Birde canım annenin size verdiği yeri siz kiraya verin ve oturduğunuz yerden de farklı bir yere taşının ama evlilikte ne olursa olsun tabiki büyük sınırı aşmadığı sürece eğer kayınvaliednle aranda sorun var ise bir noktada bu sizi hep huzursuz edecektir inş. sprunlarınızı çözersiniz..
sayın LOVELY ben sizin yerinizde olsam giderdim insan bir komşularımlada çok iyi anlaşıyorum derdi mutsuzmuş olabilir şimdi gidersen yenisin çok laylaylom geçer bizaman sonra etrafında değişiklik istersin o zaman da öyle bir şansın olmaz
gidersen en çok ben üzülürüm tabi senin mutlu olman benim için daha önemli en iyi kararı sen verirsin tabi
arkadaşım henüz tanımıyorum sizleri zamanla tanışırız bu vesile olsun inşallah .benim sana diyeceğim şu bence git hiç durma yalnız yaşamaktaan sıkılmışsın onlar ailen senin evet belki müdahale edecekler bazen ama olsun orada o şekilde durup en güzel zamanlarını bu şekilde yaşaman dahamı iyi.eşinle aranda yaşananları ailene aksettirmediğin sürece sorun olmaz inanki ben olsaydım düşünmezdim. benim ablamda aileme çok yakın içiçeyiz ama sorun olmadı hiç tam tersi keşke benmde öle bi şansım olsaydı hiç düşünmezdim.inan bana hakkında hayırlısı neyse o olur rabbim gönlündeki meyveni yedirsin hayırlısıyla git arkadaşım hayatı yaşaman gereken zamanda yaşa sonra pişman olacağına bu benim fkrim
ben olsam arkama bakmadan giderdim.. hem eşin de istiyor oğlunda..
valla ben giderim.. ama karar sizin tabi ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?