- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.524
- 798
babannenle annen seni çok etkilemiş ama takılma:)nadirde olsa iyi örnekler çıkıyor sen de onlardan olursun belki.....
Mümkündür elbet ama çok az şanslı insan için..
Benim için mümkün olmadı mesela.. :)
Allah sana nasip etsin
şöyleki benim eşimin tarafı acayip kakarakikiridir. hep eğlence ep eğlence gülme şakalaşma falan. o yüzen ii zaman geçiririz. benim ailem daha sessiz sakin eğlence dozunda falan yaşanır her nekadar içlerinde eğlensemde düşününce herşey dozunda olmalı diyorum.
mümkün mü böyle bir şey?
akraba dediğim hani şu amca, dayı, hala, teyze olanlar. bana mükün geliyor.
benim babannemler anneme eziyet etmiş zamanında (hala bile) saygısızlık falan...
bende bu aileden soğudum. baba tarafında güleryüzlü bir tek gelin gelenler vardır. kanım, canım insanlar aksi, lanet...
anlayın işte sinir bozucu insanlar.
ben evlenirken böyle olsun istemiyorum. kayınvalidemi seveyim. akrabalıklar sıcak olsun istiyorum. en azından güzelyüz.
size göre mümkün mü hanımlar???
kayınvalidemle zevklerimiz çok ortak. annemle bu kadar uyuşmuyoruz. mesela ben komedi harici dizi izlemem. yada yabancı dizleri izlerim. kayınvalidemde öyle. annem ise klasik türk kadını gibi. her diziyi izler. zaman zaman kendi annemden daha çok anlaşıcakmışım gibi gelir.
ama şimdilik tabi... evlenince değişir diye korkuyorum. ki genelde değişiyor. eşimin akrabaları, ilk tanışmamızda beni yere göğe sığdıramadı. şöyle güzelmişim böyle maşallah bilmem ne. ikinci görüşmemizde ise çok güler yüzle karşılandım. bende güler yüzlüüyümdür. Şuan halimden çok çok memnunum. ama değişirler diye korkum var.
hep böyle devam etse keşke.
mümkün mü böyle bir şey?
akraba dediğim hani şu amca, dayı, hala, teyze olanlar. bana mükün geliyor.
benim babannemler anneme eziyet etmiş zamanında (hala bile) saygısızlık falan...
bende bu aileden soğudum. baba tarafında güleryüzlü bir tek gelin gelenler vardır. kanım, canım insanlar aksi, lanet...
anlayın işte sinir bozucu insanlar.
ben evlenirken böyle olsun istemiyorum. kayınvalidemi seveyim. akrabalıklar sıcak olsun istiyorum. en azından güzelyüz.
size göre mümkün mü hanımlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?