Tesekkur ederim henuz almadik ama baktikca daha cok hosuma gitti benim de :)Çok hoşlar canım zarif bir modelllgüle güle aşkla takın inşaAllah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim henuz almadik ama baktikca daha cok hosuma gitti benim de :)Çok hoşlar canım zarif bir modelllgüle güle aşkla takın inşaAllah
![]()
bunlar da benimkiler... üçü bir arada![]()
Neden ben herkesn yüzüklerini beğenmeme rağmen kmse benimkileri beğenmiyor anlamıyorum.. üçü bir arada garip mi kaçıyor daha önce çok tepki görmüştüm bu konuda çünkü....![]()
Garip kaçacak ne var anlayamadım.
hepsi gayet zarif mini mini çok hoş durmuş parmağınızda . Mutlulukla kullanın inşallah...
Daha önce bi konum vardı, orda yüzüklerimi 3ünü birden kullanıyorum diye herkes çok saçma, ne gerek var, 3ü olmamış vs.. tarzında yorumlar yapmışlardı o yüzden...beğendiğinize sevindim çok teşekkürler :)
Sen beğendiysen kimin ne dediğinin önemi var mı? Bence yok
hepsi mini mini olduğu için çok kibar durmuş bence tabii bu benim fikrim zevk renk meselesi![]()
Evet haklısınız, çok teşekkürler.. kalın yüzüklerden hoşlanmadığım için böyle seçtik yüzüklerimizi... alyansda da kalın modelleri sevmiyorum, ellerimde hem kaba duruyor hem de terletiyor sıkıyor.. tekrar çok teşekkürler![]()
cok güzel ya daha once denk gelmedigim bi model bayildimmmkızlar bu da benim alyansım
cok güzel ya daha once denk gelmedigim bi model bayildimmm