- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
Merhaba. Eskilerden hatırlayan vardır belkii ev arkadaşımla cok fazla sorunumuz var hatta önceki konumda evden çıkmam için beni çok desteklemistiniz ama dönem ortası çok zor olduğu için çıkamadım hala aynı evdeyim.. Derdime gelecek olursak. Benim ev arkadaşım 37 yaşında ve bendr henüz 21 yaşındayım öğrenciyim. Geçtiğimiz cumartesi günü gece saat 12.30 1 gibi ev arkadaşımın sevgilisi bize geleceğini söyledi ki zaten her haftasonu geliyor ve bunu sorun etmiyorum beni rahatsız etmedikleri sürece. Bende yatıp uyuyacağımı bunu sorun etmeyeceğimi söyledim. 15-20 dakika sonra ev arkadaşım odama geri geldi. "Lütfen uyuma bir arkadaşıyla geliyormuş hep birlikte oturur zaman geçiririz hem sanada bişeyler almışlar" dedi. Bende kızdım kendisine de söyledim. Bu işlerle uğraşmayın benim zaten sevgilim var ve ben bu durumlardan hoşlanmıyorum dedim ama pek dinletemedim. Neyse bunlar gece 2 gibi geldiler bize. Ben zaten çok gerildim çünkü çocuğun bize getirilme amacı gerçekten belli. Neyse ayıp olmasın biseyler almışlar hani biraz otururum yatarım diye düşündüm. Ki bende eşeklik hani bırak ne hali varsa görsünler. Neyse biraz zaman geçti ev arkadaşım zaten duramıyor yerinde illa adamı odaya götürecek bende iyiden iyiye gerildim tabii. Kalktı gitti sevgilisiyle beni elin adamıyla tek bıraktı. Adam 29 yaşında koca adam sarhoş zaten zil zurna. Ay bana neler neler diyor. Çok afedersiniz işte şuraya uzansak ben senin vücudunu izlesem dokunmadan, yok işte sevgilini nasıl mutlu ediyorsun falan diyor bana. Çılgına döndüm ama. Sen bu eve ne amaçla geldin? Beni kendi evimde taciz ediyorsun resmen diye çıkıştım ama adam sarhoş zaten pek oralı değil. Hala drvam ettiriyor. Sonra zaten delirip odama gittim. Kızlar ben bu durumu asla sindiremedim ve kendimi iğrenç hissediyorum. Yani bu ne kadar seviyesiz ve iğrenç bir durum. Ev arkadaşımla konuşup ara tatilimde evi ayıracağımı söylemek istiyorum. Ama olayları erkek arkadaşımda biliyor bugün biraz atışmış ikisi ve ev arkadaşım kendisi haklıymış gibi davranıyor evde sürekli suratı asık ve benimle konuşmuyor. Ben ne yapacağım şimdi anlamadım. Lütfen bi akıl verin.