Kendi evim mi bakıcının evi mi

Ama jessey,tek işi bebek olmalı tamam,ama kendi evinde baktıranlar da,yemek,ütü,şöyle bir toparlamak vs iş bekliyor bakıcıdan.Burada bir sürü konu vardı böyle.
Örneğin bebeğini atıyorum750 ye baktırıyor,birde ev işi bekliyor.Gerekçede çok komik.Kendi çocuklarını bakarken iş yapmıyormuydun...
Bence bu istismardır.
Evinde de o zaman demeli ki tek işin bebek olmalı.

bence kesinlikşe senin evin. kerde o cocuk büyyecek ve yanında baska birileri olmamalı.kim nasıl bilinmez

aynen o durum da yanlış
bakıcı çocuğa bakar
temizlik vs. isteniyorsa ayrı bir yardımcı ile anlaşılmalı

Kadını önceden tanısanız bilseniz, belli bir samimiyetiniz olsa tamam, evinde bakacak kadar güvenebilirsiniz belki ama şu durumda ben evime gelsin isterdim, mesela kendi evine girip çıkana karışamazsınız ama evinizde kurallarınız belli olur, evinizin düzenini çocuğun güvenliği için ayarlayabilirsiniz, onun evinde yine söz hakkınız olmaz. Bakıcı adaylarıyla görüşmeden önce tüm kurallarınız belli olsun, yazın bir yere, mesela kamera koymayı düşünüyor musunuz, bakacak kişi kabul eder mi, tam olarak hangi görevleri istiyorsunuz, tatil zamanları, hastalık-izin durumları, ne kadar süre bakmayı düşünüyor? Vs vs...

Kizima annem bakiyor annemle mesafem 10 dk yurumeyle kendini hazirla cocugu hazirla cocuga bi haftalik kiyafet vs hazirla yola koyul git kan ter stres icinde oluyorum babam cocukla ilgilenirken annem ev isi yemek yapiyor bazen. ama onlar ananesi ve dedesi.yaslari da cok genc degil onlarin gelmeleri zor yani.kendi evlerinde bakmak istediler.bakici olsaydi evime cagirirdim.hic tanimadigim insanlarin bakicinin evine misafir olarak gelip brbegimin yaninda durmasini kucaga almasini opmesini istemem aklim kalir benim.

çok haklısınız zaten evimde bakan kişiden çocuğuma bakması dışında bi talebim olmayacak. Teşekkürler

Bende de ayni sorun var , bebegime bakici ariyoeum ama herkes kendi evinde bakmak istiyor
Ben kabul etmiyorum , bu devirde kimseye fuvenip de evine gonderemem xunku daha xok kucuk , kendini ifade etmesi mumkum degil

Bende de ayni sorun var , bebegime bakici ariyoeum ama herkes kendi evinde bakmak istiyor
Ben kabul etmiyorum , bu devirde kimseye fuvenip de evine gonderemem xunku daha xok kucuk , kendini ifade etmesi mumkum degil
keşke şartlar elverse de kendimiz baksak sizin çocuğunuz ne kadarlık

keşke şartlar elverse de kendimiz baksak sizin çocuğunuz ne kadarlık
5 aylik , ben calismak zorundayim , bi bakici bulduk 3 hafta dayanabildim kadina simdilik annem bakiyor ama o da yasli cok yoruluyor ozellikle eve gelip giderken helak oldu kadin yollarda
Bi suru bakici adayiyla gorustuk hepsi rvime getirin dedi ama mumkun degil birakamam bebegimi
Ben de cok caresiz durumdayim , bi yandan anneme kiyamiyorum diger yandan bebegime
Insallah duzgun kisiler cikar karşımıza

Oğlumun farklı zamanlarda iki bakıcısı oldu ikisi de evinde bakti. İlk bakicimiz eşinden boşanmış tek çocuğu vardı ve sosyal hayatı yok denecek kadar azdı evden pek çıkmazdı oğluma da çok çok iyi baktı gerçekten çok memnun kaldım oğlum da çok seviyordu anne diyordu hatta bakıcısına fakat baska şehre taşınmak zorunda kalınca bakicimizi değiştirdik o da evinde bakmak istedi mecburen kabul ettik kimseyi bulamayınca.

Kadın evde durmuyordu sürekli çocuğu alıp oraya buraya gidiyordu kışın bile.ustelik kocası da işten çıkmıştı gündüz hep evdeydi rahatsız oldum bu durumdan. Bir gün işten erken geldim çocuğumu almaya baktım kadın evde yok kaç kapı gezdim bulamadım telefonu kapalı cildirdim resmen. Yarım saat kadar sonra buldum kadını. O sinirle taşındık ordan annemlere yakın bir ev aldık apar topar kış günü ev taşıdık.

En iyisi kendi evinizde baktirmaniz tabii ki ama bakıcı bulmak da zor yaşayan biri olarak söylüyorum. Eğer kadının gerçekten iyi bakacağını düşünüyorsanız kabul edin ev işlerine dalıp oraya buraya çocuğu alıp gidecekse sakın vermeyin iyice araştırın Allah yardımcınız olsun..

Sabah hazırlan çocuğu hazırla evden çık derken sana da vakit kaybı olur. Ayrıca çocuğu uykusundan uyandırıp götürmek de sorun. Bir de bakicinin evine giren çıkana birşey diyemezsin evinde olursa kafan da rahat olur. Çocuğun da düzeni bozulmamış olur. Ben çocuğuma kendi evimizde baktiriyorum. Ev işi yemek gibi şeyleri kendi isterse yapıyor. Ona göre de ücret veriyorum ama tabiki öncelik kızımın rahatı. Arada sırada bildiğim bir yer olursa götürüyor yada kendi evine. Ama çok nadir. Bu arada bakan kişi de akrabamız sayılır. Bu durumda bile kendi evimizde olduğu zaman içim rahat oluyor

Nasıl yani ? Ne yapmış biraz anlatır mısınız?
Cocuga fiziksel zarar verme durumu yok ama ben ne soylediysem tersini yapmis , uyanikken asla tv acilmayacak dedim 4 aylik bebegi tv karsisina oturtup kendi fosur fosur uyumus , bebek evde agliyo kendi cikmis sokakta sigara iciyor ve bunun gibi seyler , isten cikardik tabi ama ben gecelerce uykusuz kaldim sinirden sutum azaldi

amin canım. ben de çalışmak zorundayım. ne zor islermis ya. Kadınların ücretli izin süreleri kesinlikle artırılmalı.

amin canım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. peki ilk bakicida ne gibi şeyler sıkıntı oldu sizin için kendi evinde baktığında. İkinci de tam dayaklikmis

Allah vicdan sahibi,merhametli insanlarla karşılaştırsin hepimizi. neyin rahatligiymis yuh yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…