- 31 Ocak 2009
- 2.165
- 777
- 363
- Konu Sahibi kelebekcik
-
yoo genel olarak sormuştum sen açıklamışsın sağol canımm opuyorumnanaktan
bencede en doğrusu öyledir hem zaten en az öyleyken çıkıyo işimede gelir sırnaşık şey
bugün sabah 6 da kahvaltımı yaptım yağsız peynirle bir kepekli tost yaptım bi tane domates dilimledim iki tane de zeytin ardından yeşil çay- mate çayı içtim
9 gibi iki tane form bisküvi yedim
12 de bi tane elma yedim
ayrıca 1 litre su içmiş bulunmaktayım bakalım gün nasıl sona ericek :)
Kelebekcim sen baya azalttin yediklerini istahin mi yok bu aralar yoksa farkinda olarak mi kisitladin bu kadar?
Hadi pazar gunu bekliyoruz kilonu
Gecmis olsun kelebekcim. Bende gecen haftalarda bir cay denedim kokusu cok guzel olmasina ragmen tadini sevemedim.Biliyorsundur belki elma,limon,karabiber.tarcin,karanfil eklenerek hazirlanan icecek.1 bardak ictim gerisi gelmedi. Balli sirkeli sicak su iciyorum sabahlari baya sevdim onu,devam edecegim insallah.
Hadi tartil bakalim insallah sevindirici haberler verirsin, bu arada canim sen haftada bir mi tartiliyorsun?Ben de haftada 1 tartilayim diyorum ama dayanamiyorum neredeyse hergun tartiliyorum.
54.200 ümmm
Regl siskinligininde olmasina ragmen bence iyi cikmissin tartida.Regl bitimind tekrar bildirim yap benceopuyorumnanaktan
Kelebekcim ask olsun ben severek takip ediyorum seni.
Kilon mutlaka fazla cikmistir.1 kilo kadar farkediyor genelde.
53'lerde cikacak senin kilon:dance:
Ben bu sabah cok garip bir kahvalti yaptim
Sabah sirkeli sudan ictim
esime yufkadan borek yaptim bugun,miniminnacik bir dilim tadina baktim.Kahvaltima 95 kalorilik bir cikolatali gofret ile devam ettim.
kelebekcim senin gidişhat gayet güzel bence yediklerin çok iyi belki egzersiz eksiz bende de öyle çünkü bu yemeyle daha çok kilo verebiliriz gibime geliyor bende regliyim canım inş.haftaya daha düşük çıkarız
canım benm çok teşekkür ederim..inşallah dediğin gibidir..bakalım perşembe tartılıyım o zaman..bende yarın kesin çok dengesiz beslenicem..bütün gün dışardayım çünkü..balperim böyle kaçamaklar olunca ben kendimi acaip kötü hissediyorum sanki çok kötü bi şey yapmışım gibi..aynı şey sende de oluyo mu?
Neler yedin bakalim kelebekcim.:sm_confused:
Ben 7:30 da sirkeli balli su
8:00 1 kase sut ve musli
10:30 kelloggs mini bar 90cal.
Ogle yemegi hazirlamaya yetisemedim bugun,1 sicak cikolata ictim yaninda 4 biskuvi yedim
Ve 1 koca tabak karpuz:icecream:
Bugun bi tarif denedim.Simiti cok severim de buralarda da olmayinca cok ozledim yapayim dedim.1 tanecik simit yedim yaninda domates,peynir,zeytinle beraber.
Bugun cok dengesiz beslendim insallah yarina daha iyisi olucak
merhaba bende diyet günlüğünü okudum ve esinlendim azıcık umarım tekrardan pes etmem
benim sizden kat kat fazla kilolarım pek bu yarım bırakmışlık bu hale soktu beni
diyet girişimlerim vardı eskiden bir kere kaçırdımmı sürekli yiyiyordum 94 kilo oldugumu gördüm bugun
allahım nası bişi bu ya
bende varım artık ..
birde şu metabolizma hızlandırıcı çay hangisi tarifi ne yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?