kendi evim oldu ama huzurum yok

ne kadar güzel anlatmışsınız. bende aynı binada olmasa bile kvye ait bir evde yıllarımı çürüttüm.kabus gibiydi. şimdi tapusu bize ait gerçek bir evim var şükür.ondada rahat vermemeye çalıştılar ama taviz yok artık. tabi erkekler bunun farkında olmuyor onlara göre ikiside ev sonuçta

Eşinle konuş
Düğün olmadan kesinlikle konuş yoksa mutsuz olursun
Benim özel hayatım evime ben yokken girip çıkmalarıni istemiyorum de
Bakalm ne tepki vercek
Ayıp bişey yok kim olsa istemez

eşinizle bu konuyu ciddi ciddi konuşup kv den anahtarı alın yoksa çok başınız ağrır hem alt kattan taşınma ihtimaliniz yok mu yoksa çooooookk mutsuz olursunuz ileride

nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsunuz yada neden? benim için siizn durumunuz ciddi boşanma sebebi. ama sizin gibi olmak isterdim orası bir gerçek.

Bizim evimizin yedek anahtarları kayınvalidemde var.
Bu arada 30 km mesafede oturuyoruz.
Tatile gittiğimizde içim içimi yiyor geliyorlar mıdır diye.
Kendimce paspası, halıyı bir karoya oturtuyorum, çeşitli şeyler yapıyorum ki biri gelirse değişmiş olsun, anlayayım diyorum.
Ben daha buna tahammül edemezken, sizin eviniz koloni yaşamına açılmış.
Ya o evi taşıyacaksınız ya da dafa fazla eşinize ve ailesine katlanmadan, ruh sağlığınızı bozmadan çekip gideceksiniz.
Bu devirde değil aynı ev, aynı apartman; yakın semte bile karşı çıkıyorum.
Siz nasıl verdiniz bu tavizi, nasıl yaptınız bunu kendinize?

ayni evde kalirken de skntilar yasadin, haziranda bi konun vardi bununla ilgili.. neden ayni binayi kabul ettin?

Adama bak daha şimdiden eyvallahı yok sana.işin zor.anlattıkların benim asla ama asla sindiremeyeceğim şeyler.ben evde yokken kendi kardeşim de olsa izinsiz ricasız girip yayılamaz evimde.kaynana desen hevesleniyorum ne demek yaa. seninle rekabet eder gibi.olgunlaşamamış. şimdiden tepkini koy.başta eşini adam et.anası yemek temizlik yapacak sen de yatak odasında karılığını (nefret ederim de kocanın gözünden böyle olduğu belli) yapacaksın.ona göre gül gibi hayat heralde

kayınvalidene direk söyle anne hevesim var en azından bir süre temizliğimi kocama yemeğimi ben ayarlıyım. zamanla sende bana yardımcı olursun zaten falan diye yaklaş ne biliiyim. şu anda ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen öyle gözüküyor. ama bence çkta art niyetli yaklaşmayın. bunu yapan kendi anneniz kardeşiniz olsaydı tepkiniz ne olurdu onu düşünün ve eşinize de tepki göstermesi konusunda haksızlık etmeyin.

nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsunuz yada neden? benim için siizn durumunuz ciddi boşanma sebebi. ama sizin gibi olmak isterdim orası bir gerçek.
nasıl bu kadar sabırlıyım..
bir eşimi çok seviyorum..
iki eşim kendi ailesine olduğu kadar benim ailemede çok düşkün..
üç eşimin ailesininde art niyeti yok..
yaşayışlarımız farklı .. hane kimsenin kimseyi kullanma derdi olmadı.. ki bak şunuda söyleyim kayınvalidem ciddi anlamda tembeldir kolunu kaldırmaz ben söylemedikçe.. arada yoruluyorum falan diyordum kayınvalidem kendinden emin hadi gel oturalım diyordu.. zaman sabır.. bilmiyorum belkide benim annem çok sabırlı.. 30 yıl bir fiil babannemi çekti.. genetik belkide.. ama en önemlisi kendi ailemi düşündüm.. aynı şeyleri annem yapsa ne tavır sergilerim yada kardeşim.. aynı sertlikte olurmuyum dedim.. olmam olamam.. onlarda eşimin ailesi annesi babası kardeşi.. eşim gençliğinde çocukluğunda hep hastaymış annesi sabahlara kadar başında sabahlamış bişey olacak diye korkudan dokunmaya kıyamazmış... çok düşkünler birbirlerine.. ee benimde evlatlarım var.. yarın bana tepki gösterseler ne hissederim.. diyorumya .. sabır.. eğer iyi niyet varsa oluruna bakılabilir.. allah vermesin canım.. boşanmak.. yooo çoook zor böle bir karar vermek..

Ne mutlu size ki sonunda bir duzen kurabilmissiniz,masallah
gercekten kendi eviniz olunca kurallari siz koyarsiniz elbette,dediginiz gibi erkekler icinhava hos aksamdan aksama eve geliyorlar is yapmak yok rahatsiz eden yok,ev iste onlar icin dort duvar,olsa da olur olmasa da

bir de eşiniz ve siz hiç evin işini yapmayacak mısınız?

özgürlüğün de bir bedeli var yalnız, ödemeye hazır mısınız :)

eşin nasılsa nikah oldu diye ipleri eline alms
ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen

Ne munasebet ya, belki ic camasirimi cikarip savurdum oylece kaldi, ora benim evim devamli toplu olmak zorunda degilimki ve tedirgin..belki isten erken ciktim eve gelip dus aldim yatip oylece kaldim, belki agda yapiyorum, ya belki ben evimde don atlet dolasicam boyle sacmalikmi olur..

ne zaman kapi acilicak belli deil..konusun konusun konusun..hemde bastan uzatmadan..

eşinize konuyu açtıkça bi sonuç alamazsınız gibi görünüyor biraz idare edip kendi işlerinizi halledip kv ye iş bırakmayıp bi süre sonra anahtarımı kaybettim deyip kayınvalidenizdeki anahtarı alabilirseniz belki bi çözüm olur ben hallederim evimin işlerini diyebilirsiniz anahtar isterse de ertelersiniz ben bu şekilde aldım anahtarımı gerçekten çok kötü bi durum evinde yokken evine girmeleri insan tahammül edemiyor

Off Eşiniz bu durumdayken işiniz çok zor siz bişey diyemezsiniz ama esiniz diyebilirdi Allah yardımcınız olsunn çok çok kötü bir durum..

Okudukça benim icim daraldi Allah yardımcınız olsun. Bence 2 seceneginiz var ya yasabır çekerek katlanmaya caliscaksiniz ya da herkesle kötü olmayı seçip açık açık konuscaksiniz esiniz ve KV ile ve acilen ayrı eve çıkacaksınız. Umarım en az hasarla atlatirsiniz bu donemi

Bence kayinvalidenizle konusun. Erkekler anlamaz, ne kadar konussan da iste ne guzel yardim ediyo der. Konusun ama guzel konusun, yani "senin kendi mutfagin yok mu" demeyin. Ben yokken eve girip cikilmasindan hoslanmiyorum, kendi duzenimi kurmak istiyorum falan gibi. Bazen de izin verirsiniz, gelir yapar, boyle gecinip gidersiniz. Yani su asamadan sonra bu yuzden dugunu iptal etmek dogru gelmiyor bana. Bunu daha onceden anlasaydiniz keske.

Kendi evim demişsiniz ama ben ortada kendinize ait bir ev göremedim. Afedersiniz yol geçen hanı gibi. Neden böyle dip dibe yaşamaya razı oldunuz? Ben hatırlıyorum, biz de hayatım boyunca mesela anneannemle hep yakın yaşadık, ona bakarsan o da babamın kayınvalidesiydi ama hiç altlı üstlü oturmadık, ya aynı sokaktaydık, ya bir alt sokaktaydık falan... Ve herkesin evi barkı kendineydi. Yakın olunmaz değil olunur ama mesafeyi korumak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…