• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kemiklerim iri

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
bu dert mi demeyin ne dertlerim var aslinda da bunu yazabiliyorum digerlerini yazmaya bile takatim yok valla

kemiklerim iri 168 boyundayim ama ayaklarim ellerim legen kemiklerim falan cok iri.zayiflasam cokuk kilo alsam garip duruyorum.soyle soyleyeyom ayni boydaki kizlarla fotograf cekildik.biri 75 biri de 90 kilo biz yan yana gelince ben hem zayif hem onlatla ayni genislikteyim.evatlarim buyuk.
simdi napabiliriz diyeceksiniz sorum su?ben iri kemikli bir kadin olarak sizce kilo mu alsam yoksa zayif mi kalsam daha iyi dururum?iri kemikli kizlari getirin gozunuzun onune

Hep iri kemikli at gibi bi kadin olmak istemisimdir ama minyon tipliyim ellerim filan bildigin cocuk eli
Ayakkabi 35 giyerim
Yani bu biraz sey gibi kivircik sacli duz sac ister duz olan az dalgali olaydi der insana hep olmayan sey cazip gelir bence kilo alma kilo oluncs giydigide yakismiyo insana

Kilo alırsanız daha da iri durursunuz haliyle. Zayıf kalsanız daha orantılı olur sanırım.

Kilo alırsan iyice iri görünürsün. Ki saglıklı kiloda olman önemli olan.
Belki tel sorun kemiklerin değildir. Pilates yapmayı dene hem vücudu sıkılaştırır hem şekil verir ve inceltir. En azından kilolu olmaktan daha makul bir çözüm olur :)

Acaba sen bu duruma cok taktigin icin mi kendini boyle goruyosun?Yani arkadaslarin ailen ne diyo?
Bence bir noktaya kadar kilo alabilirsin ama sagligini ve psikolojini bozacak kadar alma.

Kas, yağ, kemik
Ölçümü yaptırdın mı?

Ağır iş, yüksek kondisyon gerektiren spor?

Kas, yağ, kemik
Ölçümü yaptırdın mı?

Ağır iş, yüksek kondisyon gerektiren spor?
yuzde 19 du yag oranim sanirim olcen kiz az dedi hatta 21 ustu olmali dedi.ama gel gor ki o yag oraniyla ben ewsimlerde kilolulardan genis falan duruyorum kemikler iri.fitness yapmistim da biraktim iki yildir yok

Acaba sen bu duruma cok taktigin icin mi kendini boyle goruyosun?Yani arkadaslarin ailen ne diyo?
Bence bir noktaya kadar kilo alabilirsin ama sagligini ve psikolojini bozacak kadar alma.
bisi demiyo kimse kilo al diyorlar kilo alinca cok guzel oluyorsun diyorlar

Back
X