Zaten altli ustlu oturmakla ayni evde oturmak arasinda bir fark yok ki bu durumda
Ya hep soyluyorum kiziyorlar bana anasindan ayrilamayan,kendi parasini verip ayri ev acip esya alamayan adamla evlenmeyin diyorum ,orasi su sartlarda zaten sizin eviniz olmuyor ki kvnin oturmasi icin ogluna gelinine verdigi ev orasi
Kendi evin nedir biliyor musun?tapusu sana ait olan,esinle birlikte ortak kararin sonucu satabilecegin,kiralayabilecegin,maddi bedelini esinle odeyebilecegin ev senindir
Aslında evliliğin ilk zamanları bu çok normal.. sonra sende tavrını koydukça ara açılıyor.. bizde ilk yıl çok yakın oturuyorduk.. sabah akşam öğle hep bizdelerdi.. bi gün işten geldim eltim sofra bezi silkeliyor... çıldırdım ama sustum.. pastalar keteler börekler yapılmış.. sakince annemleride davet ettim oturduk falan ama eşime bişşey söyleyemezdim çünkü erkekler bunu anlayabilecek durumda değil.. yürüme 1 dakikalık yolda bizde kaldıkları bile oldu düşün.. sabrettim ama 9 ay sonra başka eve çıktım uzak.. ha bu kez gelip 1 hafta kalıyorlardı.. 7 senelik evliliğimde yavaş yavaş rayına oturuyor herşey.. eşim benimde yorulduğumu evimizin bize ait olduğunu anladı.. geldiklerinde yalvarıyordu burda kalın diye.. ha bak mesele şuki benim ailemede aynı bu adam.. yani aileye kalabalığa düşkün.. evin kilidini değiş diyenler olmuş bu kendi eşim için söyleyim kıyamet hatta boşanma sebebidir.. bilmiyorum hepsini sen tanıyorsun.. sakin ol ve doğru kararı vermeye çalış
İnternetten araştırın benim de çok hoşuma gitti. Kullanan arkadaş memnun ben de alicam.Ay ne guzel birseymis sizden duydum ben de bakayim
ayni evde kalirken de skntilar yasadin, haziranda bi konun vardi bununla ilgili.. neden ayni binayi kabul ettin?düğünüme kaldı 1 haftadan az..
sonunda evimin tadilatı bitti indim yerleştim kendi evime.. daha ilk gecenin sabahında kayınvalidem geldi sabah 10 da kapıya.. Allahım ben ne büyük hata ettim.. bırakıp şimdiden gidesim var.
çalıştığım için eve gelen ustalarla hatta onların pislikleriyle hep kv ilgilendi. yemekleri de arkasındaki pislikleride o temizledi ev kurulurken çok yardımcı oldu onu inkar edemem ama böyle ben yokken eve girmesi ve evin aslında hiç ayrılmamış gibi olması acayip canımı sıkıyor.
bana sürekli ben bu evi çok beğendim yemekleri burada yapcam. misafirlerimi burada ağırlıycam diyo. hiç cevap vermiyodum geçen gün benden çok mu kullanacaksın mutfağımı kendi evin yok mu dedim hevesleniyorum bende burda yapmak istiyorum dedi.
ne olursa olsun insanın kocasında bitiyor iş ben onu anladım. adam çığlık çığlığa o benim annem ne var gelse burda kalsa diyor. bi üst katta evi var ama gelip benim evimde yaşaması çok normal gibi davranıyor herkes..
bir de bunların dışında gün içinde biz işe gittiğimizde bizim evde vakit geçiren bi başka kişi eşimin kardeşi var.
her zaman olmasada arada bir inip orda takılıyor. ama ben acayip rahatsız oluyorum.
anahtarı kv kendi aldı bana hiç sormadı bile alabilir miyim diye eşim desen zaten umrunda değil ne var ki bunda diyor.
ben daha kullanmaya kıyamıyorum eşyalarımı ama benim dışımda herkes girip çıkıyor eve.
ben o apartmanda kalarak bi fedakarlık yaptım onlarında bizim özel hayatımıza saygı duymalarını bekliyodum ama gördüğüm kadarıyla hiç bişey olacağı yok. bir de dün gelmiş karşıma başka yerde yaşasaydınız çok üzülürdüm burda aynı bir ev gibi hiç üzülmüyorum dedi. eşiminde hoşuna gidiyor. bugüne kadar annesi aramadığı sürece aramayan çocuk annesine tapar oldu.
eşime kendi düzenimi nasıl kurcam dedim sen çalışıyosun ne düzeni annem yapar temziliği yemeği işte ne kadar nankörsün dedi bana. iyilik yapıyomuş o bile batıyomuş bana kötü bi insanmışım.
allah sizi inandırsın düğünü falan önemsemeyip defolup gidesim var. biz evliliğimizi 2 kişi yapmadık onu anladım ben iyice.
düşünn ki iş yerinden biran önce eve gitmek istiyorum ben yokken acaba ne kadar oturdular eve kimi topladılar vs diye düşünmekten mideme ağrılar giriyor artık. ne yapcam ben ya?
nasıl bu kadar sabırlıyım..nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsunuz yada neden? benim için siizn durumunuz ciddi boşanma sebebi. ama sizin gibi olmak isterdim orası bir gerçek.
Ne mutlu size ki sonunda bir duzen kurabilmissiniz,masallahne kadar güzel anlatmışsınız. bende aynı binada olmasa bile kvye ait bir evde yıllarımı çürüttüm.kabus gibiydi. şimdi tapusu bize ait gerçek bir evim var şükür.ondada rahat vermemeye çalıştılar ama taviz yok artık. tabi erkekler bunun farkında olmuyor onlara göre ikiside ev sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?