Kendi fikirlerim bana yetmiyor artık

eslemhappened

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
34
12
13
28
Evet durum başlıktaki gibi.Kendi fikirlerim bana yetmiyor.Sürüyleler.Bi' milyon tanesi çarpışıyor aklımda ama sonuç sıfır.Buradaki çoğunluğun benden yaşça büyük olmasını avantaja çevirmeyi planlıyorum birazda bu yüzden.17 yaşındayım çünkü.Kafamsa kazan gibi.Fikirden , plandan bol bir şey yok içinde.Sorun şu ki hepsi birbirleriyle çelişiyor.Biri birine uymuyor.En sonunda hep görmek istediğim gibi görüyorum.Çıkamıyorum yani işin içinden.Aşığım.Buna öyle iki gülücük bir kaç kelebekle karar vermedim.Neredeyse altı ayımı aldı seviyorum sevmiyorum ikilemi.Arkadaş olarak görmeliyim diye o kadar zorladım ki kendimi kasılmaktan kitlenip kalacağım bir gün diye korkuyordum.Olmadı bir türlü , arkadaş olarak göremedim.Niye olmaması gerektiğine gelirsek cevabı yaş farkı.Karşımdaki insan 24 yaşında.
Arkadaş gibiydik hep.İki yıl önce tanıştığımızda gerçekten sevdiğim bir arkadaş olduğuna inandırdım kendimi.Ne hissedersem hissedeyim yakıştırmadım.Ama benden önce yakın arkadaşlarım farketti durumu.Yani ben ne kadar kendimi kaptırsam da tek bir şey söylüyordum.''Sadece arkadaşım , arkadaş''.Şimdi bunu söylemiyorum diyemem.Yalan değil çünkü gerçekten arkadaşız.Ama ben o arkadaşla arkadaş kalmak istemiyorum artık.Bu illa sevgili olalım şeklinde değil.Ona cesaretim yok zaten.Daha doğrusu bir ne olacak ya yaş farkıysa yaş farkı denemek istiyorum diyorum bir yandan da zarar görürsün yapma diye o iç sesi susturuyorum.O açıdan ya arkadaşlığımı kesicem ya da hislerimi açıcam ona.Arada kalamıyorum maalesef.Belki zayıflık belki bir zaaf bilemiyorum ama yanıbaşımdayken ona abi/arkadaş muamelesi yapamıyorum artık.Ne yapsam ne etsem hiç bilmiyorum.Dertleşmek iyi gelir diye düşündüm.Fikirleriniz önerileriniz inanın o kadar kıymetli ki

7,8 yas cok büyük bir fark değil bana göre.oda size karsı bişeyler hissediyor mu kardeş/arkadaş gözüyle mi bakıyor ? Az cok anlarsiniz davranıslarından

Şakayla karışık yaş farkı olmasa olabileceğini belirtti çok kez.Ama o da yaş farkını ciddi bir sorun olarak görüyor benim gibi.Espritüel bi şekilde çok konuşmamız oldu flört şekline.Sevgili gibi konuşmalarımız da çokça var.Beş- altı saat aralıksız mesajlaştığımızı bilirim.Ama bi yanım o da hoşlanıyor dese de içten içe acaba öyle görmek istediğim için mi öyle görüyorum diye düşünüyor

Yaş farkından dolayı
Şöyle bir 20yi falan geçsen fikirlerin daha çok değişir
24 yaşındayım hala fark ediyorum ki önümde upuzun bir yol var kendimi değiştirip geliştirebileceğim
İnan aynı kalmayacak görüşlerin

Bir de başına bela açabilirsin adamın 18den küçük olduğun için öyle bir risk var :/

velevki oda senden hoslaniyor.
ablacim daha 17 yasindasin sen yaa, senin derdin okulun olmasi gerekmezmi?

Aslında biraz da o yüzden netliğe kavuşturmak istiyorum.Lise son sınıftayım çok önemli bir sene benim için.Şükürler olsun ki derslerim , sınavlarım gayet iyi.Ama bu fikirler kafamı meşgul ettikçe uzaklaşıyorum sanki derslerden.Arada kalmak yıpratıyor beni

Önümde uzun bir yol var kesinlikle ama kaybetmek istemedim hep.Keşke bir şeyler hissetmesem dedim sürekli.Başaramayınca da ya tamam ya devam durumuna geldim malum.Birde on sekizden küçük olmam ancak ben şikayet edersem bir sorun yaratır diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum?

Ozaman bir süre kendini geri çek görüşme aramalarina cevap verme bakalım ne tepki verecek seni özlüyor mu veya ne derece önemsiyor anlamış olursun

Ozaman bir süre kendini geri çek görüşme aramalarina cevap verme bakalım ne tepki verecek seni özlüyor mu veya ne derece önemsiyor anlamış olursun

Önemsediğini biliyorum.Meşgul olup bir süre yazamasam bile mutlaka merak ediyor arıyor vs.Ama ne olarak merak ediyor orası muallakta.Kankası Hasan'ı , kardeşi Büşrayı mı merak ediyor gibi yoksa sevgilisini merak ediyor gibi mi bilemiyorum Çok teşekkür ederim bu arada cevaplar için.

başkası şikayet etse bile problem olur
nerden biliyorsun diyeceksin kendimden biliyorum
8 sene önce benden 2 yaş büyük bir sevgilim vardı
ben 17 o 19
insan içinde çok yakın durmamaya çalışırdı bana şikayet edilir diye ki edebilirler :/
Hele cinsel ilişki falan aman diyeyim.

Çok hoşlanıyorsan madem konuş ama dikkati elden bırakma ablacım olur mu
Niyeti belli olmaz
Çok iyi dersin, bir yamuk yapar falan
Bir de bence annenin haberi olsun ki canını yakamasın
Zaten sen de sevgili olmak niyetinde değilim ille diyorsun
Bir tanı, muhabbet ede ede bakarsın güvenilecek birisi çıkar, iyi niyetlidir
O zaman güzel bir şey oluşur belki zaman içerisinde

hepte en onemli senelerde yakalar bu durumlar adami.
Bendede oyle olmustu.
Sana tavsiyem: bekle.

birinci sebebin: Bu senen geri gelmiycek haberin olsun.
Sinavlarini tekrar yapma sansi vermiycekler, egerki dusuk bi not alirsan kendin etmis kendin bulmus olucaksin.

ikinci sebebimse: hersey zmanla aciga kavussun. Bi kiz olarak ilk seni seviyorum cumlesini kurmus olmak pek olumlu olmaz asla.Tecrubeyle diyorum, gercekten olumlu degil.

tabi daha karsi tarafin hislerindende emin degilsin( yas farkini problem olrak gormesinden dolayi)

bak burda adam akıllı ılk kez küçük bırının konusmalarını begendım..kucuk dıyorum bakma ben de cok buyuk degılım ama en azından yirmili yaslardayım yanı..
konusmalarında samımıyet var ama yukarıda bır arkadas da demıs dusuncelerın degısıcek ınan bana gecen sene sevdıgın bır seyden seneye soguyabılırsın..
ben 17 yasında delı gıbı sevdım hatta o 18di ve teomanın daha 17 sarkısını soyler dalga gecerdı benle..
ama nasıl sevgı bılıyo musun o kadar pinpirik ben onun terli üniformalarını bıle sever mı ınsan..al yıka dese yıkıcam yanı

demem o ki suan baska bırısı var o aklımın ucuna bıle senın yazını okuyunca anca geldı..o yaslarda tatlıdır aşk..saftır cunku tertemizdir...ama bıter :)) hatta yenısı gelır coktan dolar yerı :)) mutlu ol hep bır de kesınlıkle oku

Aa yas farkinin hic onemi yok bence. Bende esimle 17 yasindayken tanistm ve esim benden 7 yas büyük gayet guzel herkesin ozendigi bir aşkımız hep oldu üniversitede sukur ki halada oyle

puhaha hakkaretn ya o yaşlardaki aşkımı hatırlıyorum da şimdi dönüp bakmam

O kadar dikkat ediliyor demek vay...Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bu kadar hassas davranılmasına şimdi.
Dikkati elden bırakmamaya çalışırım artık eğer söylersem.2 yıldır muhabbet ediyoruz yakın arkadaş gibiyiz.O açıdan güveniyorum ama belli olmuyor bu işler tabii.Kimin ne çıkacağını kestirecek kadar tecrübemde yok zaten ama güven veriyor bir şekilde bana.Anneme söylersem çevredeki bazı insanlar gibi yaftalar diye korkuyorum.Yani beni değil ama onu.Öyle olsun da istemem. Dikkate alıcam önerileri bu arada çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…