Müzik Dersleri KEMAN çalanlar buraya!

ben keman çok iyi çalarım ama sevmiyorum sesini ne bilim gitaraaşık olduğumdan galiba ama iyi bi ensturman

Beyaz Lilyum duygularıma tercüman olmuş, bu yaz bende kızımı keman kursuna göndermek istiyorum a.sa.s

çalmayı cok istedığim bir alettir keman ewet birdr yan flüt çalmayı cok isterim, kemanda özellikle toygar ışıklı sarkılarını çalabılecekmıyım 1 qün ahh ahh:Saruboceq:

kurs ücretlerini soranlar olmuş ismek'lerde oluyor keman ama genelde kalabalık gruplar halinde verildiğinden hocanın kişi başına ilgilenme süresi az oluyor doğal olarak.. imkanınız varsa özel kurslara gidin onlarda ideali 80-150 arasında değişir..ben 100 e gidiyorum.. başlangıç olarak da öğrenci keman fiyatı 120-140 tl iyidir bence ki hocamda böyle düşünüyor.çok uçuk fiyatta bir keman başlangıç için doğru değildir sonuçta sıkılıp bırakılırsa yazık olur. ben 2 yıldır kursa gidiyorum ilk kemanım hediye gelmişti çok iyi değildi.. en son 140 tl ye bir keman aldım o da orta düzeyde bir keman..

kemanımı çok seviyorum ama çello hastasıyım aynı zamanda.. :)

uzun zamandır keman sesine hayranımm.
bunun temeline bakarsak
eşimle tanıştığımızda yemeğe götürmüştü kocişim beni
canlı olarak keman çalınıyordu.. çook hoşuma gitmişti
şimdi tel. de keman sesi var. süper bişi ama müziği çalan belli değil
kızım tel deki o keman sesiyle uyuyor. tabi bi piyano eşlik etmiş kemana. süper biikili olmuşlar
nasip olursa kızımı keman kursuna göndermek istiyorum..
en uygun yaş 5-10 arası olduğunu biliyorum.. hayırlısı bakalım

Ben buraya cevap yazan ilk kişiymişim.kaydirigubbakcemile3
Hala da çok ilerlemiş sayılmam.Eskiden iyiydim ama bir ara salınca daha toparlayamadım,artık piyanistliğe ilerliyorum.

benim oglum caliyor 10 yasinda ikiseneden beri .ben seviyorum onun calamasi.ama türkce sarkilarda calmasini istiyom.bana yardimci olurmusun kolay notali sarkilar olsun .

Ben de 11 sene önce başlamıştım...Ders aldım bir süre,sonra ders bitince hocam artık geliştirmek senin elinde dedi.Ben Türk müziği dersi aldım.Ders aldığım hocanın alanı oydu.Hem o zaman buralarda klasik müzik dersi veren nerden bulucan...ıyi ki öğrenmişim.Bir gün resmini de eklerim kemanımın..Tarayıcım olsa konser resimlerinden de gösterirdim....Kaç sene musiki cemiyetine katıldım..Çok zevkliydi benden yaşça büyük insanlarla etkinlikte bulunmak ...Bir de ben Türk sanat müziğini çok seviyorum....Gitar çalmak da hayalimde vardı,gitar aldık kursa başlıycam yakında yazın sıkılacağıma evde hayalimi gerçekleştirmiş olurum....

canım bende Türk Müzikçiyim,müziğin her dalı çoook güzel ancak sanki Türk Müziği bir başka..İnsanı olgunlaştırıyor,daha uyumlu,daha sabırlı ve daha duygulu yapıyor..off of okul yıllarım,konser provalarım aklıma geldi..

benimde içimde patlamaya hazır bir enerji var :kedi:
Çok istiyorum keman çalmak.
En kısa zamanda başlamayı düşünüyorum opuyorumnanaktan

bende 1 senedirli çalıyorum. daha doğrusu çalmaya çalışıyorum. başta yanlış hoca seçimi yüzünden çok zaman kaybettim maalesef klava:

çok alakasız 2 enstruman belki ama keman la akustik gitar arasında karar veremiyorum..akustik gitarda kesin kararlıydım nerden çıktı bilmiyorum keman 2 gündür araştırıyorum..parçalar dinliyorum sürekli karar vermek adına..gitar alsam söylemekten dinlemekten zevk aldığım pek çok parçayı aynı zamanda çalabileceğimde..kemanın seside çok güzel yahu ama daha çok slow parçalara gidiyo bende hareketli şeyleri seven bir insanım napsam bilemedim arkadaşlar..

kızlar banada yardımcı olurmusunuz
6yasında kızım var ve muzık aletlerıene baslamak ıstıyorum gıtar kursundan baslayalım dedım babası olmaz ılla calacaksa bısı keman calsın dıyor bu yasta baslayabılırmıyız ???zor cok zor oldunu dusunuyorum kemanınn
yardımcı olursanız sevınırım

ne kadar güzel çocuklara küçük yaşta bi şeyler kazandırılması taraftarıyım kesinlikle jimlastik olsun keman çalmak olsun isterse baleye gitsin küçükken başlanmalı herşeye...malesef şimdi 20 yaşındayım ve bişeylere başlamak için çok geç geliyo...

ben de büyük bir hevesle aldım keman bundan 3 yıl önce. kursa gitme fırsatı bulamadım, evin bir köşesinde duruyor. istiyorum, inşallah zaman ayırabileceğim bir pozisyon oluşur

ben de bu sene basladim ogrenmeye.. cok keyifli birsey bence.. caldigini gorunce insan cok mutlu oluyor..

cnm bana soruyosun sanırım..ben bilemem 6 yaş erkenmi değilmi ..sadece böle küçükken bişeyler kazandırmaya çalışman hoşuma gitti..bence sen bi kursa falan git profesyonel insanlara danış onlar seni en doğru şekilde yönlendirecektir..

saolun kızlar
ya ben bı ılcede otuuryroum va bole etkınlıkler yok burda olsada kemen cok zor olur en ıyısı bı muzık oğretemnıne danısmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…