Kemerli burnum ile dalga geçildi.

Brokly

Her şey olacağına varır
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
1.780
2.276
133
merhaba bayanlar burnum kemerli ve ilk defa gördüğüm biri tarafından dalga geçildim .

Son düzenleme:
senin kendini nasıl hissettiğin önemli olan, başkalarını takma..
sen nasıl iyi hissediyorsan öyle yap lütfen.
fiyatlar hakkında bilgim yok maalesef..

merhaba bayanlar burnum kemerli ve ilk defa gördüğüm biri tarafından dalga geçildim . Çok rencide oldum . Zaten estetik olmayı düşünüyordum ama fiyatlar çok yüksek . İzmit’te devlet hastanelerinde estetik olan var mı acaba ? Fiyatlar nedir . Bütçem 4bini aşamaz halde .moralim çok bozuk . Biliyorum takmamam lazım ama yine de üzüldüm . Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
valla arkadaşım üzülme demeye geldim...estetik burunlar evet güzel duruyor ama hiç bir karakteristik duruşu olmuyor.
herkes tek tip oldu. dudaklar,burunlar aynı. ben farklılıkları seviyorum.insanları umursamadan kendini beğenmeye çalışmanı öneririm. eminim böyle de çok güzelsindir...

ama karar senin tabi, çok rahatsız oluyorsan kbb uzmanlarının çok cüzi rakamlara güzel burunlar yaptıklarını biliyorum...

Bir insanın hayatında ilk defa gördüğü birinin burnu ile dalga geçmesi için ağır ruh hastası olması lazım.

Böyle ezikler için canınızı sıkmayın.

İzmit devlet hastanesinde estetik yaptıran bir arkadaşım var gayette güzel olmuştu fakat doktoru İstanbul'a gitti.

Umuttepe'nin yanına bile yaklaşmayın. Derince Araştırma hastanesine bir bakabilirsiniz.

İnsanlar acı vermekten zevk duyuyor sanırım . :KK43:

ya ben çok sakin ve relax bi insan olduğum için espriye vuruyorum ama normalde küçük, şekilsiz ve görüntüsü hoş olmayan varlıklar olduklarını biliyorum... :)) ama başkası için kendimi yiyip de bitirmiyorum. ayna karşısında kendimi daha iyi hissetmek, kıyafet içinde kendimi daha güçlü hissetmek için ameliyat düşünüyorum sadece... :)

Önemli olmadığını düşünüyordum ama ne biliyim kendimi kötü hissettim
Ya Tv de bir ünlü anlatıyordu. Yeni yetme genç kızken akrabalarından biri ayakların çirkin demiş, kadın o yaşa kadar gelmiş, yıllarca açık sandalet, terlik giymeye utanmış. Düşün, ne boş insanların boş lafları nasıl travmalar yaratabiliyor.

Hem güzellik kavramı göreceli. Benim büyük burunu çok yakıştırdığım erkekler de kadınlar da var. Çok ayrı bir ifade, karizma katabiliyor aslında.

Estetik'li burun için yorum yapmam lazım. Ankarada bir arkadaşımla birlikte onun arkadaşında kalmıştım. Ve kaldıgım kızı yıllar önce bir kez görmüştüm. Normal bir burnu vardı dikkat bile etmedim. Kaldığım gece kızın burnu bir güzel geliyor gözüme çok bariz belli ama estetik olduğu çünkü benim burnum güzeldir doğal miniktir de. Gördüğüm en minik doğal burun benimkiyken benimkinden güzel duranlar genelde estetik çıkıyor. Kızın yüzüne baktıkça bakasım geldi negüzel burnu var diye . Neyse yemek sonunda kız arkadaşıma, minikgirl farketmedi dedi fısıldaştı sonra ben neyi dedim. Minikgirl bende bir değişiklik görüyormusun dedi bende evet burnunu yaptırmışsın dedim. Nasıl ya nasıl anladın dedi. Bende anlaşılmıycak birşey yok bariz belli zaten bağırıyor resmen dedim. Ve sonuç burnunu yaptırdığımı anladığım için bana sinir olup gücenmiş. Yani karakteristik özelliğini kaybetti arkadaş malesef, eski yüzü daha iyidi bence. Ama burun tek başına güzeldi.:dondurma::KK48:

Son düzenleme:
Çok yakınımda birisi yaptırdı ilk yaptırdıktan sonra burnun şekle girmesi 1 yılı aldı sonra zamanla kaymaya başladı bi taafa doğru dikkatli bakan fark ediyordu ama yeniden düzeltme ameliyatından da korkuyordu bi gün kendi kendine gülerken dizi burnuna çarpmış o kadar kolay yamuldu ki mecburen düzeltme operasyonu geçirdi daha kolaydı tabi bi gün yattı çıktı hastane den hala da koruması gerekiyor en ufak çarpmada yamuluyor. Ama güzel oldu tıp fakültesinde tanıdıklar vasıtasıyla ameliyat oldu sanırım 4 bin civarıydı bu arada ilk ameliyatı çok zor yıpratıcıydı kapalı operasyon yapanlar var açık ameliyat gibi değil bide daha rahat geçiyor

Back
X