• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi annem çocuklarımi bile gormeye evime oturmaya gelmiyor

Elif888900

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
81
34
38
sizin anne babanizda böyle mi artık sinirimi bozmaya basladi bu durum. Annem lohusayken dogumda hic gelip kalmadi nasilsa Kay anam yanimda diye. Ikinci bebegim oldu ne hamileligimde geldi ne lohusayken zorla bir kaç kez sadece. Hiç surada kizm var evimizde yakin bir kahve icmeye gideyim demez sanki onlara gitmemizden bile rahatsiz gibi hossediyorum artık surekli kizima evi dagitma diyor halbuki ben topluyorum.babannem bile farketmis kizim annen gelmiyor mu bunlari da mi ozlemiyor diyor aramadigimizda trip atar ama bir yil gitmesek ozlemez yani

sizin anne babanizda böyle mi artık sinirimi bozmaya basladi bu durum. Annem lohusayken dogumda hic gelip kalmadi nasilsa Kay anam yanimda diye. Ikinci bebegim oldu ne hamileligimde geldi ne lohusayken zorla bir kaç kez sadece. Hiç surada kizm var evimizde yakin bir kahve icmeye gideyim demez sanki onlara gitmemizden bile rahatsiz gibi hossediyorum artık surekli kizima evi dagitma diyor halbuki ben topluyorum.babannem bile farketmis kizim annen gelmiyor mu bunlari da mi ozlemiyor diyor aramadigimizda trip atar ama bir yil gitmesek ozlemez yani
Benim de annem gelmez gitmez aramaz sormaz merak etmez ben de ara ara içlenirim öylece . Malesef herkes anne olmuyor işte emin olun bile isteye böyle davranıyorlar

Ne bileyim başı götürmüyor olabilir ya offf bilemiyorum ben çocuğumu çok seviyorum torun falan daha çok sevilir diyorlar tamam çok var dahada hiç öyle sanmiyorum ya bendemi garip fikirliyim bu konuda acaba bu konuda tamam yavrumun yavrusu da ne bileyim ya hiç cazip gelmiyor olmadan bile bu fikirdeyim belki değiştirim bilemiyorum babaneniz nerden farketmiş annenizmi bakıyor ona normal o zaman bikmistir kadın çeneden yaşlılar küçük çocukları aratmaz pek .Belkide çok titiz ise yada çocuk buyutmekte zorlandiysa yada bakmamak için olabilir

Siz ne sıklıkla gidiyorsunuz, çok sık gidiyorsanız belki o yüzden gelmiyodur. Bazı insanlar böyle soğuk mesafeliler işte anne bile olsa eğer yapısı öyleyse kendini üzmeye değmez, oda öyle biri de geç

Benim annem de özel davet etmediğim sürece kendiliğinden bi çay koy geliyorum demez ama ben çok sıb giderim. Kızım uslu durursa sever oynar, huysuz olursa kızar, ortalığın dağılmasından kirlenmesinden hiç hoşlanmaz dile getirir

Evlenmeden öncede mesafeliymis ilişkiniz. O yüzden böyle davranması normal. Kirilmakta üzülmekte haklısınız ama bosverin. Gerçekten bosverin ama.. siz çekirdek ailenize odaklanın
. Hamilelikte lohusalıkta anne olarak yanınızda olmayan birinden torun sevgisi beklemek sadece sizi yıpratır.

Anneme en yakin Ben otururum. Herseye ben kosarim ama evimd senede 2 defa gelir Oda 1 saat zor durur :)
Kardeslerim sehir disinda,1 saat mesafe. Gider saatlerce kalir. Torun bakar. Benimkiler en buyukler,hic muhtac olmadim sukur cocuklara bakmasi icin.

Bazi anneler evlat ayrimi yapiyor.

Annenizin yerinde ben olsam bende ilgilenmezdim. Sizi yetiştirmiş, büyütmüş görevini yapmış daha da bakmaya ilgilenmeye mecbur değil. Benim bu yaşta yeğenimi çok sevdiğim halde kafam götürmüyor onun nasıl götürsün
Nedersin bendede yok o fikir hiç olmadan olursa değişirmiki ya evladımin kokusu gibi olmaz ya onu ben dogurmuyorum o kadar bağ kuramam gibi geliyor en azından kendime dürüstlüm bu konuda aksi gibi bebekler küçük çocuklar beni çok sever 😅böyle diye diye verecekler olunca elime 🤣😅

Benim komşu farketmişti düşün 😂 beklentiyi sifirladigin zaman böyle dertlerin olmaz.

Back
X