Kekelerimiz ve iyikilerimiz...

Topiğe göz atınca ben 18 yaşında dönseydim dedim.
Aynı şeyleri yapacağımı farkettim
Bunun iki açıklaması var..
Ya en iyiyi yaptım ya da 18 yaşından beri bir adım öte gidemedim..
Öyle yada böyle memnunum kendimden, çok şükür..kaydirigubbakcemile2

vallahi simdiki aklim olsa sunu sunu yapardim dedigim bir sey yok hayatimdan,secimlerimden,evliligimden,kisaca tercihlerimden memnunum

şimdiki aklım olsaydı açıköğretimde okumazdım
bende herkes gibi üniversite okurdum senağlamasenağlamasenağlama

İçerik nedeniyle”İLİŞKİLER, DUYGULAR, HATATIN İÇİNDEN“bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

:1no2::çok üzgünüm kadar üzüldügüm konu varki keşke hiç hayata gelmesemiydim acaba diye düşünüyorum.insanları hep karşıma aldım yanıma alamadım malesef

Şimdi ki aklım olsaydı, ilk evlendiğimizde kimseyi dinlemeyip, korkmayıp, borç harç bir ev alırdım. Böylelikle kiralarda sürünüp, kimselere muhtaç olmazdık...

ah ahh şimdiki aklım olsaydı bir konuda yanlış yapmaktan korkmayıp kendi bildiğimi okurdum... sanki ne vardı herkesin dediğini dinleyecek... keşke eskiden olduğu gibi iç sesimi dinleseydim ama artık çoooooookkk geçç benneyaptımki

şimdiki aklım olsa...ooohhoohhhhhhhhhhh
yazmakla bitmez.........
nasip bukadarmış olan olmuşş

sana katılıyorum o konuda çok pişmanım gerçekten kimseye değmezmiş hekesi kendin gibi saf iyi niyetli sanırsan böyle olur

keşke üniversite okuyup bir mesleğim olsaydı,
keşke evlenmeseydim,
keşke hayatı takmayan geniş karınlı bir insan olsaydım
keşke erkek olsaydım...

keşke...
kredi kartına bulaşmasaydım fisfisfis
maaşımı kredi kartına yatırmaktan bıktım

keşke diyanet yeterlilik sınavı açtığında girmiş olsaydım
şimdi atanmış görev yapıyo olurdum nerden bilim 4 sene açmıycaklarını sınavı

vee iyiki evlenmişim bitanemle

keşkke küçüklükten beri istedigim eczacılığı kazanabilseydim (( içimde kaldı valla.ne işim var benim bilgisayar okumakla yaa....
keşke yaptığım hatalarıma dönebilsem ve düzeltebilme şansım olsaydıı...
keşke lise arkaşlrımla daha fazla vakit geçirebilsem.çok özledm arkadşlarımı.herkes ayrı bi ünv de ((
veeee....
iyiki aşkımla tanışmşım çok mutluyum yannda :))

Tam 2 kere öğretmenliği kıl payı ile kaçırdım ;edebiyat öğretmeni olmak en büyük hayalimdi keşke daha fazla kendimi sıkıp başarabilseydim.En büyük keşkem bu.iyi ki eşimle evlenmişim;bu yaşıma kadar verdiğim enisabetli karar da bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…