Müzik Dersleri KEMAN çalanlar buraya!

6 yas erken degil aksine ideal sayilabilir.. kemik gelisimi daha oturmamis olanlar daha kolay adapte olabiliyolar...

Kızlar bende bugün keman alıcam :))
Aslında hiç aklımda yoktu böyle bişey ablam için sordum elime verdiler deneyim çalmayı dedim, ilk yapışta düzgün bi ses çıkardım -tatlicadiarzu-
Burdan ne anlaşılır bilemiyorum ama ordakiler elimin yatkın olduğunu söylediler
Kursada gitmeyi düşünüyorum ama sıfır gitmek istemiyorum
Yardımcı olabilcek birileri var mı buralarda:1hug:

bnde keman çalmak istiorum 18 yaşındayım geç kaldım sanırım:kedi: ama içimde acayip bi istek var yazın ders almayı düşünüorumyerimseniben acaba önerebileceğiniz bi marka varmı ve keman çalmak söylendiği kadar zor mu??

selam arkadaslar bende keman calmayi cok istiyorum.esim müzisyen kanun caliyor.bazen arkadaslari ile evde toplanip müzik yapiyorlar benimde bir kemanim var hamileyken almistim ama cocuk dogdu zaman o dönem ama gözümün önünde olunca calma istegim tekrardan kabardi.notalarin yerini ögrendim calabiliyorum notalari.bana yardimci olucak arkadas yokmu buralarda.esimin caldigi sarkilari o kadar calmak eslik etmek calarken herseyi unutup sarkinin icine girmeyi cok istiyorum.
diyeceksiniz esin niye ögretmiyor o kemani bilmiyor bilsede zamani olupta bana ögretecekte ohhhooooo

merhaba arkadaşlar...hiç bir şey için geç değildir..ben 28 yaşımdayım ve keman çalmayı öğreniyorum...kesinlikle başarıcam bunu...çok ama çoook mutluyum...mükemmel bir şey...

bende keman çalmayı biliyorum bir sene egitimi almıştım annemin istegi ile (annemde hem keman çalar hemde piyano)

bende de var bi keman. lisede o kadar ısrar ettim ki aldılar. tabi çok geç bi yaş başlamak için. 6 ay falan kursa gittim. tam sular seller gibi nota okuyordum ki bıraktım. zaten notaları da tam basamıyordum, sesler kulak tırmalayıcı çıkıyordu genellikle. 7 sene aradan sonra elime aldım geçen gün bi arkadaşınkini, bi baktım çoğu şeyi hatırlıyorum. :) mezun olunca seneye tekrar başlarım belki ders almaya.

merhaba ben de keman çalmak istiyorum..
30 yaşımdayım... 2 yaşında kızım var...

eşim kızmla beraber gidersiniz diyor...ama ben daha önce fırsat bulursam öğreneceğim..
daha önce 2 yıl türk sanat müziği korosuna katılmıştım...
orada ki hocalar kulağın var demişlerdii....

eğer kulağım varsa.. sizce nekadar sürede şu dinlediğimiz türk sanat müziklerinden çalablirim...
kursa gideceğim tabii

Türk sanat müziüi eğitimi alıcaksan daha kısa sürede öğrenirsin diye tahmin etmekteyim ama batı müziği üzerine eğitim alıp profösyönelleşmek istersen teknik açısından daha farklı ve zor olacağından daha çok zamanını alıcaktır

Ben de keman çalıyorum ama piyanoya da başlıyacağım inşallah

aa bilseydim başlık açmazdım burayı görmedim temin(
arkadaşım ben keman çok istiyorum..kemana ille çocukkenmi başlamak gerek??tek başına gitar gibi başlanmazmı??

benimde var kemanım yıllardır isterdim çalmak sonra aldım ve sınavlardan dolayı falan derslere başlayamadım çok yakın zamanda başlıycam ve bende süper çalıcam inşş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…