- 25 Ocak 2015
- 34
- 12
- 13
- 28
- Konu Sahibi eslemhappened
-
7,8 yas cok büyük bir fark değil bana göre.oda size karsı bişeyler hissediyor mu kardeş/arkadaş gözüyle mi bakıyor ? Az cok anlarsiniz davranıslarından
Seni mutlu edemez ki hepsini geçtim
Daha 17sin
Mutlu edemez demenizin sebebi yaş farkı mı peki? Yoksa 17'nin genel olarak mı küçük olduğunu düşünüyorsunuz aşk meşk için? Yanlış anlamayın ne dediğinizi tam anlayamadığım için soruyorum , kötü bir niyetle değil :)
velevki oda senden hoslaniyor.
ablacim daha 17 yasindasin sen yaa, senin derdin okulun olmasi gerekmezmi?
Yaş farkından dolayı
Şöyle bir 20yi falan geçsen fikirlerin daha çok değişir
24 yaşındayım hala fark ediyorum ki önümde upuzun bir yol var kendimi değiştirip geliştirebileceğim
İnan aynı kalmayacak görüşlerin
Bir de başına bela açabilirsin adamın 18den küçük olduğun için öyle bir risk var :/
Ozaman bir süre kendini geri çek görüşme aramalarina cevap verme bakalım ne tepki verecek seni özlüyor mu veya ne derece önemsiyor anlamış olursunŞakayla karışık yaş farkı olmasa olabileceğini belirtti çok kez.Ama o da yaş farkını ciddi bir sorun olarak görüyor benim gibi.Espritüel bi şekilde çok konuşmamız oldu flört şekline.Sevgili gibi konuşmalarımız da çokça var.Beş- altı saat aralıksız mesajlaştığımızı bilirim.Ama bi yanım o da hoşlanıyor dese de içten içe acaba öyle görmek istediğim için mi öyle görüyorum diye düşünüyor
Ozaman bir süre kendini geri çek görüşme aramalarina cevap verme bakalım ne tepki verecek seni özlüyor mu veya ne derece önemsiyor anlamış olursun
Önümde uzun bir yol var kesinlikle ama kaybetmek istemedim hep.Keşke bir şeyler hissetmesem dedim sürekli.Başaramayınca da ya tamam ya devam durumuna geldim malum.Birde on sekizden küçük olmam ancak ben şikayet edersem bir sorun yaratır diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum?
Aslında biraz da o yüzden netliğe kavuşturmak istiyorum.Lise son sınıftayım çok önemli bir sene benim için.Şükürler olsun ki derslerim , sınavlarım gayet iyi.Ama bu fikirler kafamı meşgul ettikçe uzaklaşıyorum sanki derslerden.Arada kalmak yıpratıyor beni
Aslında biraz da o yüzden netliğe kavuşturmak istiyorum.Lise son sınıftayım çok önemli bir sene benim için.Şükürler olsun ki derslerim , sınavlarım gayet iyi.Ama bu fikirler kafamı meşgul ettikçe uzaklaşıyorum sanki derslerden.Arada kalmak yıpratıyor beni
bak burda adam akıllı ılk kez küçük bırının konusmalarını begendım..kucuk dıyorum bakma ben de cok buyuk degılım ama en azından yirmili yaslardayım yanı..
konusmalarında samımıyet var ama yukarıda bır arkadas da demıs dusuncelerın degısıcek ınan bana gecen sene sevdıgın bır seyden seneye soguyabılırsın..
ben 17 yasında delı gıbı sevdım hatta o 18di ve teomanın daha 17 sarkısını soyler dalga gecerdı benle..
ama nasıl sevgı bılıyo musun o kadar pinpirik ben onun terli üniformalarını bıle sever mı ınsan..al yıka dese yıkıcam yanı
demem o ki suan baska bırısı var o aklımın ucuna bıle senın yazını okuyunca anca geldı..o yaslarda tatlıdır aşk..saftır cunku tertemizdir...ama bıter :)) hatta yenısı gelır coktan dolar yerı :)) mutlu ol hep bır de kesınlıkle oku
başkası şikayet etse bile problem olur
nerden biliyorsun diyeceksin kendimden biliyorum
8 sene önce benden 2 yaş büyük bir sevgilim vardı
ben 17 o 19
insan içinde çok yakın durmamaya çalışırdı bana şikayet edilir diye ki edebilirler :/
Hele cinsel ilişki falan aman diyeyim.
Çok hoşlanıyorsan madem konuş ama dikkati elden bırakma ablacım olur mu
Niyeti belli olmaz
Çok iyi dersin, bir yamuk yapar falan
Bir de bence annenin haberi olsun ki canını yakamasın
Zaten sen de sevgili olmak niyetinde değilim ille diyorsun
Bir tanı, muhabbet ede ede bakarsın güvenilecek birisi çıkar, iyi niyetlidir
O zaman güzel bir şey oluşur belki zaman içerisinde
puhaha hakkaretn ya o yaşlardaki aşkımı hatırlıyorum da şimdi dönüp bakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?