- Konu Sahibi gelecekkorkusu
Allah kolaylık versin
teşekkür ederim canım...senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin
Evlendiken sonra ev tutma asamalarina geldigimde rahmetli annem beni karsisina aldi ve aynen söyle dedi.....Istersen git uzaga tasin kizim, sen bilirsin, nerde istiyorsan git orda otur yerles esinle, ama sakin unutma akilli sinek carsidan cikmaz, yarin öbür en gec bebegin olduktan sonra nazini birtek ailen ceker.....
Birseye ihtiyacin oldumu ben ablan veya kardeslerin kosariz, arkadas komsu bir yere kadar kosar, 3 gün sonra hadi canim seninlemi ugrasicam der, ama aile öyle degil, herkez seni terk eder ama ailen etmez....o yüzden iyi düsün...ha dediginde tasinamazsin, uzakta oldugun zaman bizde ha dedigmizde yanina gelemeyiz....ona göre dedi.....
Dogru söylemis Annem, gercektende gerek cocuklarin bir ihtiyacinda gerek kendim icin sagolsun Ablam veya kardeslerim hemen kosar, ayni sekilde bende ablam icin öyleyim....
Ashemezin dedigi gibi önemli olan mesafeler degil, herkezin yerini bilmesidir...![]()
Ben eşimin ailesiyle arabayla 5 dk süren mesafedeyim.. Abileri ablaları babası hepsi arabayla 5er dk en fazla 10 dk uzaklıkta. Kendi ailem ise 1,5 saatlik mesafede...
Önemli olan yoların mesafesi değil kişiler arasında mesafeyi koruyabilmek bence...
O kadar yakın olmalarına yürüyerek 10 dk da gelebilecek olmalarına rağmen asla ama asla habersiz gelmediler, gelseler de surat yapmam ben severim gidip geleyim görüşeyim..
Ama allahları var bana misafirlk yapmazlar... Yemeğe mi geldiler, ben daha yemeğimitamamlamadan sofrayı toplar ulaşıkları maineye yerleştirir görümcelerim... Eltilerim de öyledir... Kadın gelmeyeceği zaman görümcem teizliğe yardıma gelir... İlk evlendiğim dönemde temizliğimi alan hep o yardım ederdi, kadın bulamamış e kötü tecrübeler yaşamıştım...
KAyınpederim asla biz ısrar etmedikçe yeeğe falan gelmez, kaynımlarla beraber gelir o da sadece çaya..
Kızım sen zaten çalışıyosun, siz iki kişi ne olsa yersiniz, een gelmeye kalksam başka bişeyler yapmaya kalkışıcaksın ne gerek var falan der..
Eşimin ailesi manevi olarak çok destek olurlar bana, nazar değmesin çok da iyi anlaşırız...
Kendi ailemin de yakın olmasını çok isterdim ama...
Şimdi bebek olduktan sonra mesela annemin bakmasını istiyorum bebeğe... nasıl olacak bilmiyorum....
kendı aılemden dıılde eşimin ailesinden farklı bı sehırde yasamak ısterdım...her konuda çok ınce dusuncelı ınsanlar ama maalesef catkapıyıda çok sevıolar...uzak olsak daha ıyı olurdu bence...valla farklı sehırlerı gectım farklı semtlerde olsak bıle yeter bana...
bekar oldugum halde en cok kızdigim seylerden biri catkapi gelinmesidir
ev musait degildir, ne biliyim ustun basin iyi degildir, daginik olabilir heryer o anda, bisey yapiyor olabilirsin, cat kapi olunca iceri almak zorunda kaliyorsun o da senin o halini goruyor, cidden sinir bozucu