• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi babanızı tarif eder misiniz?

Haklisiniz, Fark ettim ancak babalari icin övgü yazan kişiler çoğunlukta olursa hic rahat hissedeceğini sanmıyorum bu yüzden kiyaslama yapip uzulsun istemedim
bir zaman sonra alışacaktır,alışmak zorunda,eş mevzusundada olabiliyor aynısı der topiğinde..inşallah çok iyi bir eşi olur..

Kendinizi babaniza karsi doldurmayin lutfen..

Ve buraya simdi yazilacak olan benim babam soyle iyidir , boyle mukemmeldir sozlerinin size ne faydasi olacak?

Bu dunyada iyi-kotu , dusunceli-dusuncesiz, yigit-korkak her karakterden baba var,
Cunku onlarda basta " insan" bunu unutmamaliyz..

Hatalari olabilir, anneniz için doğru insan da olmayabilir ama bunlar neyi değiştirir ki o sizin babaniz sonuçta..
öyle yazanların bir faydası olmayacak zaten biliyorum. ben sadece içimdeki sıkıntıyı paylaşmak istedim kimseye benim babam şöyledir böyledir diye anlatılmıyor çünkü.belki benim gibi olan da vardır bişeyler paylaşır anlayan birileri çıkarda beni yönlendirir diye düşündüm. sizin babanız da böyle olsaydı sizde konu açardınız eminim benim de eşim mükemmel biri. buraya herkes eşiyle ilgili bir sürü şeyler yazıyor içini paylaşıyor o zaman hemen boşan bilmem ne yazılıyorda babam olunca mı iş değişiyor sonuçta babamda annemin eşi değil mi? annem için üzülüyorum zaten onun adına da fikir almış oluyorum.

Haklisiniz, Fark ettim ancak babalari icin övgü yazan kişiler çoğunlukta olursa hic rahat hissedeceğini sanmıyorum bu yüzden kiyaslama yapip uzulsun istemedim
ben buradan başka hiç bir yerde bahsetmem:KK53:iyi geliyor bana..

Ne olursa olsun baba babadir biz elimizden gelen saygiyi göstermekle yukumluyuz o nekadarini alir ne kaderini teper bilemeyiz allah kalplerinde merhamet versin sonra da basimizdan eksik etmesin amin.

Ne olursa olsun baba babadir biz elimizden gelen saygiyi göstermekle yukumluyuz o nekadarini alir ne kaderini teper bilemeyiz allah kalplerinde merhamet versin sonra da basimizdan eksik etmesin amin.
okadar kırıcı olmamız mümkün değil zaten:KK14:

öyle yazanların bir faydası olmayacak zaten biliyorum. ben sadece içimdeki sıkıntıyı paylaşmak istedim kimseye benim babam şöyledir böyledir diye anlatılmıyor çünkü.belki benim gibi olan da vardır bişeyler paylaşır anlayan birileri çıkarda beni yönlendirir diye düşündüm. sizin babanız da böyle olsaydı sizde konu açardınız eminim benim de eşim mükemmel biri. buraya herkes eşiyle ilgili bir sürü şeyler yazıyor içini paylaşıyor o zaman hemen boşan bilmem ne yazılıyorda babam olunca mı iş değişiyor sonuçta babamda annemin eşi değil mi? annem için üzülüyorum zaten onun adına da fikir almış oluyorum.
anneniz ne düşünüyor peki önemli olan o.
belki bir gün düzelir.
umarım da en kısa zamanda olur.siz de aradaki açığı kapatmış olursunuz.

O zaman baban karşı kendini dolduruşa getirmeyi bir kenara bırakmalısın. İnan anlattığın babadan daha korkunçlarını gördüm, evlatları her şeye rağmen babamızdır deyip bakıyorlar. Eminim sen de çok dolduğun için yazdın bunları. Ama bu yazdıkların bir babaya yaşladığında sırt çevirmeyi gerektirecek şeyler değil.

Benim babam kendi annesine bile bakmak istemezdi. Annem tam 35 sene baktı babanneme. Babama rağmen... Yine de bana ihtiyacı olduğu anda yanında olmayı, elimden geleni yapmayı tercih ederim. Benim vicdanım rahat etmez başka türlü. Vicdan sahibi her insanın da aynı görüşte olacağını düşünüyorum.

öyle yazanların bir faydası olmayacak zaten biliyorum. ben sadece içimdeki sıkıntıyı paylaşmak istedim kimseye benim babam şöyledir böyledir diye anlatılmıyor çünkü.belki benim gibi olan da vardır bişeyler paylaşır anlayan birileri çıkarda beni yönlendirir diye düşündüm. sizin babanız da böyle olsaydı sizde konu açardınız eminim benim de eşim mükemmel biri. buraya herkes eşiyl
e ilgili bir sürü şeyler yazıyor içini paylaşıyor o zaman hemen boşan
bilmem ne yazılıyorda babam olunca mı iş değişiyor sonuçta babamda annemin eşi değil mi? annem için
üzülüyorum zaten onun adına da fikir almış oluyorum.
.

Çünkü siz babalariniz nasil diye konu
acmissiniz babam boyle bir insan annem ve ben ne yapmaliyiz yazmamissiniz..

Anneniz boşanmak istiyorsa bosanabilir kim hayir diyebilir ki buna? Ayrıca ben olsam
konu acardim sizde actiniz ve bende niye
actiniz demedimz zaten yorumumu yaptim o kadar

senin tutumun nasıl peki düşüncen benim gibi oluyor mu?
Bekarken senin gibi düşünüyordum da evlenince fikirlerim degisti. Belki de uzakta oldugumdan kalbim yumusadi. Abim ve kiz kardesim var onlar biz yaslaninca babama bakmayiz diyolar. Ben bakarim. Gerekirse altini bile temizlerim. Ailemizi secemiyoruz. Her ne kadar kotu olursa olsun bu yasima bi sekilde o adam getirdi. Ben kucukken savunmasizken korudu,buyuttu. Cok zulmunu gordum o ayri. Unuttum mu? Hayir. Ama onu dislayarak bende bi nevi zulum etmis olurum...
Bildigi,gordugu oydu bize onu yasatti...

.

Anneniz boşanmak istiyorsa bosanabilir kim hayir diyebilir ki buna?
gelenekçi bir aileyse kadının geliri falan yoksa boşanamaz maalesef..

O zaman baban karşı kendini dolduruşa getirmeyi bir kenara bırakmalısın. İnan anlattığın babadan daha korkunçlarını gördüm, evlatları her şeye rağmen babamızdır deyip bakıyorlar. Eminim sen de çok dolduğun için yazdın bunları. Ama bu yazdıkların bir babaya yaşladığında sırt çevirmeyi gerektirecek şeyler değil.

Benim babam kendi annesine bile bakmak istemezdi. Annem tam 35 sene baktı babanneme. Babama rağmen... Yine de bana ihtiyacı olduğu anda yanında olmayı, elimden geleni yapmayı tercih ederim. Benim vicdanım rahat etmez başka türlü. Vicdan sahibi her insanın da aynı görüşte olacağını düşünüyorum.
sorunlar bir tek bunlar değil manevi olarakta çok bişey görmedim vs.. bende bakmayacağımdan değil çok duygusalım ve vicdanım el vermez zaten biliyorum ama dilimde diyip duruyorum böyle bende bakmayacağım falan vs.. üzülüyorum neden böyle biri annem için falan üzülüyorum bencil bi babam var. içim sıkıldı paylaşmak istedim neden böyle bu babam diyerek içim içimi yiyor hep.

Bekarken senin gibi düşünüyordum da evlenince fikirlerim degisti. Belki de uzakta oldugumdan kalbim yumusadi. Abim ve kiz kardesim var onlar biz yaslaninca babama bakmayiz diyolar. Ben bakarim. Gerekirse altini bile temizlerim. Ailemizi secemiyoruz. Her ne kadar kotu olursa olsun bu yasima bi sekilde o adam getirdi. Ben kucukken savunmasizken korudu,buyuttu. Cok zulmunu gordum o ayri. Unuttum mu? Hayir. Ama onu dislayarak bende bi nevi zulum etmis olurum...
Bildigi,gordugu oydu bize onu yasatti...
sence rahatsız olamazlarmı..sevgi görmeyen her insan şidddte meyilli olmuyor bence..genetikmi bimiyorum:KK64:

sence rahatsız olamazlarmı..sevgi görmeyen her insan şidddte meyilli olmuyor bence..genetikmi bimiyorum:KK64:
Evet,oyle. Babam babasiz buyumus. Kucuk yasta calismaya baslamis. Horlanmis,dislanmis. Sevgi gormemis ki gostersin. Babaannemde tas kalpli bi kadindi. Ayni sürahi nine gibiydi :-) anasina bak oglunu al :-)

.

Anneniz boşanmak istiyorsa bosanabilir kim hayir diyebilir ki buna? Ayrıca ben olsam
konu acardim sizde actiniz ve bende niye
actiniz demedimz zaten yorumumu yaptim o kadar
evet konu açıyorum içim sıkıldığı zamanlar babam içimde derin bir yara çünkü. annem ve ben ne yapmalıyız yazmadım yazamamda annem boşanamaz mümkün degil. babama da hiç birşey denmez söylenmez öyle bir insan değil.

Back
X