artık acemılıkmı nedır bılmıyorum abım evlendıgınde bende gun ıcınde kımse yokken evlerıne gıder tv ızlerdım
yengem baya sabırlıymıs
evli değil misiniz anlamadım ben ama kayınvalideye bu kadar yakın oturunca kaçınılmaz son ne bekliyordunuz ki
ovvvvv çok feci
kocan memnunsa işin var demektir
acaba sürekli kocanı onlara mı göndersen
sen çalıştığın için kv nin evin temizliğini ve akşam yemeğini yapması düşünceli bir davranış...
ama zırt pırt günün her saati her aklına estiğinde senin evine giremez, girmemeli...
oo ben evı toplayıp supurup sıldıgımı bıle bılırım yanı bunu annemde bende cok yaptıkevet bizim kardeşte aynı şeyi yapıyo büyük tv digiturk var diye sürekli bizde.evime bişi yaptıgı yok ama rahatsız oluyorum ya.
Hekza sen kocan askere gitmeden kostur kostur evlenmissin o askerdeyken kaynanayla yasamissin simdi de alt kat. Yani sizin aranizda hic mesafe olmamis ki tabii ki o evi kendi evleri gibi kullanirlar kv de cocuklar da buna engel olamazsin. Tek yol ben burdan gidecegim deyip baska yerden ev tutmakmis yapmamissin. E simdi takmamaya bak artik yapacagin bi sey kalmamisinanın o kadar uğraştım ki başka yere taşınalım diye o zaman da 2-3 sene beraber kalcaz para biriktircez ben kiraya çıkmam dedi eşim. ayrıca anneside ben sana babanın emanetiyim beni bırakıp nereye gidiyosun diye sürekli laf çarptı eşimi aşağa inmeye bile zar zor ikna ettim. herkes kapın ayrı olunca sıkıntı yaşamazsın dedi ama yok yani..
ben yokken ben evdeyken hiç farketmiyor herkes kafasına göre girip çıkıyo. eşime de anlatmaya çalıştım bi kaç kez sinirlendi annem o benim ne diyeyim seni istemiyoruz mu diyeyim beni annemle kötü mü yapcan deid.
orta yolu bulmak onların işi benim değil... nacizane fikrimi belirttim ben...yemeği temizliği nasıl yapacak bu durumda?
Bence birinden fedakarlık etmeli. Eğer evine izinsiz girilmesini istemiyorsa bu iyilikleri de talep etmeyecek.
Elbette kadın kendine uyan zamanda yapacak bu işleri gelinine uyan zamanda değil, sonuçta temizlikçi değil bu kişi de kayınvalidesi.
Ay ne guzel birseymis sizden duydum ben de bakayimEvli misiniz değil misiniz niye aynı yerdesiniz orayı anlayamadım pek. Ama size bir tavsiyem var. Evinizde neler olup bittiğini öğrenmek için bir duvar saati alın. Hatta 2 tane alın ve evinize asin. Ama bu duvar saatleri farklı çünkü kameralı. İçinde küçücük kamerası var ve hiç anlasilmiyor. Herşeyi sesi olduğu gibi kaydediyormuş .Kullanan birinden duydum ve alicam. Sen de öyle yap ne yapılmış ne konusulmus izle rahatla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?