gerçekten çok yardımcı oldun ve beni çok iyi anlamışsın:)çok da benzer şeyler yaşamıssın..bence çokta takma bu konuyu derim :) çünkü sen eşine gidelim demene rağmen o gitmiyorsa,sonuçta kayınvaldenin düşüncesi hep aynı olacaktır.gelin izin vermiyor.....bu düşünceyi değiştiremezsin,değiştirmeye çalıştıkçada daha çok yanlış anlaşılırsın.bence o eşinin ailesi ve bir sorun varsa bırak eşin kendi düşünsün.sana bişey derlersede duyma derim.ben bugün gittim kayınvaldlere :) biz ayrı şehirlerdeyiz ama evliliğimizin ilk yıllarında tüm tatillerde hatta hafta sonlarında hep oradaydık,ama kayınvaldem birkere dahi olsun beni yüceltmedi bu konuda oysa ben eşimden daha önce düşünürdüm annenlere gidelim özlemşlerdir seni derdim.ama kayınvaldem her gittiğimizde oğlum çok sağol geldin derdi.bana ise hiçbişey yoktu..bebeğim olduğundan beri uzun aralıklarla ve günü birlik gidiyoruz ayrı şehirlerdeyiz ama yakın şehirler.şimdi eşim gitmeyi istemiyor ne zaman gitsek dertleri bitmiyo kaprisleriyle uğraşıyoruz.gittiğimize bin pişman ediyolar,görümcelerim aynı şehirde onların kocalarının ilgilenmeleri gereken şeyleri bile bize atıyolar,işin birde maddi boyutu var .her gittiğimizde görümceler için onların çocukları için para istiyolar,siz iki maaşsınız deyip duruyolar.bende restti çektim önceden çook yaptık ama bebeğim olduğunda yüzüme bakmadılar doğum yaptım aylar sonra geldiler bir ihtiyacım varmı diye sormadılar...bende dedim bizimde kendimize göre masraflarımız var veremeyiz diye,eee kötü gelin oldum..heleki birde yurtdışına tatile gittik geçen sene demediklerini bırakmadılar hani paranız yoktu diye ...ben duymazdan geldim,sanki bizimle kazanıyolar..işte o gün bugündür arada giderim oturup geri dönerim.eşimin ailesinin durumu olmasa anlayacağım kayınpederim bulunduğu yerin eski belediye başkanydı düşünün artık...ve düğünüzde eşya alırken bile gına getirdiler,neyi beğensem o bütmezi aşar dediler,bizde kendimiz aldıkvs...sen gelinsin unutma ve eşinin kendi ailesiyle ilgili problemlerin arasında kalma,arabulucu hiç olma,sonuçta onlar ana oğul..oğlu ne dese ne yapsa unutulur .ama seninki unutulmaz..oğlu gitmek istemiyosa aralıklı gidersiniz.sana yakınırsada yorum yapma sessiz kal
neden esiniz gitmek istemiyor kayınvalideniz kendisine bir rahatsızlık mı veriyor değilse evlat sonucta yani en azından iki haftada bir de olsa ziyaret edilip bir kahve icilmeli.anne baba hakkı var.arada kalmayın siz bence sizlik br durum değil ailesiyle onun arasında.sizde esinizle bu yüzden kötü olmayın sorsanız oğlu neden gelmiyor diye belki gelin yüzünden derler yani insanoğlu nankör...
aklı olan gitmez
annem ve kayınvalidem aynı semtte oturuyorlar
evimiz 1 saat mesafede oldugu için calısırken 15 günde 1 gidiyorduk
şimdi işten ayrıldım sık gitmeye basladık
cok şükür bir sorunum yok kayınvalidemle
gittiğimizde onda kalıyoruz zaten odamız var orda
en son gittiğimde şampuan duş jeli filanda götürdüm malum yaz mevsimi lazım olur diye
biz gidince ne yapıcagını şaşırır cok mutlu olur benimde hoşuma gidiyor böyle davranması.
ahhh nerde öle kv.biz gitmeye kalksak ya mevlütte yada gezmede yda başka yerdegaribim yavrum yine uyandı sabah anne babaannemi ara belki mevlüde gitmemiştir bugun dio oğlum sölese böle kv gelin öğretiyo der vallaha.anca eşimin içinden gelecekte arayacakta bi akşam öle.onuda babasını ararsa o hemen gelin der.
ya bide ben kv ne zaman arasam,tlf açınca ilk sözü efendim noldu hayrola oluyosanki ne var niye aradın der gibi ters ters açıyo tlf.hal hatır sormaya bile açamıyorum sırf bu tavırları yüzünden.aman mazallah ben kv kalmaya kalsam kesin kalp krizi geçirir.kv her bayram arefesi yalvarır gelin kalın bayram sabahı hep beraber kahvaltı yapalım die.kv asla oralı olmaz.hatta kaç kez kv kaş göz işareti yaparken bile yakaladım.bi keresindede masada ayağına tekme attı sus die bende zaten evimden başka yerde rahat edemem kalmamda.bana sizin kv gibi davransa öpüp başıma koyarım,bi dediğini iki etmem ama maalesef öle değil.bu durumada üzülüyorum neden böle die.
kesinlikle yapı ve kişilik meselesi siz böyle anlatırken hep k.validem aklıma gelir oda tam tersi..gidince ne yapacağını şaşırır..yiyin için gelin uzan yat ne bileyimm ben aramadımı kızım beni unuttunmu niye aramıyorsun diyor..biz çok yakın oturduğumuzdan dolayı haftada 1-2 kere gideriz..bence sizin k.validenizin yapııs öyle diğer çocuklarına da mı tavırları öyle..
ahhh nerde öle kv.biz gitmeye kalksak ya mevlütte yada gezmede yda başka yerdegaribim yavrum yine uyandı sabah anne babaannemi ara belki mevlüde gitmemiştir bugun dio oğlum sölese böle kv gelin öğretiyo der vallaha.anca eşimin içinden gelecekte arayacakta bi akşam öle.onuda babasını ararsa o hemen gelin der.
ya bide ben kv ne zaman arasam,tlf açınca ilk sözü efendim noldu hayrola oluyosanki ne var niye aradın der gibi ters ters açıyo tlf.hal hatır sormaya bile açamıyorum sırf bu tavırları yüzünden.aman mazallah ben kv kalmaya kalsam kesin kalp krizi geçirir.kv her bayram arefesi yalvarır gelin kalın bayram sabahı hep beraber kahvaltı yapalım die.kv asla oralı olmaz.hatta kaç kez kv kaş göz işareti yaparken bile yakaladım.bi keresindede masada ayağına tekme attı sus die bende zaten evimden başka yerde rahat edemem kalmamda.bana sizin kv gibi davransa öpüp başıma koyarım,bi dediğini iki etmem ama maalesef öle değil.bu durumada üzülüyorum neden böle die.
Kendi ailem ve eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz.Eşim ailesiyle iyi anlaşamıyor.Bu yüzdende onlara pek gitmek istemiyor,evimizede davet etmiyor.Anlaşamaması konusunda Ben eşime hak veriyorum.Kayınvalidemde sürekli bizi yanında istiyor.Sürekli aramamızı gidip gelmemizi istiyor.Eşimde dediğim gibi gitmek istemiyor.Bende arada kalıyorum.napacağımı bilemiyorum.Ve bizde durum böyle olunca geriliyoruz.Bu durumda sizin fikirleriniz nedir(
annesi eşime sürekli söyleniyor.bi derdi oldumu umursamıyorlar.tersliyorlar..bu hareketlerinden dolayı annesine gitmek istemiyor.bende gelin yaptırıyor demelerini istemiyorum.hatta ben gidelim diyorum ama eşim gitmiyor.ayrıca 2 haftada bir oturmak yetmiyor kayınvalideme.2güne bir yanında istiyor bizi
aslında iyi değilmi?kocanı kıskanan sürekli sizden beklentisi olan,hergün gelin diye yakanıza yapışan bi kv daha kötü olmazmıydı?
formülü neymiş bizede bi söylesen:)ne yaptında böyle oldu?böleyken bile yapabiliyor zaten.ama çokta cesaret edemiyo artık.önceleri çok yaptı ozamanlar ses edemiyodum.bende en sonunda yaptım yapacağımı yapamıyo.
benim istediğim tatlı tatlı gelinsin gidilsin.önceleride aslında çok gezerdik gelirdi.şimdilerde ise hiç oralı değil.soğı solu belli olmuyo kv.kötü diemem asla ama bi acaip iştene zaman ne yapacağı belli olmuyo.benimki değişik bi tür valla tarifsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?