- Konu Sahibi kelebekcik
-
canım menün güzel olacak arada tabikide ya şu tatlı ihtiyacı için mısır unundan az şekerli kek yapsam onuda ara öğünde tüketsem acaba nasıl olur 1 dilim kek 120 kalori falanmış hazır diyet çikolatalar falanda okadar sanırım k-barıda sevmiyorum ihtiyacımı karşılamıyor
Fistiklar bugun balperisi cezaliydi, biraz cips yedim de, ama oyle cok yagli bir cips degildi ayarini da kacirinca bir de ustune halley yeyince 1 saar yurudum ve aksama yemek yok sana balperisi dedimmafoldumben 16.00 dan sonra birsey yemedim 1 armut haric.
Kizlar siz de de oluyor mu saldirma durumu?
teşekkür ederim canmbaşarılar canım
Kelebekcim nerelerdesin? Nasildi sinavin, merak ettik gel artik:sm_confused:
Canm senin iyiymis benim regl doneminde istahim baya kabariyor.
Bende yazayim bakalim cok kacirmis miyim?
7:30 Elma sirkeli sicak su
8:00 1 bardak Light sutun icine 5 yemek kasigi yulaf
11:00 80 cal.gevrek
12:00 bir porsiyon meyve ve 2 yemek kasigi light yogurt
:tomato:Bunu yememeliydim ama canim cok cekti 130 cal.dondurma yedim.
bugun 58.5 i gordum tartida:sm_cool:ustelik reglim henuz bitmedi.
100 gr versem nasil seviniyorum
selam. kelebekcik bende aynen senin gibi 158 boyunda 54 kiloyum. ve 50 ye inmek istiyorum. bende yediklerimi yazıyorum yarından itibaren =)
bu arada ben az yediğim günlerde tartıda 53 gösterirken fazla kaçırınca yemekten sonra tartılınca 55 çıkıyorum. böyle oynaması normal mi?
yaz tabi ki canım inan çok daha fazla motive oluyosun..balparesine katılıyorum yemek su falan derken kilo çok fazla değişiyo o yüzden sabah uyanıp tuvalet ihtiycını karşıladıktan sonra eğer mümkünse çıplak tartılman en doğru sonucu verir sana..başarılar diliyorum tatlımopuyorumnanaktanselam. kelebekcik bende aynen senin gibi 158 boyunda 54 kiloyum. ve 50 ye inmek istiyorum. bende yediklerimi yazıyorum yarından itibaren =)
bu arada ben az yediğim günlerde tartıda 53 gösterirken fazla kaçırınca yemekten sonra tartılınca 55 çıkıyorum. böyle oynaması normal mi?
Canim sorun kelebekcige geldi sanirim amakaydirigubbakcemile5 farketmez sanirim.
Yemeklerden sonra tartildigin zaman dogru sonuca ulasamazsin.Ornegin 1 kupa cay icip tartilirsan yaklasik 250 gr fazla cikarsin.Hele ki yemeklerden sonra fazla cikman cok normal.
Dogru sonuca ulasabilmak icin sabahlari ac karna tartilmak gerekiyor.Kolay gelsin, iyi ve saglikli kilo vermeler:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?