amin canım çok sağol inşallah hayırlısı herşeyin ya bulduğum modeller hep kız cicileriydi e bende aynısını ördüm ha bu aralar erkek cicileri araştırıp örmekteyim yerimseniben bitsin paylaşırım onları cinsiyet değilde hamilelik bile yok daha canım bende öyle denk geldi işte boshayallersmile rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin inşallah tüm isteyenler daha daha cicileri senin olsun canım :Saruboceq:canım ellerine koylarına sağlık allahım kabul etsin dualarını inş giydirmeyi nasip etsinn kıza hazırlık var galiba:)
teşekkürler canım çok sağol Rabbim hepimizin gönlüne göre versin,yüzümü güldürsün inşallah :Saruboceq:hepsi de çok güzel
elinize sağlık
teşekkürler canım Aminnnn inşallah daha cicileri sizlerin olsun yerimsenibenhepside harika olmuş. güle güle kullanın.
teşekkürler canım daha güzelleri sizlerin olsun yerimsenibenellerinize saglık hepsi çok güzel olmuş
teşekkürler canım amin çok sağolasın inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahellerine sağlık cnm bebişini de alırsın hayırlısıyla kucağına İNŞALLAH
ben kapı süsünün ponponlarını nasıl yaptığını merak ettim anlatırsan sevinirimbayanssulusmile
teşekkürler canım daha güzelleri sizlerin olsun yerimsenibenkapı süsünüz çok hoş olmuş diğerleride elinizie sağlık
teşekkürler canım daha güzelleri sizlerin olsun inşallah opuyorumnanaktanayyyy çok şirinler..ellerinize sağlık.
Hepsi Kendi El Emeklerimdir ,Rabbim İnşallah Tüm Bu Yaptıklarımı Giydirmekte Nasip Eder İnşallah:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan :CüvCüv: :Saruboceq:
teşekkürler canım benim aminnnnn :Saruboceq: inşallah tüm herkesin gönlüne göre olsun inşallah :Saruboceq: daha güzelleri sizlerin olsun yerimsenibenarkadaşım ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş Allah hayırlısıyla içlerinin dolmasını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?