Örgü Kendi El Emeklerim,Göz Nurlarım :)))

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
ellerine sağlık.çok sevimliler inşallah dileğinde kabul olur.

şifacım ellerine sağlık canım hepsi çok hoş olmuşlar ..inşallah isteğin kabul olur canım RABBıM en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin

şifacım ellerine sağlık canım hepsi çok hoş olmuşlar ..inşallah isteğin kabul olur canım RABBİM en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin

çok teşekkür ederim canım ,beğenmene sevindim ,inşallah canım inşallah aminnnn tüm isteyenlerin olur çarçabucak inşallah :Saruboceq:

çok teşekkür ederim inşallah amin Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah tüm isteyenlerin olur inşallah :1hug:

rabbim en kısa zamanda nasip etsin cümlemize.böyle yapıpta boş kalmasını bende çok iyi biliyorum:gitme:bende patikler yaptım baktım ne gelen var ne giden hepsini hediye verdim sağa sola.ama işallah bir gün hamile kalırsam bir sürü patik daha neler neler örecem bebişime.:hulya:

evet ya inşallah bu emeklerimiz niyetlendiğimiz bebişlerimizin olur inşallah ,kucağımıza almak,giydirmek hayırlısı ve sağlıklısı ile nasip olsun inşallah inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürecek,hamdolsun ümitlerle,dualarla ayktayız inşallah olacak bebişlerimiz :Saruboceq:

ellerine sağlık canım pek güzel olmuş hepsi
güle güle iyi günlerde kullanasın
seninde tüm isteyenlerinde en kısa zamanda olur bebişleriniz :)

ellerine sağlık canım pek güzel olmuş hepsi
güle güle iyi günlerde kullanasın
seninde tüm isteyenlerinde en kısa zamanda olur bebişleriniz :)
teşekkürler arkadaşım beğenmene sevindim inşallah amin Rabbim kabul eder dualarımızı inşallah tüm isteyenlerin olur inşallah :Saruboceq:

hepsi de çokkkkkkkkkkkkkkkk güzel olmuşşş inşallah giyidrmek te nasib olu ellerine gözlerine emeğine sağlık bende isterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cnm hepsı çok guzel emegıne ellerıne saglık ALLAH ım hepsını gıydırmenı saglasın en yakın znmda

hepsi de çokkkkkkkkkkkkkkkk güzel olmuşşş inşallah giyidrmek te nasib olu ellerine gözlerine emeğine sağlık bende isterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim aminnnnnn inşallah tüm isteyenlerin nasip olur inşallah beğenmene sevindim teşekkürler canımmm tamam müjdeni alır almaz inşallah hediyen kapıda bil yerimseniben

cnm hepsı çok guzel emegıne ellerıne saglık ALLAH ım hepsını gıydırmenı saglasın en yakın znmda
teşekkür canım daha daha cicileri senin olsun canım çarçabucak inşallah tüm isteyenlerin amin inşallah rabbim yüzümüzü güldürür inşallah canım çok sağol opuyorumnanaktan

hepsi çok güzel olmuş.ellerine sağlık,allah en kısa zamanda bebeğinide kucağına verir inşallah.bu arada pon pon kapı süsüne bayıldım.nasıl yapıldığını anlatırsan sevinirim

hepsi çok güzel olmuş.ellerine sağlık,allah en kısa zamanda bebeğinide kucağına verir inşallah.bu arada pon pon kapı süsüne bayıldım.nasıl yapıldığını anlatırsan sevinirim
teşekkürler canım daha daha güzelleri senin olsun ,kapnın enince çıtayı dolaya dolaya iple sardım sonra belli aralıklarla misina ipi çıtaya bağladım kapının bounca (hatta biraz fazlaca tut o boy için ) çünkü aralara bobcuk geçirdim düğüm attım sonra iğneyle ponponu misina ipi diker gibi düğüm attım sırası ile boncuk ponpon devam ettim ipin boyunu uzun tut dememin sebebi boncuk ve ponpon ekledikçe ipi kısalıyorr tamamen en alt boya gelince fazlalık boyu kesersin şimdilik bu kadar yine gerekirse yardımcı olmaya çalışırım canım şimdilik kolay gelsin yerimseniben

canım ellerine koylarına sağlık allahım kabul etsin dualarını inş giydirmeyi nasip etsinn kıza hazırlık var galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…