkelerimi boşverdim onları kabullendim en azından şimdilik sempatiksalakcinni
iyiki anneyim onun kokusu herşeye bedel ve iyiki kalbimin sesini dinlemişim

Keşke keşke keşke desek de
Yaşanacak herşey
Yaşadığımız herşey bir tecrübe
Keşke hiç keşke demesek
Yaşadıklarımızdan ders alabilsek
:umursamaz:

keşke senden önce hayatımda hiç kimse olmasaydı
iyi ki hayatımdasın iyiki warsın iyiki sevmişim seni snnle herşeye varım
seninle yaşadıklarıma we yaşayacaklarıma hep iyiki diyeceğim
sen bnm keşkelerim değil