- Konu Sahibi kelebekcik
-
Kelebekcik nerelerdesin? hersey yolunda mi?
mrb arkadaslar bende diyetteyim kızım dokuz aylık tam bi diyet degil benimki ama yinede dikkat ediyorum canım bende aynı ölçülere sahiptim ama suan 57 oldum dahada vermek istiyorum ama senin kadar dikkat edemiyorum emziriyorum ve sık acıkıyorum
çok şükür canım her şey yolunda..bu gün erkek arkadaşımla beraberdik diyet yapmamı istemediği için sürekli bi şeyler yedirdi banaalsanaalsanasmilehiç dikkat edemedim yani..dün akşamda kayınvalidemler geldi börekler pastalar ne bulduysam yedimmafoldumben..senin nasıl gidiyo tatlım?
mrb arkadaslar bende diyetteyim kızım dokuz aylık tam bi diyet degil benimki ama yinede dikkat ediyorum canım bende aynı ölçülere sahiptim ama suan 57 oldum dahada vermek istiyorum ama senin kadar dikkat edemiyorum emziriyorum ve sık acıkıyorum
Arasira yemekle birsey olmaz canim yarin dikkat edersin dengelenmis olur.Bende yuruyus yapiyorum hergun 1-1-5 saat kadar.Yediklerime daha dikkat etmeye calisscagim bu hafta.Yazin Turkiye ye gelecgm o zamana kadar 3-4 kilo ersem tamamdirkaydirigubbakcemile5
Kelebekcim yuruyus yapmanin inan cok faydasini gorursun yarim saat tempolu yurudugumde 200 cal yakabiliyorsun,yuruyus temponu biraz daha artirirsan zayiflamana yardimi mutlaka olacaktir.
Nisan tarihi de belli olmus haydi hayirlisi:asigim: Zaten nisan telasesinde diyet yapmadan bile gider fazlaliklar.a.s
canım sen aslında zayıfmışsın ya menülerin güzelmiş ama bana fikir verdi bende 4 gözle pazarı bekliyorum bakalım kilo vermiş olacakmıyım şu an tartılmıyorum
Ben bir makarna canavari olarak yine cok kacirdim:a015: Bugun yuruyusu 1 saat 15 dk ya cikardim sirf aksama makarna var diye, dayanamadim tam 2 tabak yedim.Sosuda guzel yapmisim dayanamadim ne yapiym:çok üzgünüm:
CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN, SENI TAKIP EDECEGIM, SENI DE BENIM GUNLUGUME BEKLERIM, DESTEKLESIRIZvereliniortak BURDA HOLLANDA DA DOGRU DURUST BI DIYET VERMIYORLAR, SENIN YEDIKLERINDEN FAYDALANMA KARARI ALDIM, ORNEK OLARAKturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?