- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
yani eşim kendi ailesinede söyledi bizimkilere taşncağımızı.kayınpederim gelim madem altkatta oturun dedi.eve de hala amca babanne ortak yani sadece kayınvalidemlere ait bi ev değil. eşimde babasına bunu dile getirdi.ki biz oraya gitsek kayınpederim bizden geçinmeye çalışır eşimde biliyo bunu
O eve hiç bulaşmayın derim.
ne kaynanaya ne de anneye yakın oturulmamalı.bir tanıdığım ev yaptı,kızını da alt katına getirdi.daha çok olmadı ama şimdiden pişman oldu.keşke uzak otursaydı diyor.yine bir arkadaşımın kızı annesiyle aynı binada oturuyordu.niyetleri altlı üstlü ev yapmaktı ama arkadaşımın kızı vaz geçti ve uzağa taşındı
yok asla karışmazlar eminimki eşim evdeyken gelip kapımızı bile çalmazlar. kendi hallerinde sakin insanlar.geliin demezler niye gelmediniz demezler.
kızlar daha öncede buraya konu açmıştım. eşimin ailesiyle ilgili.düğündeki altınları almaları eşimin arabasına el koymalar ıeşimin ailesine laf söyletmemsi falan filan.maddi konular yüzünden yani.
ama sizden yorum istycem konu başka.
eşimde bende çalışıyoruz.evimiz kira.kayınpederim arabamıza el koyduğu için kredi çekip araba aldık.(eşim kendi arabasına tekrar para verip geri aldı.)
bide bize toki den ev çıktı. oturduğumuz yerden çok uzak ilçede ve 64 metre kare oraya taşınmıycaz yatırım olsun diye girdik.ama şimdi onuda ödemeye başlayınca hiç bir birikim yapamıcaz durum bunu gösteriyo.benim ailemde boş olan dairemiz için gelin oturun kira vercğinize birikim yapın diyolar. sonra stediğiniz gibi ev alıp taşınırsınız diyolar yani annemlerle altlı üstü oturucaz eşimde kendi ailesinden bişey göremeyince bizimkilerin buteklifini kabul etti.eğer çocukta olursa annem bakıcak zaten yani bu açıdanda rahatlık olucak.
ama ben yinede düşünüyorum siz olsanız ne yapardanız.ki eşimin ailesi buna taraftar değil.
hala neyi düşünüyorsun ki kalkta eşyaları toplamaya başla derim ben çünkü bazı durumlarda gurur olmamalı bu da onlardan biri kendini ezik hissetme bu da yaşamın bir gerçeği bi taraf el uzatmayınca mecburen öteki tarafa meylediyoruz yalnız değilsin merak etme :)
azıcık asım kaygısız basım...
Boyle bır surecten gecen bırı olarak
gun oluyor devran donuyor kı
burası benım evım falan demeye baslıyorlar
ve esınden cok ,onlar mudahale edıyor hayatına...
Iyısı mı aradakı saygı ve sevgıyı korumak ıstıyorsan tasınma o eve,borc harc
bırgun bıter,
ama esınle aılen ın ılıskısı bozulursa,ınan bırdaha hıcbısey eskısı gıbı olmaz.
Sen de aılenden sogudugunla kalırsın...
Ve esıne karsı da mahcup olursun...
Ikı tarafa da uzak olmak gerektıgını ogrettı bana yasadıklarım...
Ilerıde cocugunuz olursa annen bakar,al ıste buda sıze yardım sayılacaktır,bu da buyuk bır fedakarlıktır cunku...sevgıler.
arkadasim , tamam ailen cok iyi dusunmus. siz tasindiniz diyelim, kayinbaban nasil olsa kira vermiyorsunuz diyerek durmadan para isterse ? bence tasinmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?