kendi eviniz mi kira mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
gencler kendi evinizde mi oturuyosunuz, kirada mi?
ev almak malum zor
kendi evinizse nasil alabildiniz? krediyle mi yoksa esinizin geliri cok mu iyiydi veya aileler mi aldi?

kira bizimki,
uzun süre de alamayız sanırım

şuan kiradayız ama 2 ay önce ev aldık bitmesini bekliyoruz...haziranda taşınıcaz inşallah...
ikimizin ailesinden de destek alamıyoruz çünkü emekliler ancak kendilerine yetişiyo..
eşimin geliri çok iyi kendi şirketi olduğu için...
kendimiz aldık yani...2 sene olucak hemen hemen evleneli...
allah olmayana da verir inşallah..
bu arada peşin aldık evi...kredi çekmedik..

gencler kendi evinizde mi oturuyosunuz, kirada mi?
ev almak malum zor
kendi evinizse nasil alabildiniz? krediyle mi yoksa esinizin geliri cok mu iyiydi veya aileler mi aldi?

Kirada oturuyorum...uzun bi sürede ev alacagımızı sanmıyorum allah bilir gerçi ama...mirmirmirmir

biz 28 ayıdr evliyiz..
2 yıl kira ödedik..şu anda kirada değiliz yani yaklaşık 4 aydır..
kayınvalidemlere ait evde oturuyoruz..
onlar her ne kadar burası sizindir dese de ben o evde oturmak istemiyorum..
biraz daha para biriktirirsek ve arsaları satılırsa ev almayı istiyoruz..
bakalım hayırlısı..

valla yedi seneyi devirdik 3 sene kayınvalidemle oturdum daha sonra baktık böle fazla rahatız elimizdeki olan birikimi ve aldığımız borçlarla küçük bir çekme kat aldık iki ailede yardımcı olamadı evin eksik eşylarını borcu ikimiz ödedik hala kaynıma borcumuz var bebek telaşına düştük çünki...

Bende 10 yıllık evliyim ve kiradayım kendi evimiz olacakmı bilemiyorum:delphin:,Allahtan en çok istediğim şey bir ev:Saruboceq:, kirada oturmak çok zor maddi ve manevi.:çok üzgünüm:

bızım kendı evımız...bıraz merkezden uzak ama genıs ve gunes goren harıka bır manzarası olan bır ev....
5 yıl oldu kendı evımıze gecelı...babaım emeklı maasıyla aldık....
cok kıralarda oturduk...lojmandada....
ınsanın kendı evı ve malı gıbısı yok...
allah olmayanlarada versın..huzurla oturmayı nasıp etsın...

bızde kırada oturuyoruz gercekten kıra vermek cok zor ınsallah rabbım ev ısteyenlere en kısa zamanda hayırlı kapılar acar

biz evimizi tokiden aldık
ailelerin bir kuruş yardımı tabikide olmadı

bizde maalesef kiradayız ve bugünün şartlarıyla kendi evimizde oturmak da hayal gibi görünüyor.

allah herkese kendi evini nasip etsin. yerleri karataş olsun benim evim olsun. bunu bilir bunu söylerim.

ALLAHIMA şükürler olsun kendi evimiz....SAOLSUN kayınpederim evlenirken düğün hediyesi olarak ev aldı bize kira derdi çekmedim...ama yarın ne olur bilemem.mala mülke pek güvenmemek lazım...en önemlisi sağlık...ALLAHIM herkese nasip etsin bir yuva....

biz de neredeyse 1 yıldır evliyiz, kiradayız, daha da uzun süre kirada olacağız sanırım...

şekerim benim kocam çok zengin,o yüzden evi keş para ile aldık.krediye ne gerenk var ki.çok şükür zenginiz ,varlıklıyız daa .evimiz ankara nın en gözde mekanlarından söylemesi ayıp.

deeerrmişiiim.....öylesine yazııyımm dedim nasıl oluyormuş diyee

loooojjjmaaannnnn ,gözünü seviiim lojmanın beee ,kötü mötü ama en azından kira derdim yok,ev sahibi zam yapacak,hadi çık diyecek derdim yok.çok şükür mutluyum lojmanımdan.bir iki bişi

yapılsa adam olur aslında da.burasıda özelleşecek o yüzden bişi yapamıyoz.

Son düzenleme:
5 yıldır evlıyım ve kiradayım kiracılık çok zor . benim kendi evim olacağı aklımın ucundan dahı gecmıyo yani hayal bile edemiyorum . ama çok istıyorum kucukte olsa kendı evımızın olmasını . kısmet. inş. bütün kiracılar biran once bu dertten kurtulurlar. ev sahıbnın eline sıcak parayı sayıp vermek o kadar zoruma gıdıyokı......

kendi evim...aileden kaldı.............................

eşimle beraber oturduğumuz ev kira...
bir miktar paramız var krediyle ev alabiliriz ama ben sıkıntılı işlere gelemem...
ikimizde aileye ait evde oturmayız, iyiyiz biz böyle....

Canım benim nerdeeeeeeeee
şimdilik kiradalardayız meslek nedeniyle eşimin....bu sene tayinimiz çıkar memelekete gidersek belki belki düğünden kalan altın kredi derken belki belki alırız rabbim nasip eder inşallah çok istiyorum çünkü

kayınpederim almıs evlenmeden önce
küçük ama en azından kire derdimiz yok cok şükür :Saruboceq:

kayınpederim evinde oturuyordum 1 ay önce daire aldık kiredi cekerek allah olmayanlara versin inşallah krediyle alanlarada bol rızık verir inşallah

Back
X