ellerine sağlık.çok sevimliler inşallah dileğinde kabul olur.
şifacım ellerine sağlık canım hepsi çok hoş olmuşlar ..inşallah isteğin kabul olur canım RABBİM en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin
ellerine sağlıkkk inşalllahh nasip olacakk
harika ellerinize sağlık.işallah en kısa zamanda giyecek olan gelir.
çok teşekkür ederim inşallah amin Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah tüm isteyenlerin olur inşallah :1hug:
rabbim en kısa zamanda nasip etsin cümlemize.böyle yapıpta boş kalmasını bende çok iyi biliyorum:gitme:bende patikler yaptım baktım ne gelen var ne giden hepsini hediye verdim sağa sola.ama işallah bir gün hamile kalırsam bir sürü patik daha neler neler örecem bebişime.:hulya:
teşekkürler arkadaşım beğenmene sevindim inşallah amin Rabbim kabul eder dualarımızı inşallah tüm isteyenlerin olur inşallah :Saruboceq:ellerine sağlık canım pek güzel olmuş hepsi
güle güle iyi günlerde kullanasın
seninde tüm isteyenlerinde en kısa zamanda olur bebişleriniz :)
Hepsi Kendi El Emeklerimdir ,Rabbim İnşallah Tüm Bu Yaptıklarımı Giydirmekte Nasip Eder İnşallah:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan :CüvCüv: :Saruboceq:
canım benim aminnnnnn inşallah tüm isteyenlerin nasip olur inşallah beğenmene sevindim teşekkürler canımmm tamam müjdeni alır almaz inşallah hediyen kapıda bil yerimsenibenhepsi de çokkkkkkkkkkkkkkkk güzel olmuşşş inşallah giyidrmek te nasib olu ellerine gözlerine emeğine sağlık bende isterimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
teşekkür canım daha daha cicileri senin olsun canım çarçabucak inşallah tüm isteyenlerin amin inşallah rabbim yüzümüzü güldürür inşallah canım çok sağol opuyorumnanaktancnm hepsı çok guzel emegıne ellerıne saglık ALLAH ım hepsını gıydırmenı saglasın en yakın znmda
teşekkürler canım daha daha güzelleri senin olsun ,kapnın enince çıtayı dolaya dolaya iple sardım sonra belli aralıklarla misina ipi çıtaya bağladım kapının bounca (hatta biraz fazlaca tut o boy için ) çünkü aralara bobcuk geçirdim düğüm attım sonra iğneyle ponponu misina ipi diker gibi düğüm attım sırası ile boncuk ponpon devam ettim ipin boyunu uzun tut dememin sebebi boncuk ve ponpon ekledikçe ipi kısalıyorr tamamen en alt boya gelince fazlalık boyu kesersin şimdilik bu kadar yine gerekirse yardımcı olmaya çalışırım canım şimdilik kolay gelsin yerimsenibenhepsi çok güzel olmuş.ellerine sağlık,allah en kısa zamanda bebeğinide kucağına verir inşallah.bu arada pon pon kapı süsüne bayıldım.nasıl yapıldığını anlatırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?