Kelebekler Uçuşmuyor!?

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
2.245
5.854
158
Merhaba, bu bir dert sayılmaz esasında ama evli hanımların ne düşündüklerini bilmek istiyorum. Dün, arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çok ahlaklı hoş biri. Kendisi de benden hoşlandı. Yalnız mantıktan başkasıyla bakamıyorum. Yalnız mantık evlilik için yeterli mi. Kalbin pırpır olması, karnında kelebekler uçuşması falan bu işin pembe kısmı. Peki bu kısım olmadan da olur mu yahut zamanla olur mu?

Ben ilk görüşte kalbinin pır pır ettiği adamla bir ömür mutluluk olacağına inanmıyorum.
Kaşına gözüne pır pır ediyor o yürek çünkü.

Mühim olan huyları ile, sana verdiği değer ile, içini ısıtan gülümsemesi ile kalbini pır pır ettiren
adamı bulmaktır.
O da zaman ister, yaşanmışlık ister.

Tabi git pır pır edene kadar 1 yıl zaman ver demem.

Bir kaç ayda pır pır edecek olan kalp eder zaten.

Olmuyorsa zorlamanın alemi yok..

Fazla mantıklı bakıyor olmaktan korkmuştum. Bugün tanıştık yarın evlenmeyeceğiz zaten ama çevremden sık sık şunu duyuyorum: görünce anlıyorsun, heh bu benim eşim olacak diyorsun vs vs
Gayette yabancı bir adam oturuyordu karşımda :/

Başlarda heyecan olmadan olmuyor malesef insanın içerisinde bir kıpırtı gerek..
Fakat o kıpırtı da zamanla kalmıyor ama yerini güzel şeyler alıyor.
Dengelemek gerek.

önce kendini tartman gerek bazıları aşık olduğunda bir anda olur ilk görüşte ve pırpır eder kalbi midesinde kelebekler uçuşur. bazılarıda tanıdıkça aşık olan kişilerdir. sen hangi gruptansın cnm önce bnu düşün ilk görüşte aşık olan mı tanıdıkça aşık olan mı eğer ikincisi diyorsan kendine süre ver. ama yok benm midem de ilk görüşte kelebekler uçuşmazsa sonra hç uçuşmaz diyorsan zorlama kendini.

Mantıkla evlenenlerin kalbi ruhu yokmu cok merak ederim.

İlk görüşte aşk, heyecan olmak zorunda değil.
İlk görüşte anlıyorsun diye bir şey de yok.

Mantığınıza yattıysa zaman verin, tanıyın, birkaç görüşmeye az çok anlarsınız.

öyle mi diyorsunuz. pekala, sevindim. teşekkür ederim ayrı ayrı :KK200:

Ben eşime ilk görüşte aşık olmadım hatta aylar sonra farkettim.
Eşim kendini sevdirdi aşık etti. Eh benim de sevesim varmış demek ki. :oops:

Mantık evliliği bana ters. Aşk, sevgi ve tutku olmalı evlilik için. Sizin ilişkiniz de zamanla aşka dönüşebilir belki.

Ben eşime ilk görüşte aşık olmadım hatta aylar sonra farkettim.
Eşim kendini sevdirdi aşık etti. Eh benim de sevesim varmış demek ki. :oops:

Mantık evliliği bana ters. Aşk, sevgi ve tutku olmalı evlilik için. Sizin ilişkiniz de zamanla aşka dönüşebilir belki.

İşte ben bunu merak ediyorum. Aşka dönüşmeli mi yani

Fazla mantıklı bakıyor olmaktan korkmuştum. Bugün tanıştık yarın evlenmeyeceğiz zaten ama çevremden sık sık şunu duyuyorum: görünce anlıyorsun, heh bu benim eşim olacak diyorsun vs vs
Gayette yabancı bir adam oturuyordu karşımda :/

Cevrendekiler biraz abartiyor ama yinede o ilk sefer birsey olmasi lazim. Yani "iste bu, evlenecegim adam" derecesinde degil fakat bir isilti, birsey olmali. Mesela sohbete doymamak, biraz heycanlanma, bir hoslanma olmali diye düsünüyorum. Istersen yinede ikinci defa bulusabilirsin emin olmak icin fakat yoksa yok.

Evlilikte hem ask hem mantik olmali. Sadece mantik yada sadece ask ile hicbir evlilik yürümez.

Cevrendekiler biraz abartiyor ama yinede o ilk sefer birsey olmasi lazim. Yani "iste bu, evlenecegim adam" derecesinde degil fakat bir isilti, birsey olmali. Mesela sohbete doymamak, biraz heycanlanma, bir hoslanma olmali diye düsünüyorum. Istersen yinede ikinci defa bulusabilirsin emin olmak icin fakat yoksa yok.

Evlilikte hem ask hem mantik olmali. Sadece mantik yada sadece ask ile hicbir evlilik yürümez.

evet doğru. dengede olmalı galiba. sanırım tekrar görüşeceğim :/

zamanla seversin bence illaki eğer sevmezsende mantık evliliği bana hiç mantıklı gelmiyor açıkçası içinde illa sevgi olmalı

Tanistiniz ve hemen evlilik olacak seklinde bakmayin. Biraz beraber vakit gecirin, gunubirlik biryerlere gidin. Sabaha kadar bidi bidi konusun. Belki de asik olursunuz belli mi olur :)

Ben evli değilim ama yine de fikir vermek istedim. İşin pembe kısmı tanıdıkça olur, en azından kendim için diyebilirim ki ilk görüşte kimse kalbimi pır pırlatmadı :KK53: Hep tanıdıkça ve zamanla oldu. Şu anda mantıktan başka şekille bakmanız mümkün değil tabi ama duygusal anlamda azıcık bile iyi duygular hissetmediyseniz yani sizi kendine çeken bir yönü yoksa elektrik falan alamadıysanız o kelebekler hiç uçuşmaz diye düşünüyorum. Mantıkta önemli tabi ama bir yere kadar bakarsınız o şekilde, duygusallıkta önemli o yüzden yani tanımaya çalışın derim ona göre yolunuzu çizersiniz :KK51:

Merhaba, bu bir dert sayılmaz esasında ama evli hanımların ne düşündüklerini bilmek istiyorum. Dün, arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Çok ahlaklı hoş biri. Kendisi de benden hoşlandı. Yalnız mantıktan başkasıyla bakamıyorum. Yalnız mantık evlilik için yeterli mi. Kalbin pırpır olması, karnında kelebekler uçuşması falan bu işin pembe kısmı. Peki bu kısım olmadan da olur mu yahut zamanla olur mu?
Evlilikte mantık önemli. Aşk sonradan yok olabiliyor. Ama hoşlantı saygı yitirilmediği taktirde aşka dönüşebilir. 9 yıldır eşimle birlikteyiz mutluyuz ama Mutlu işte çocuklar olduktan sonra mesafeliyiz. Yakında boşanıyorum diye başlık açabilirim :KK14::KK53: son bir yıldır hiç kelebek uçuşmuyor içimde :)))

Benim gôrumcemde dedesinin istegyle nisanlandi ve hic istemiyordu.Snra evlendiler ve kocasina cok asik 7 senelik evliler.Gecen dedesine dediki iyiki beni esimle evlendirdin onu cok seviyorum dedi .Bana gôrede ôrnek cift gbiler.Birbirlerini tamamliyolar. Hersey gônlùnce olur insallah

Evlilikte mantık önemli. Aşk sonradan yok olabiliyor. Ama hoşlantı saygı yitirilmediği taktirde aşka dönüşebilir. 9 yıldır eşimle birlikteyiz mutluyuz ama Mutlu işte çocuklar olduktan sonra mesafeliyiz. Yakında boşanıyorum diye başlık açabilirim :KK14::KK53: son bir yıldır hiç kelebek uçuşmuyor içimde :)))
Bazen insanlar bunalima giriyor.Belki sizde ôyle dônemdn geciyorsunuz.Insallah bu durumdan yipranmadan cikarsiniz. Ben kendmdn biliyorum cok sinirli bir yapim var.Saolsun esim beni hep idare ediyor.

Ben eşime ilk görüşte aşık olmadım ama ne zaman aşık oldum onu da bilmiyorum, o sinsice akmış içime

Back
X