- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi muhendiseylul
-
amin canım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. peki ilk bakicida ne gibi şeyler sıkıntı oldu sizin için kendi evinde baktığında. İkinci de tam dayaklikmis
bide işte çıkardınız diye ağlayıp zırladı dimiCocuga fiziksel zarar verme durumu yok ama ben ne soylediysem tersini yapmis , uyanikken asla tv acilmayacak dedim 4 aylik bebegi tv karsisina oturtup kendi fosur fosur uyumus , bebek evde agliyo kendi cikmis sokakta sigara iciyor ve bunun gibi seyler , isten cikardik tabi ama ben gecelerce uykusuz kaldim sinirden sutum azaldi
kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var. 3.5 aylık bir bebeğim var. yaklaşık 2 ay sonra işe döneceğim. bebeğime teyzem bakacaktı çeşitli nedenlerle bakamayacagini söyledi.bakıcı olarak bi tanıdığın yakınını bulduk. güvenilir birini bulmak zor bilirsiniz. kadına da içimiz isindi. kadin kendi cocuklarini büyütmüş çalışmak gibi bi niyeti de yokmuş bizim tanıdık ya birini bul ya da sen bak bulamıyorlar diye ısrar edince kabul etmiş bakmayı. sorun şu kadın kendi evinde bakmak istiyor daha dogrusu eşi oyle istiyor. ben de bebegimin düzeni bozulmasın soğukta dışarı çıkmasın ve bende bakarsa çocuk dışında hiç bir şeyle (ev işi yemek vb) ilgilenmez diye benim evimde bakmasını istiyorum. şimdilik tanıştık sadece çok detay konuşmadık.eşi de işte çocuk uyurken evimizde işini gücünü yapar falan dio. ben de en azından benim süt izni bitene kadar bende baksın biraz daha büyür hem sonra sizin evde dedim. ama bu durum da içime sinmedi kadını nasıl ikna edebilirim ya da kendi evinde bakması sizce de çok mu sıkıntı? calismak gibi bi niyeti olmadığı için zorunlu tutsam bakmam der diye korkuyorum benim evimde bakacak birini de bulabilirim belki ama herkese de guvenilmiyor ne dersiniz?
Yok gayet guzel bakiyodum ben demisbide işte çıkardınız diye ağlayıp zırladı dimi
benim ilk bakıcı böyle yapmıştı
KEsinlikle kendi evinizde olsun. Bakıcının evinde misafirde gelebilir, sonuçta kendi ev işleri olacaktır onlarla ilgilenmesi gerekebilir. Yada biraz paranoyakça olacak ama eşi var oğlu- kızı var. Taciz olaylarından çok korkarım ben, artık zaman çok kötüamin canım. ben de çalışmak zorundayım. ne zor islermis ya. Kadınların ücretli izin süreleri kesinlikle artırılmalı.
bakın benimde bakıcım hiç çocuk bakmayı düşünmeyen biriyken biz tepesine zebellah gibi çöktük..evimde bakarım dedi her gün valla bin bir zahmetle götürüyorum,çok şükür mübarek günde diyorum ben çok memnunum ,Allah şaşırtmasın gördüğüm kadarı ile de çok iyi...ben oğlumu verdiğimde 11,5 haftalıktı ,şimdi onun dördüncü çocuğu oldu,iyi ki diğer kadınla sorun oldu da bakmadan bitirdik bu ablaya denk geldik,vardır bir hayır iyi bakacağından eminseniz evine götürün rahatlıkla.kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var. 3.5 aylık bir bebeğim var. yaklaşık 2 ay sonra işe döneceğim. bebeğime teyzem bakacaktı çeşitli nedenlerle bakamayacagini söyledi.bakıcı olarak bi tanıdığın yakınını bulduk. güvenilir birini bulmak zor bilirsiniz. kadına da içimiz isindi. kadin kendi cocuklarini büyütmüş çalışmak gibi bi niyeti de yokmuş bizim tanıdık ya birini bul ya da sen bak bulamıyorlar diye ısrar edince kabul etmiş bakmayı. sorun şu kadın kendi evinde bakmak istiyor daha dogrusu eşi oyle istiyor. ben de bebegimin düzeni bozulmasın soğukta dışarı çıkmasın ve bende bakarsa çocuk dışında hiç bir şeyle (ev işi yemek vb) ilgilenmez diye benim evimde bakmasını istiyorum. şimdilik tanıştık sadece çok detay konuşmadık.eşi de işte çocuk uyurken evimizde işini gücünü yapar falan dio. ben de en azından benim süt izni bitene kadar bende baksın biraz daha büyür hem sonra sizin evde dedim. ama bu durum da içime sinmedi kadını nasıl ikna edebilirim ya da kendi evinde bakması sizce de çok mu sıkıntı? calismak gibi bi niyeti olmadığı için zorunlu tutsam bakmam der diye korkuyorum benim evimde bakacak birini de bulabilirim belki ama herkese de guvenilmiyor ne dersiniz?
kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var. 3.5 aylık bir bebeğim var. yaklaşık 2 ay sonra işe döneceğim. bebeğime teyzem bakacaktı çeşitli nedenlerle bakamayacagini söyledi.bakıcı olarak bi tanıdığın yakınını bulduk. güvenilir birini bulmak zor bilirsiniz. kadına da içimiz isindi. kadin kendi cocuklarini büyütmüş çalışmak gibi bi niyeti de yokmuş bizim tanıdık ya birini bul ya da sen bak bulamıyorlar diye ısrar edince kabul etmiş bakmayı. sorun şu kadın kendi evinde bakmak istiyor daha dogrusu eşi oyle istiyor. ben de bebegimin düzeni bozulmasın soğukta dışarı çıkmasın ve bende bakarsa çocuk dışında hiç bir şeyle (ev işi yemek vb) ilgilenmez diye benim evimde bakmasını istiyorum. şimdilik tanıştık sadece çok detay konuşmadık.eşi de işte çocuk uyurken evimizde işini gücünü yapar falan dio. ben de en azından benim süt izni bitene kadar bende baksın biraz daha büyür hem sonra sizin evde dedim. ama bu durum da içime sinmedi kadını nasıl ikna edebilirim ya da kendi evinde bakması sizce de çok mu sıkıntı? calismak gibi bi niyeti olmadığı için zorunlu tutsam bakmam der diye korkuyorum benim evimde bakacak birini de bulabilirim belki ama herkese de guvenilmiyor ne dersiniz?
vallahi şimdi zamanında benimde annem çocuk bakmıştı kendi evimizde ama şöyle bir avantaj vardı alt komşumuzun çocuğuyduapartman içinde bir kat çıkıyordu anne baba polisti ondan şuan ben net bir yorum yapamam belki ama biz sıkıntı çekmemiştik. Arabanız varsa ve iyi tanıdığınız biriyse neden olmasın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?