Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

merhaba arkadaşlar sabah kalktığım gibi tartıldım..kilo almamışımkaydirigubbakcemile2hatta azda olsa vermişim..54.400 üm şuan geçen haftayla gram oynuyo ama olsun o kadar kaçamak yapmama rağmen yine de vermişim mutluyumzemuszemus

mrb arkadaslar bende diyetteyim kızım dokuz aylık tam bi diyet degil benimki ama yinede dikkat ediyorum canım bende aynı ölçülere sahiptim ama suan 57 oldum dahada vermek istiyorum ama senin kadar dikkat edemiyorum emziriyorum ve sık acıkıyorum

Kelebekcik nerelerdesin? hersey yolunda mi?

çok şükür canım her şey yolunda..bu gün erkek arkadaşımla beraberdik diyet yapmamı istemediği için sürekli bi şeyler yedirdi banaalsanaalsanasmilehiç dikkat edemedim yani..dün akşamda kayınvalidemler geldi börekler pastalar ne bulduysam yedimmafoldumben..senin nasıl gidiyo tatlım?

merhaba canım..kilon şuan hiç fazla değil ki..bence emzirme döneminin tadını çıkar nasıl olsa istediğin zaman kilolar gidicek..şimdi senn sütünün kalitesi önemli..bebişinin keyfini bozma..Allah bağışlasın bu arada tatlımopuyorumnanaktan

arkadaşlar bu arada ebru şallının bi çorba tarifi buldum netten selülit için diyo bende hiç yok ama muhteşem bi antioksiden olduğundan bahsedilmiş vücut 5 gün içinde sıkılaşmaya başlıyomuş..kahvaltıdan yarım saat önce sıcak veya soğuk içilmesi halinde vucüdumuzdaki değişikliği çok kısa sürede görebilirmişiz..hemen tarife geçiyorum
------3 kabak
-------2 enginar
---------1 avuç brokoli
------------1 avuç maydanoz
--------------1 orta boy soğan
-----------------yarım limonun suyu
sebzeler az su ile haşlanıcak..ardından haşlanan sebzeleri suyuyla beraber blendırdan geçiricez..üstüne limon suyu ilave edilip afiyetle içilicek..ne yazık ki evde enginar ve brokoli yok aldığım gibi hemen yapmak istiyorum..

bu tarifi daha önce denemiş olan var mı?

Arasira yemekle birsey olmaz canim yarin dikkat edersin dengelenmis olur.Bende yuruyus yapiyorum hergun 1-1-5 saat kadar.Yediklerime daha dikkat etmeye calisscagim bu hafta.Yazin Turkiye ye gelecgm o zamana kadar 3-4 kilo ersem tamamdirkaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan Bebegini saglikla,mutlulukla buyut canim. Dogum yapmis birisine gore fazla degil sanki..Diyetisyenler de emzirme doneminde siki diyetlerden kacinin diyor.

canım benm ben senn yerinde olsam kilo vermeye çalışmam valla boyuna göre zayıfsın bile sen..ama tabi ki insan hangi kiloda kendini iyi hissediyosa o kiloda olmalı..ben yürüyüş yapmak istiyorum ama çok zor geliyo ya aslında hemen hemen her gün dışarıya çıkıyorm böyle zamanlarda aheste aheste yürümektense biraz tempolu yürüyebilirsem sanırım bu benm için yeterli olur..bu arada abimin izni dolayısıyla nişanım temmuzun 2 veya 3. haftası olcak o zamana kadar eminm ki istediğim vücut ölçülerine rahatlıkla ulaşırımkaydirigubbakcemile2

Kelebekcim yuruyus yapmanin inan cok faydasini gorursun yarim saat tempolu yurudugumde 200 cal yakabiliyorsun,yuruyus temponu biraz daha artirirsan zayiflamana yardimi mutlaka olacaktir.
Nisan tarihi de belli olmus haydi hayirlisi:asigim: Zaten nisan telasesinde diyet yapmadan bile gider fazlaliklar.a.s

sağol balperim o günler hiç gelmiycekmiş gibime geliyo zaman bi an önce geçsin istiyorum:asigim:inşallah en yakın zamanda yürüyüşe de başlarım..bi üşenmesem çok şeyler yapçam ama:mymeka:

bu günkü menümü yazıyım hemen..

kahvaltı:2 dilim beyaz ekmek
1kk tuzsuz peynir
közlenmiş biber

ara:1 fincan türk kahvesi yaptım kendime keyifle bir güzel içtim..bide fal kapadım..ama sanırım bu işten anlamıyorum:umursamaz:yarım saat evirdim çevirdim ama hiç bi şey göremedim:1shok:

öğle:2 adet biber dolması

ara:1 avuç leblebi

akşam:1 adet biber dolması
1 ayran

saat 20.30 gibi 1 portakal yerim..şu saatler alındı işim kötü oldu bütün düzenm bozuldu..yine üşengeçliğim yüzümden yeşil çay alamadım..kilo verdikçe üstüme ağarlk çöküyo valla kızlarkaydirigubbakcemile3

canım sen aslında zayıfmışsın ya menülerin güzelmiş ama bana fikir verdi bende 4 gözle pazarı bekliyorum bakalım kilo vermiş olacakmıyım şu an tartılmıyorum

canım sen aslında zayıfmışsın ya menülerin güzelmiş ama bana fikir verdi bende 4 gözle pazarı bekliyorum bakalım kilo vermiş olacakmıyım şu an tartılmıyorum

canım ben ilk defa bu yıl böyle kilo aldım o yüzden bi an önce eski formuma kavuşmaya çalışıyorum..boyumda kısa olduğu için 2 kilo alsam anında fark ediliyo..pazara kadar sakın tartılma..vede mümkünse çıplak tartıl o ufacık çamaşırlar bile çok fark ediyokaydirigubbakcemile3seninde bu günkü menün bana örnek oldu yarın öğlen köfte yapıcam kendime..ne güzel böyle birbirimize destek oluyorz..insanın motivasyonu artıyo inan..

Ben bir makarna canavari olarak yine cok kacirdim:a015: Bugun yuruyusu 1 saat 15 dk ya cikardim sirf aksama makarna var diye, dayanamadim tam 2 tabak yedim.Sosuda guzel yapmisim dayanamadim ne yapiym:çok üzgünüm:

Ben bir makarna canavari olarak yine cok kacirdim:a015: Bugun yuruyusu 1 saat 15 dk ya cikardim sirf aksama makarna var diye, dayanamadim tam 2 tabak yedim.Sosuda guzel yapmisim dayanamadim ne yapiym:çok üzgünüm:

üzülme canım ya 1 saat 15 dk yürüyüşle o makarnanın kalorilerinden eser kalmaz merak etme..eee insan maharetli olunca dayanamıyo işte böylekaydirigubbakcemile3bende akşama börek yiycem galiba öyle planlıyorum:jeyyar:

29 Mart Çarşamba

kahvaltı:1.5 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin

ara:1 küçük muz

öğle:en fazla 5 adet köfte yağsız(daha hazırlamadım)
domates

ara:1 elma

akşam:en fazla 2 parça börek
1 ayran

şimdilik böyle düşünüyorum değişen bi şey olursa düzenlemelrimi yaparım

bu gün ne güzel bi gün ya..içim kıpır kıpırhihoyyythayat güzel yaşamak güzel ben güzelim..iyiki varım yaaŞenizalkisalkisalkis

Son düzenleme:
CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN, SENI TAKIP EDECEGIM, SENI DE BENIM GUNLUGUME BEKLERIM, DESTEKLESIRIZvereliniortak BURDA HOLLANDA DA DOGRU DURUST BI DIYET VERMIYORLAR, SENIN YEDIKLERINDEN FAYDALANMA KARARI ALDIM, ORNEK OLARAKturkbayragi

CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN, SENI TAKIP EDECEGIM, SENI DE BENIM GUNLUGUME BEKLERIM, DESTEKLESIRIZvereliniortak BURDA HOLLANDA DA DOGRU DURUST BI DIYET VERMIYORLAR, SENIN YEDIKLERINDEN FAYDALANMA KARARI ALDIM, ORNEK OLARAKturkbayragi

amin canım benm cümlemizin..bende sana her konuda destek olurum..bundan sonra yiyceklerimi sabahtan planlayıp yazmaya çalışıcam..ben bazen ne yiyceğime karar veremiyodum başka günlüklere bakıyodum o yüzden bu konuda yeni başlayanlara yardımcı olmak istiyorum..olumunekankayizsmile

günaydın kızlaaarr..
1 Nisan Perşembe

kahvaltı(saat 11):1 dilim börek

ara(saat 12.30):1 portakal
1 kupa yeşil çay

öğle(saat 14):3-4 yk döner
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

ara:1 elma veya 1 portakal
1 kupa yeşil çay

akşam:2 yk et kavurması(az yağda)
2-3 yk pilav

bu gün biraz et ağırlıklı menüm ama olsun akşama yürüyüş var nasıl olsakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…