• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KENDİ EVİMİ KİRAMI SİZCE ?

SUNAY_12

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
166
142
18
47
Arkadaşlar kız kardeşimin eşi iş yerinin taşınması dolayisi ile taşınmak durumunda kaldı .Şimdi sorum şu ( hergun beni arayıp fikir istiyor hiç bir yorum yapamıyorum o sebeple size soruyorum fikir için)....Kendi evi var kirada kiracı çıkacakmış zaten evimemi gitsem diyor (aile binası çok olmasa da sorunlar yaşadı korkuyor yeniden sorun olurmu diye ama çok kalabalık değil Aile )...ikinci seçenek de evini yeniden kiraya verip başka eve çıkmak...Ayrıca kendi evinin konumu ve ev çok iyi ... sizce ne yapmalı ne dersiniz ???( Birde şöyle bir sorun var kiracı 4 ay kira ödemesi yapmamişlar artık kiraciylada uğraşmak istemiyorlar ).. Sizin yorumunuz nedir acaba?

kendi evlerinde kalsınlar. ne gerek var başkasının ağız kokusunu çekmeye. hem eşyasını her şeyini evine göre ayarlar, en azından bi çivi çakabilir..
aile konusunda da soğukkanlı olursa mesafeyi korursa sorun olmaz çünkü günü ne kadar kötü geçerse geçsin kapısını kapatıp her şeyi ardında bırakabileceği bir evi olur.

Ailenin yapısına bağlı. Kiracıyla uğraşmak da ev sahibiyle uğraşmak da aile ilişkilerini dengelemek de hepsi ayrı zor. Eğer aile ile "normal" ilişkiler kurabilirim derse kesinlikle kendi evi. Diğer türlü kiracı konusunda seçici olup kiraya çıksınlar.

Ben olsam aile apartmanına kesinlikle gitmezdim. Orayı satar, başka yerden ev alırdım kiracıyla uğraşmak istemiyorsam.

Arkadaşlar kız kardeşimin eşi iş yerinin taşınması dolayisi ile taşınmak durumunda kaldı .Şimdi sorum şu ( hergun beni arayıp fikir istiyor hiç bir yorum yapamıyorum o sebeple size soruyorum fikir için)....Kendi evi var kirada kiracı çıkacakmış zaten evimemi gitsem diyor (aile binası çok olmasa da sorunlar yaşadı korkuyor yeniden sorun olurmu diye ama çok kalabalık değil Aile )...ikinci seçenek de evini yeniden kiraya verip başka eve çıkmak...Ayrıca kendi evinin konumu ve ev çok iyi ... sizce ne yapmalı ne dersiniz ???( Birde şöyle bir sorun var kiracı 4 ay kira ödemesi yapmamişlar artık kiraciylada uğraşmak istemiyorlar ).. Sizin yorumunuz nedir acaba?

halamin gelini uc kere geldi aile apartmanlarina halam enistem huzur vermedi, en son gitti gelmedi bana kalirsa denenmisi denemenin mantigi yok, bi kere yuzgoz olunduysa olmaz, insan anne babasinin yaptığını unutur ama baskasi yapsa unutmaz diye düşünüyorum

kiralık ilanina verirler iyi bi kiraci gelene kadar bekletirler durumlari iyiyse, mesela memur cift gibi

sevgililik zamani 17 18 yasinda kaynanamla otururum nolcak ki diye dusunuyodum 20 ye geldim altli üstlü otururum nolcak ki diyodum ki kaynanamin ust kati satilikti

evlenme zamani geldi ayni mahallede oturmam dedim, evlendim farkli ilcelerdeydik ayni sehirde yasamak zulümdu, neyseki baska sehire atandim

su an aynı ulkede yasamasak ne guzel olur diye düşünüyorum:dondurma:En Büyük TÜRKİYE

Back
X