merhabalarr bn kelebeğimin büyük kızıyım annem şu anda hastanede bugün öğlende doğum yaptı.bebeğimiz çok tatlı 2. aralık bebeği oldu galiba.annem eve gidince hemen kadınlar kulübüne yazmamı söyledinaniknanik annem yakında doğum hikayesini de yazar buraya.allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
canım benim.. maşallah. annene çok selamlarımızı ilet. Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. ne güzel aralık anneleri pıtır pıtır dökülüyor
ALLAH(CC)analı babalı etsin,sevdikleriyle birlikte hayırlı ve bereketli bir ömür dilerim.Maşallah,gözünüz aydın olsun.ALLAH(CC)bağışlasın inşallah(amin).Selametle.Sevgiler.
Hayırlısıyla devamı tüm anne adaylarına olsun,isteyen ve layık olan herkeslere de rabbim hayırlısıyla nasip etsin(amin).
kelebeğim hadi gözün aydın.geçti bak,zaman geçmiyo diyodun.bide bizlerin geçse.msn de yoktun günlerdir merak etmiştim.en yakın zamanda vakit buldukça bebeğini görmek istiyoruz
merhabalarr ben kelebeğimin büyük kızıyım hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim.annem hala hastanede biz de birazdan yanına gidicez inş.bugün çıkarırlar hastaneden.darısı sizlerin başına artık allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin bebeklerinizi saglıkla kucağınıza alın inş