kendi eviniz mi kira mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1,5 yıllık evliyiz.çok şükür eşimin evi var.kirada değiliz.
Eşimin ailesi aldı eşime evi.kira da olmak çok zor allah herkezin yardımcısı olsun

bız ilk kırada oturduk baktık ev yapacak gıbı degılız kaynanayla oturuyoruz inşallah kendı evımız olur....

Kayınpederime ait olan eşime verdiği bir dairede oturuyoruz. Sağolsun kira derdinden kurtardı bizi. Düğünümüzde takılan takılarla ve üzerine kredi çekerek Çerkezköy' den bir daire aldık. İçinde kiracı var oda kendi kendini ödüyor. Çok şükür bu günümüze. Allah olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin. :Saruboceq:

biz de lojman da oturuyoruz,
evimiz de yapılıyor...
Allah herkesi ev sahibi yapsın,kiracılık zor,ay dediğin hemen geliyor...
sevgiler...

5 senelik evliyim ve kirada oturuyorum ama akrabamın evi olduğu için fazla ödemiyoz.............allah evi olmayanlara ev nasip eylesin inşallah..............

1 aydir evliyim, suan kiradayiz
ev ariyoruz, almayi istiyoruz
sukur birikimimiz var fakat tabikide ev alacak kadar degil o yuzden kredi çekmemiz gerekecek
ailelerden yardim istemiyoruz. benim ailem verir aslinda yanliz esimin ailesi kurus vermez.
isteyende yok zaten

7 yıllık evliyim 6 aydır evimdeyim.arabamız vardı onu sattık üstüne kredi çekip ev yaptırdık
biraz benim babamda yardım etti küçük ama şirin bir evim var.herşeyini ben beğendim.sonuçta kiracılık çok zor allah herkesi ev sahibi etsin
hepimize evimizde huzur içinde oturmayı nasip etsin:Saruboceq:

şuan kiradayız
ev aldık onun bitmeisini bekliyoruz
hayırlısınlan bitsede taşınsak
evi alırken yarısını peşin ödedik kalan diğer yarısıda her ay ödüyoruz taksit taksit
taksitlerimiz oldukça yüksek kredi çekmedik maaşlarımız özellikle eşimin maaşı çok iyi olduğu için şükürler olsun
evi almaya niyetlendiğimiz dönemlerde kayinpederim ben size her ay şukadar (taksitin yarısı) yardım edicem ama 6 ay sonra dedi
ben çok istemedim zaten ama eşim kabul etti
sonra nemi oldu? o 6ay geldi geçti her ay vericem dedi parayi ancak zar zor 2 kere gördü eşim
hayal kırıklığına uğradı, ihtiyacı olduğundan değil babasına olan güveni sarsıldığı için
zaten bence en güzeli herşeyini kendin yapmak sonra kimsenin dırdırını dinlemek zorunda kalmaktan iyidir

kiracıyız, borçlarımız bitti, birkaç aydır birikim yapabiliyoruz. üstüne kredi çekeceğiz, biraz arkadaşlardan borç alacağız. belki eşimin ailesinden de borç alırız(muallak biraz). kardeşim de kredi ödemelerinde yardımcı olacak inş.
Allah ev almak isteyen herkese yardımcı olur inş.

krediyle ev nasil oluyor arkadaslar? mesela ankarada ev fiyatlari 150 den basliyor, bunun kredisi nasil odenir ki?

150den başlamıyor canım daha uygun evlerde var,
krediyide şöyle oluyor arabası olan arabasını satıyor,
yada biraz birikimi olanda gerekli kalan parayı çekiyor

mesela bizim komşumuz 85milyara ev buldu arabasını sattı 15e,kendi paraları altınlarıda 30milyar çıktı geri kalan 40milyarıda bankadan 5yıl vade ile çektiler

aylık 1000ytl ödeyecekler zaten 650kira veriyorlardı

malesef kiradayız
alalh herkese kendi evind oturmayı nasip etsin
bu hayat koşullarıyla kirada oturmak gerçekten zor

ben şimdilik kiradayım
eşimin ailesininde benim aileminde maddi durumu iyi
benim babam ev aldı daha önceden abimle ablamada ev aldığı için bu yeni evde bana düşüyosositososito
yapsattan aldı yaza teslim inşallah benimde evim olacak:Saruboceq:
kiracılık çok zor allah inşallah herkese kendi evinde oturmayı nasip eder:Saruboceq:

maalesef kiradayız arkadaşlar....
allahın izniyle ikimizde genciz çalışır yaparız nooolcakki.. ..
rabbim herkese ve bana asip etsin hayırlısıyla.....

nişanlıyım evimizi k.babam aldı peşin
annemin evi de kendinin
Rabbim isteyen herkese kendi evini almayı nasip etsin
şu zamanda kiracı olmak çok zor

malesefki kira..ev alabilmemizde çok zor....eşimin aileside kirada ...belki babamlar ev yaptırırsa bi katta biz çıkarız tabi imkanlar el verirse...

kayınpederim saolsun...
8-9 yıl önce almış evimizi...
tek oğulları var, birde kızları herşey senin diyorlar eşime...
3 tane evleri var birinde biz oturuyoruz...
saolsun yıllarca karı koca çocukları için didinmişler...
çok şükür kira derdimiz yok
allah herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin...
ilerde para biriktirip bi ev sahibi daha olmak istiyoruz...

9 aydır kendi evimizde oturuyoruz zaten 1,5 senelik evliyiz
walla ben de hazır alınmış eve kurulup yerleşmeyi çok isterdim ama malesef
kayınpederin (yine de sağolsun )25.000 tl yardımı oldu ama borç olarak,eşim o parayı biriktirip vermemiz lazım onlar ister alır ister almaz diyor
görümcemden 20,000 TL borç
35.000 TL falan biz biriktirdik
80.000 TL de kredi çektik

krediyle ev nasil oluyor arkadaslar? mesela ankarada ev fiyatlari 150 den basliyor, bunun kredisi nasil odenir ki?

tatlım bankalar evin ederinin hepsini kredi vermiyor zaten
experin belirlediği fiyatın %70 ini kredi veriyorlar
zaten hepsini veriyor da olsa tamamını kredi çekmek delilik olur bence

bize de kayınpederim bi ev verdi allahtan kira derdimiz yok bu zamanda. ama biz kendimiz bir ev almak istiyoruz zevkimize göre . yine de küçük müçük seviyorum evimi en azından kira derdi yok çık diyen yok.allah olmayan herkese versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…