Kendi el emeği pike takımlarım

anqeLoyku

UtKum DünYaMa HoşqeLdİn..
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
381
0
46
Kocaeli
benim kendi yaptığım 2 tane pike takımım var biri ağır örnek diğeri normal bunları satmak istiyorum acaba ikisini kaça satabilirim tecrübesi olan varmı ? internetten benzeyenleri ekledim fotoğraf olarak kendi yaptıklarım da bunlara benziyo foto makinam bozuk olduğu için çekemedim...

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM... $pike takýmlarý1.webp $k.webp

annem evlenirken bana yaptırmıştı dantel değil kaneviçeydi ama fiyatını hatırlamıyorum zaten 3 yıl oldu fiyatlarda değimiştir yardımcı olamıycam malesef:(

annem evlenirken bana yaptırmıştı dantel değil kaneviçeydi ama fiyatını hatırlamıyorum zaten 3 yıl oldu fiyatlarda değimiştir yardımcı olamıycam malesef:(

hımm anladım saol gene de.
Ben satmayı düşünüyorum ama fiyatlar nasıl bilmediğim için araştırmak istedim bilmeden gidip az fiyata satarsam emeğime yazık olucak bakalım inşallah tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlar:16:

hımm anladım saol gene de.
Ben satmayı düşünüyorum ama fiyatlar nasıl bilmediğim için araştırmak istedim bilmeden gidip az fiyata satarsam emeğime yazık olucak bakalım inşallah tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlar:16:

canım sahibinden.com a bak bence orada mutlaka vardır benzer şeyler, karşılaştırırsın

Back
X