Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

Kelebekcim sen baya azalttin yediklerini istahin mi yok bu aralar yoksa farkinda olarak mi kisitladin bu kadar?
Hadi pazar gunu bekliyoruz kilonu

canım elma yerine öğle yemeğini yeseydin keşke..iyi yine dayanıyosun..ama kendini fazla aç bırakma sonra yemeklere daha çok saldırırsın..başarılar diliyorum tatlımopuyorumnanaktan

Kelebekcim sen baya azalttin yediklerini istahin mi yok bu aralar yoksa farkinda olarak mi kisitladin bu kadar?
Hadi pazar gunu bekliyoruz kilonu

balperim regl olucam diye midem bulanıyodu canım yemek istemiyodu o yüzden bu kadar azaldı..bu gün regl oldum ama yediklerimi yazmak bile istemiyorum..öğlende yarım simit akşama doğru da 2 kaşık makarna yedim..midem çok fena bulanıyokafamçokkarıştıreglden sanırım kendimi çok şişkin hissediyorum bakalım yarın kilo bildirimi yapıcam gerçekleri görücem....

bu arada bahsettiğim ebru şallının mucize iksirini yaptım ama yapmaz olaydım..tadına bakmamla çıkarmam bir oldu..sanırım bu gün bütün iştahımı kaçıran oydu..birazdan ilk işim onu dökmek olucak..ne kadar işe yararsa yarasın asla bir yudum içemem ondan..tadına dayanıcak olan varsa eminim ki çok etkilidir..yarın metabolizma hızlandırıcı çayı hazırlıycam bu arada..

Gecmis olsun kelebekcim. Bende gecen haftalarda bir cay denedim kokusu cok guzel olmasina ragmen tadini sevemedim.Biliyorsundur belki elma,limon,karabiber.tarcin,karanfil eklenerek hazirlanan icecek.1 bardak ictim gerisi gelmedi. Balli sirkeli sicak su iciyorum sabahlari baya sevdim onu,devam edecegim insallah.
Hadi tartil bakalim insallah sevindirici haberler verirsin, bu arada canim sen haftada bir mi tartiliyorsun?Ben de haftada 1 tartilayim diyorum ama dayanamiyorum neredeyse hergun tartiliyorum.

canım metabolizma hızlandırıcı dediğim senn hazırlandığın o çay..ben daha önce yaptım vede tadını çoooook sevdim..bakalım içmeye çalışıcam..tartımız arabada babamın uyanmasını bekliyorum en geç yarım saate bildirimi yapıcam canm ama eminm ki kilo aldımsenağlamahaftada 1 tartılıyorum ben..bu arabada bırakma işini de her gün tartılmıyım diye yapıyorum zatenkaydirigubbakcemile3:sm_cool:yoksa imkanı yok dayanamazdım

Regl siskinligininde olmasina ragmen bence iyi cikmissin tartida.Regl bitimind tekrar bildirim yap benceopuyorumnanaktan

daha mı az çıkarım sence canım?öyleyse ben perşembe günü tekrar kilo bildirimi yapıcam..yalnız bu gün tatlı krizim tuttu 2 tane kalburabastı yedim..ama artık söz veriyorum tatlı yemiycemolumunekankayizsmile

11 nisan

kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği
2 çatal peynir
maydanoz
2 siyah zeytin

ara:1 muz

öğle:5 yk taze fasulye
1 domates

2 kalburabastıklava:
1 fincan türk kahvesi

akşam:bulgur pilavı 5 yk

perşembe yeniden kilo bildirimi yapıcam reglimin bitmesini bekliyorum..balperim topiğimde bana her konuda destek olduğun için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Kelebekcim ask olsun ben severek takip ediyorum seni.
Kilon mutlaka fazla cikmistir.1 kilo kadar farkediyor genelde.
53'lerde cikacak senin kilon:dance:

Ben bu sabah cok garip bir kahvalti yaptim
Sabah sirkeli sudan ictim
esime yufkadan borek yaptim bugun,miniminnacik bir dilim tadina baktim.Kahvaltima 95 kalorilik bir cikolatali gofret ile devam ettim.

canım benm çok teşekkür ederim..inşallah dediğin gibidir..bakalım perşembe tartılıyım o zaman..bende yarın kesin çok dengesiz beslenicem..bütün gün dışardayım çünkü..balperim böyle kaçamaklar olunca ben kendimi acaip kötü hissediyorum sanki çok kötü bi şey yapmışım gibi..aynı şey sende de oluyo mu?

kelebekcim senin gidişhat gayet güzel bence yediklerin çok iyi belki egzersiz eksiz bende de öyle çünkü bu yemeyle daha çok kilo verebiliriz gibime geliyor bende regliyim canım inş.haftaya daha düşük çıkarız

inşallah canım benm ya..zaten egzersiz falan olsa eminm ki çok güzel olcak her şey..eskiden ip atlıyodum ama artık oda yok ne yazık ki..biraz daha gayret edicem ama

Olmaz mi, tabi oluyor birgun cok kacirinca diger gun daha az yiyorum biraz bari dengelensin diye..

bu gün dışarda olduğum için pek dikkat etmedim..metabolizma hızlandırıcı çayımı hazırlıyorum şuan yarın içmeye başlıycam

Neler yedin bakalim kelebekcim.:sm_confused:
Ben 7:30 da sirkeli balli su
8:00 1 kase sut ve musli
10:30 kelloggs mini bar 90cal.
Ogle yemegi hazirlamaya yetisemedim bugun,1 sicak cikolata ictim yaninda 4 biskuvi yedim
Ve 1 koca tabak karpuz:icecream:
Bugun bi tarif denedim.Simiti cok severim de buralarda da olmayinca cok ozledim yapayim dedim.1 tanecik simit yedim yaninda domates,peynir,zeytinle beraber.
Bugun cok dengesiz beslendim insallah yarina daha iyisi olucak

Son düzenleme:
merhaba bende diyet günlüğünü okudum ve esinlendim azıcık umarım tekrardan pes etmem
benim sizden kat kat fazla kilolarım pek bu yarım bırakmışlık bu hale soktu beni
diyet girişimlerim vardı eskiden bir kere kaçırdımmı sürekli yiyiyordum 94 kilo oldugumu gördüm bugun
allahım nası bişi bu ya
bende varım artık ..
birde şu metabolizma hızlandırıcı çay hangisi tarifi ne yani

canım dün normal kahvaltımı ettim..sonra öğlende 1 kumpir yedim yanında ayran..7 gibi eve geldim o zamanda 3 kaşık bulgur pilavı yedim..başka bi şey yoktu..sennki benm dün yediğimin yanında gayet güzel valla balperim..olumunekankayizsmile

canım öncelikle başarılar diliyorum..umarım seni mutlu edicek ölçülerine sağlıklı bi şeklde ulaşırsın..metabolizma çayını hemen tarif ediyorum sana..

3 yeşil elma
1 limon
5-6 karanfil(ben 1 yk kaşığı koydum)
1 yemek kaşığı tane karabiber
1 adet çubuk tarçın
2 litre su(ben 1.5 koydum)

elma ve limonları dörde bölüp karanfil karabiber ve tarçını 2 litre suya atıp elmalar pörsüyene kadar kaynatıyosun..sonra süzüp günde 3 defa içiyosun tatlım..ben belki yemeklerden önce de içerim çünkü tadı acaip hoşuma gitti..
vede günde 2 kupa yeşil çay içiyorum..sana da tavsiye ederim..biraz da hareket edersen kilolar gitmeye başlar..bizi haberdar etmeyi unutma irrascımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…