kendi evim oldu ama huzurum yok

artık acemılıkmı nedır bılmıyorum abım evlendıgınde bende gun ıcınde kımse yokken evlerıne gıder tv ızlerdım
yengem baya sabırlıymıs

evet bizim kardeşte aynı şeyi yapıyo büyük tv digiturk var diye sürekli bizde.evime bişi yaptıgı yok ama rahatsız oluyorum ya.

ovvvvv çok feci
kocan memnunsa işin var demektir
acaba sürekli kocanı onlara mı göndersen

evli değil misiniz anlamadım ben ama kayınvalideye bu kadar yakın oturunca kaçınılmaz son ne bekliyordunuz ki

evliyiz düğünümüz nikahtan sonra olacak erken evlendik askerlik durumundan ötürü

ovvvvv çok feci
kocan memnunsa işin var demektir
acaba sürekli kocanı onlara mı göndersen

ben niye gitcem onlar bize gelsin diyor. eşim evini çok seviyor anlamıyorum nasıl hoşuna gidiyo başkalarıyla paylaşmak aklım almıyor ya

sen çalıştığın için kv nin evin temizliğini ve akşam yemeğini yapması düşünceli bir davranış...
ama zırt pırt günün her saati her aklına estiğinde senin evine giremez, girmemeli...

yemeği temizliği nasıl yapacak bu durumda?
Bence birinden fedakarlık etmeli. Eğer evine izinsiz girilmesini istemiyorsa bu iyilikleri de talep etmeyecek.
Elbette kadın kendine uyan zamanda yapacak bu işleri gelinine uyan zamanda değil, sonuçta temizlikçi değil bu kişi de kayınvalidesi.

evet bizim kardeşte aynı şeyi yapıyo büyük tv digiturk var diye sürekli bizde.evime bişi yaptıgı yok ama rahatsız oluyorum ya.
oo ben evı toplayıp supurup sıldıgımı bıle bılırım yanı bunu annemde bende cok yaptık
oda bısey demıyordu
hıcte bozuldugunu anlamadım

ay çok kötü bi durum hiç altlı üstlü oturmak bana göre değil. Allah yardımcın olsun

Hekza sen kocan askere gitmeden kostur kostur evlenmissin o askerdeyken kaynanayla yasamissin simdi de alt kat. Yani sizin aranizda hic mesafe olmamis ki tabii ki o evi kendi evleri gibi kullanirlar kv de cocuklar da buna engel olamazsin. Tek yol ben burdan gidecegim deyip baska yerden ev tutmakmis yapmamissin. E simdi takmamaya bak artik yapacagin bi sey kalmamis

Anahtarı üzerinde bırakıp çengeli kapat en azından sen evdeyken paldır küldür dalmasın.

Insanın oZevk hayatı var bence eşin bunu suan anlamıyor ama zamanla anlayacak, gündüz de olsa sen evde muasır olmak zorunda degılsın,mahremıyete saygı

Zaten altli ustlu oturmakla ayni evde oturmak arasinda bir fark yok ki bu durumda
Ya hep soyluyorum kiziyorlar bana anasindan ayrilamayan,kendi parasini verip ayri ev acip esya alamayan adamla evlenmeyin diyorum ,orasi su sartlarda zaten sizin eviniz olmuyor ki kvnin oturmasi icin ogluna gelinine verdigi ev orasi
Kendi evin nedir biliyor musun?tapusu sana ait olan,esinle birlikte ortak kararin sonucu satabilecegin,kiralayabilecegin,maddi bedelini esinle odeyebilecegin ev senindir

orta yolu bulmak onların işi benim değil... nacizane fikrimi belirttim ben...

Oooo.. benim kayınvalidemi öpüp başımın üstüne koyayım. aynen sizle biriz. onların alt katında oturuyoruz. ev baştan başa yenilendi. ve evet o ilgilendi ustasıyla herşeyiyle. biz sadece genel temizlik için gittik.
görenler alt kat sanki başka bir ev olmuş diyorlar.
ama şükür ki, böyle yapmadı. anahtarı bile eşim zorla verdi kendisine. birşey lazım olur bulunsun diye. oda kendi evinikini bana verdi. ikimizde kullanmadık şimdiye kadar.
ben yokken gelmez evime. kapıyı çalmadan girmez. benimde bekar kaynım var. yüzünü bile görmem zaten. biırak evime gelmeyi.
Rabbim sabır versin.
cidden iş işte bitiyor. çünkü kayınvalideme kalsa yemek için hala onlara çıkardık. eşim istemedi.

ben mi anlamadım sadece

bir arada yaşarken mi evi ayırdınız kv ile aynı çatı altında yaşarken düğü olacak diye yeni ev mi kurdunuz

bu evi kurarken şartlar belli 9olmalı idi, evin her işini yemek temizlik vs sen yapacaksın; misafir gibi gidilip gelinecek diye

Yoksa ne anlamı var ki bir sürü para verip ev düzmenin; kv ile otururdunuz

eğer e işlerini yapmalarını reddedersen evine kafalarına göre girmelerini bi nebze olsun önleyebilir misin bilemiyorum.
yada eşine şunu söyle, "annen gelsin tabii benim sıkıntım anneni yanında istemememden değil. belki ben evde seninle rahatça sevişmek istiycem ve o da anahtarıyla eve giricek? özelimiz olsun biraz kocacığım" diyip belki de meseleyi onun tarafına çekebilirsin

ilerde bu konu büyüyecektir. şimdiden ciddi bir şekilde önleminizi alın. böyle olmaz. çok ciddi bir konuşma yapın eşinizle. kabul etmiyorsada yol verin gitsin. sonu iyi değil bu işin.

Evli misiniz değil misiniz niye aynı yerdesiniz orayı anlayamadım pek. Ama size bir tavsiyem var. Evinizde neler olup bittiğini öğrenmek için bir duvar saati alın. Hatta 2 tane alın ve evinize asin. Ama bu duvar saatleri farklı çünkü kameralı. İçinde küçücük kamerası var ve hiç anlasilmiyor. Herşeyi sesi olduğu gibi kaydediyormuş .Kullanan birinden duydum ve alicam. Sen de öyle yap ne yapılmış ne konusulmus izle rahatla.

Ay ne guzel birseymis sizden duydum ben de bakayim

Aslında evliliğin ilk zamanları bu çok normal.. sonra sende tavrını koydukça ara açılıyor.. bizde ilk yıl çok yakın oturuyorduk.. sabah akşam öğle hep bizdelerdi.. bi gün işten geldim eltim sofra bezi silkeliyor... çıldırdım ama sustum.. pastalar keteler börekler yapılmış.. sakince annemleride davet ettim oturduk falan ama eşime bişşey söyleyemezdim çünkü erkekler bunu anlayabilecek durumda değil.. yürüme 1 dakikalık yolda bizde kaldıkları bile oldu düşün.. sabrettim ama 9 ay sonra başka eve çıktım uzak.. ha bu kez gelip 1 hafta kalıyorlardı.. 7 senelik evliliğimde yavaş yavaş rayına oturuyor herşey.. eşim benimde yorulduğumu evimizin bize ait olduğunu anladı.. geldiklerinde yalvarıyordu burda kalın diye.. ha bak mesele şuki benim ailemede aynı bu adam.. yani aileye kalabalığa düşkün.. evin kilidini değiş diyenler olmuş bu kendi eşim için söyleyim kıyamet hatta boşanma sebebidir.. bilmiyorum hepsini sen tanıyorsun.. sakin ol ve doğru kararı vermeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…