Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim memenize ne dedi ya? Kafayı yedi millet.ya benim de memelerime neler dediler bi bilsen.. yiyip bitirme kendini kurban oliyim..
İnsanlar acı vermekten zevk duyuyor sanırım .ya benim de memelerime neler dediler bi bilsen.. yiyip bitirme kendini kurban oliyim..
Kim memenize ne dedi ya? Kafayı yedi millet.
valla arkadaşım üzülme demeye geldim...estetik burunlar evet güzel duruyor ama hiç bir karakteristik duruşu olmuyor.merhaba bayanlar burnum kemerli ve ilk defa gördüğüm biri tarafından dalga geçildim . Çok rencide oldum . Zaten estetik olmayı düşünüyordum ama fiyatlar çok yüksek . İzmit’te devlet hastanelerinde estetik olan var mı acaba ? Fiyatlar nedir . Bütçem 4bini aşamaz halde .moralim çok bozuk . Biliyorum takmamam lazım ama yine de üzüldüm . Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Önemli olmadığını düşünüyordum ama ne biliyim kendimi kötü hissettimNe düşündüğü çok mu önemli olan biri? Benim de onun beyniyle dalga geçesim geldi mesela.
Diyemedim bir şey sadece çok üzüldüm ve güldüm üzüntümü belli etmemek içinO dalga geçene beğenmediysen daha iyisini sen yarat (Haşa tövbe) diyemediniz mi!!
Ya da dalga geçen ağzına elinizin tersi ile vursaydınız bi
İnsanlar acı vermekten zevk duyuyor sanırım .![]()
Ya Tv de bir ünlü anlatıyordu. Yeni yetme genç kızken akrabalarından biri ayakların çirkin demiş, kadın o yaşa kadar gelmiş, yıllarca açık sandalet, terlik giymeye utanmış. Düşün, ne boş insanların boş lafları nasıl travmalar yaratabiliyor.Önemli olmadığını düşünüyordum ama ne biliyim kendimi kötü hissettim
Kendiniz nasıl iyi hissediyorsunuz, ama laf edeni tepiklemeli...neyi ne amaçla inceliyon, boş densizler.bi estetik ameliyata ihtiyacım var ama bu da bi gerçek...![]()