G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
elinizde olsaydı kendi ailenizden ve eşinizin ailesinden baska bir sehri mi tercih ederdiniz yoksa onlarla aynı sehirde yasamayi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elinizde olsaydı kendi ailenizden ve eşinizin ailesinden baska bir sehri mi tercih ederdiniz yoksa onlarla aynı sehirde yasamayi mi?
şuan zaten hem k.valideme hemde annemlere uzaktayız çok sukur :)
henuz yenı evlı oldugum için k.validem ile annem ; yenı bir yuva kurdugumuzun farkına varamadılar ..uzak yakın farketmıyor gerci tlfda yada msnde şunu soyle yap bunu boyle yap demelerine uyuz oluyorum eşimde ayı sekılde.. sankı ben bılmıyorum yaa.. annem benı hala daha kucuk kızı sanıyor evi idare edemeyecegımı aynı sekılde k.validemde oyle..
tabıkı benım ıyılıgımı istiyorlar bılıyorum ama sonucta artık evlendım ayrı bi yuvam var degilmi?
evimin temızlıgını nasıl yapacagıma kadar karısmalarına deli oluyorum..
artık tmm tmm deyip bıldıgımı okuyorum napayım baska :)))
ailelerimizden farklı şehirlerde oturuyoruz ama isteyince 7 saatlik yoldan haber vermeden, çat kapı gelebiliyor eşimin ailesi, yaz ayları ayrı dert, kimde kalıcaz, eve saat kaçta gelicez,kimleri ziyaret edicez hepsi müdahale konusu oluyor...kaynanam eşimin benim annemde kalmasını istemiyor, böyle olunca tatili ayrı geçiriyoruz, herkes kendi annesinde kalıyor...nedense hala aile olduğumuz kabul görmedi, bağımsızlığımızı ilan edemedik, özerklikle yetiniyoruz...