Kemer görünümüne masaj yapınca iyice şişti bilen varmı nolur cevap yazsınn

Relaxyeni

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
424
110
303
Arkadaşlar daha öncede bazı yerlerde yazmıştım 3 ay oldu ameliyat olalı ve kemer görüntüsü belirdi 3.ayda.bende ne akla hizmet bilemiyorum neredeyse derimi yüzecek şekilde bastırarak masaj yaptım oraya.şimdi dahada şişti sanki burnumun üzerinde kemer tamamen oluştu tekrar.bunu yaşayan var mı nolur geçer desin birileri.off off neden yaptım kii..

Son düzenleme:
Kimse yokmuuu..belki bunlar ne saçma sorular diyenlerinizde vardır ama inanın şuan çok üzgünüm ve belki tek kişinin yaşayıp evet geçti demesi bile çok değerli ve önemli.yaşayanlar bilir..

Çok teşekkür ederim sesimi duyduğunuz için.kalıcı bi şişlik oluşmaz yani dimi.iner yani.ben buza başlayayım çok sağolunnn
.
Rica ederim canım.İner şişlik tabi.Dikkat et bir süre..Çarpma biryere ve baskı uygulama..daha yeni sayılır ameliyatin

Anlattıklarının aynısı bende de var canım. Benim de 3buçuk ay oldu. 1buçuk ay önce Masaj yapıcam diye çok bastırdım hatta ve tümsek iyice belirginleşti. 2 aydır da geçmedi. Şimdi hafif hafif masaj yapıyorum ama nafile. Korkmuyor da değilim böyle kalacak diye :((

Anlattıklarının aynısı bende de var canım. Benim de 3buçuk ay oldu. 1buçuk ay önce Masaj yapıcam diye çok bastırdım hatta ve tümsek iyice belirginleşti. 2 aydır da geçmedi. Şimdi hafif hafif masaj yapıyorum ama nafile. Korkmuyor da değilim böyle kalacak diye :KK43:(
umarım geçer yoksa ameliyat boşa gitmiş gibi olacak zaten öncesindede kemer vardı..peki siz doktora sorabildinizmi acaba.ben 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum.burdanda yazarım bişi dersr

Evet geçen hafta kontrole gittim sordum. ödem olduğunu, sabretmemi, masaja devam etmemi ve 2. bir ameliyata gerek olmadığını söyledi. Doktor böyle söyleyince de diyecek bişey kalmıyo mecbur beklemek zorundayız. Bünyeden bünyeye fark var 1 yılda anca kendine gelecek bizim burunlar galiba.

Evet geçen hafta kontrole gittim sordum. ödem olduğunu, sabretmemi, masaja devam etmemi ve 2. bir ameliyata gerek olmadığını söyledi. Doktor böyle söyleyince de diyecek bişey kalmıyo mecbur beklemek zorundayız. Bünyeden bünyeye fark var 1 yılda anca kendine gelecek bizim burunlar galiba.
Ya inşaAllah tek öyle olsunda 1 yılda geçsin.inşaAllah benimkide öyledir.ameliyat oluncada bitmiyo bu iş..sabır..ama zormuş..inşaAllah düzelir ve istediğimiz gibi olur..tekrar ameliyat çok zor..

Anlattıklarının aynısı bende de var canım. Benim de 3buçuk ay oldu. 1buçuk ay önce Masaj yapıcam diye çok bastırdım hatta ve tümsek iyice belirginleşti. 2 aydır da geçmedi. Şimdi hafif hafif masaj yapıyorum ama nafile. Korkmuyor da değilim böyle kalacak diye :KK43:(
Canım senin kemer görüntüsü kayboldumu acaba.bende öylece duruyor henüz doktorada gidemedim merak ettim gerçekten geçebilir mi diye.çünkü baya belli.

Kemer görüntüsü kayboldu canım ama burun ucum çok şiş. Masaj yap o tümseğe hafif bastırarak çok faydası oldu bana.

Kemer görüntüsü kayboldu canım ama burun ucum çok şiş. Masaj yap o tümseğe hafif bastırarak çok faydası oldu bana.
Yaa inşaAllah benimkide geçer canım yaa.ben bastırarak yapmıştım iyice şişti geçmedi henüz.bi umut bekliyorum.geçmeyecek diyede korkuyorum açıkçası.burun ucu şişliği 1 yılı bile bulabiliyormuş herkes söylüyor en son ucuna toplanıyormuş ödem.merak etme o illaki inecek.

2.ayımda belirmişti canım. 4. Aya girmek üzereyim 1 buçuk ayda düzeldi. Aşırı bastırmadan ama yine de hafif bastır. 3 barmağınla Tümsekten başla alnına kadar sürükle ödem dağılıyor. İnşallah senin de geçer en kısa zamanda. Burun ucu en son iner diye biliyorum bende. 8. Aya kadar bekle dedi doktorum.

2.ayımda belirmişti canım. 4. Aya girmek üzereyim 1 buçuk ayda düzeldi. Aşırı bastırmadan ama yine de hafif bastır. 3 barmağınla Tümsekten başla alnına kadar sürükle ödem dağılıyor. İnşallah senin de geçer en kısa zamanda. Burun ucu en son iner diye biliyorum bende. 8. Aya kadar bekle dedi doktorum.
İnşaAllah canımmm ya çok sevindimm umarım benimkide geçer.masaja devam edeyim dediğin gibi.çok sağol.ucu için endişelenme herkes 1 yılı bile bulabiliyo diyo.vardır bir bildikleri tecrübe sonuçta.umarım bizde memnun kalanlardan oluruz.

Back
X