- 25 Ocak 2015
- 34
- 12
- 13
- 28
- Konu Sahibi eslemhappened
-
yaşına göre çok mantıklısın bravo canım.senin bu olgunlukla onu 17 kendini 24 yaparsınkendin için en doğru kararı gene kendin vereceksin.sevgini içinde tutamayacak boyuta gelirsen zaten duyguların kendini belli eder ona karşı.
Merhaba belki ben de yardımcı olabilirim. Bilmiyorum belki de önce kendime yardımcı olmam gerekiyordur ama.. Tartışılır
Ben de 17 yaşındayım senin gibi. Erkek arkadaşım 23üne girdi. Ve 2.5 aydır beraberiz. Kaygılarını anlıyorum ben ama unutma sen istemediğin sürece kimse sana zarar veremez. Kaldı ki bütün yorumları okudum gayette akıllıyızBen de bi konu açmıştım ancak yorumların %80'i derslerine çalış.. ne işin var.. gibi bu tarzda yorumlar olmuştu. Burda çok güzel örnekler gördüm. Ben zaten her şeyin bilincindeyim! dedim üstüne basa basa. Kaldı ki sende gayet bilincindesin gördüğüm kadarıyla. Yani insan sorumluluklarını farkında olduktan sonra sevgiliyi de sınavına halledebilir. Ben hayatta hiçbir zaman bir şeyleri ertelemenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar daha bu hayattayım o bile belli değilken..
Yalnız anladığım kadarıyla sende durum biraz farklı. Flörtleşiyorsunuz ama karşıdan bi hareketlenme yok. Senin de için içini yiyor. Belirsizlik sıkmış seni. Bence araya biraz mesafe koy. Ve seni ne kadar önemsediğini anla. Yani konuşmak için mi konuşuyor yoksa senden gerçekten hoşlanıyor mu? Bunu biraz anlamış ona da farkettirmiş olursun
Yaş farkına gelince sen olgun olduktan sonra, bir şeyleri şımarık küçük kız çocuğu gibi karşılamadıktan sonra mantıklı hareket ettiğin zaman bu sorun olmuyor. Tabi arada isteyerek ve bilerek şımarıyo insanAnlatmaya çalıştığım bu değil.. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bol şanslar sınavda da başarılar
15 yasindayken tanismissiniz.
Pek olumlu gelmedi bana bu tarz bir iliski
Suan 19um. Hala o kisiyleyim. Ve o benim ilk sevgilim. Aramizda cok tartismalar da oldu kac kez ayrilip baristik yani anliycagin guzel anilarimiz da var kotuler de ama sevince asilmiycak engel yok ve ben basta da yas farkini hic mi hic dusunmedim biraz arkadaslarimin etrafimin tepkisinden cekinmistim ama herkesin karsinda dimdik durdum seviyorum dedim simdi kimse onunla aramisda yedi yas oldugunu farketmiyo bile beni onsuz dusunemiyolar ayni sekilde onun arkadaslari kuzenleri de benim kucuk olmami hic onemsemiyo. Yaaniii kalbinin sesini dinleee seviyosan git konus benceOlumlu örneklerin bu kadar çok olduğunu bilmiyordum şaşırdım cidden.Bana hep dezavantajları söylenmiştir önceleri ya da kötü olanları gözlemlemişimdir belki de bilemiyorum :) Şu an kaç yaşındasın acaba?
Bak seni kardesimle bir gordum. Gayet samimi cevap yaziyorum. Hic baslama. Degmez.
Bak ne guzel derslerin de guzelmis. surada sinava ne kadar zaman kaldi? Guzel bi univerteye girip farkli bi sehire gidince yeni maceralara atilacaksin. Yeni yeni insanlarla tanisip onlardan hoslanacaksin? Uzaktan uzaga ne kadar iliski yurur ki? Aranizda yas farki da var.
Univeristede daha guzellerini iyilerini bulursun. :)salla.
Avantaji: Olgun, basit seylerden kiskanclik yapmiyor kalbimi kirmiyo tutarsiz davranışları yok, saygı gösteriyor, aldatma riski dusuk,hayatı düzene girecek mi iş hayatında basarili olabilecek mi şüphen yok çünkü zaten iş hayatında :)
Dezavantajı: Arada bakış açısı farki oluyo, eglenceli degil seviyeli bi iliski oluyo, sizin Ünivde yapmak istediğiniz yada yaptığınız bi çok şey ona saçma geliyo(dans klubu, festivaller senlikler) tartismayi onlemek icin gitmekten vaz geciyosun ozamanda ot gibi bi üniversite hayatin oluyor.
Daha sen okurken o evlilik planlari yapiyor(basta sevimli gelsede yaşından önce bunu düşünmek bile gereksiz sorumluluk)
Canim benim aklima bunlar geldi tabi bunlar benim ilişkimde böyle. Kişiden kişiye değişir. Örneğin adam karısı ondan daha genç ve guzel diye abartı bi kıskanclik krizi icine girebilir.. zaten burda ki yorumlardan da anlarsin bu işin bi İstatistiği yok bence kişiden kişiye değişir.
Şehir değişikliği olmayacak o kesin diyebilirim.Ama aynı şehirde de olsa üniversite tamamen yeni bir hayat yeni insanlar olacak tabii benim için haklısınız.Ama herkes gibi güzel olan şeylerinde devam etmesini isterim oralara vardığımda.Sınav konusundaysa az zamanımın kalması iyice gözümü korkuttu zaten.Netlik kazansın istiyorum ki kafamı kurcalayan asıl konu sınav olsun.Derslerimi düşürmedim ama uzaklaştığımı hissediyorum.Hem senenin yorgunluğu hem bu konular varken kafamda dinlediğimi de anlamamaya başladım.O yüzden bir seçim yapacağım artık.Çok teşekkürler :)
Suan 19um. Hala o kisiyleyim. Ve o benim ilk sevgilim. Aramizda cok tartismalar da oldu kac kez ayrilip baristik yani anliycagin guzel anilarimiz da var kotuler de ama sevince asilmiycak engel yok ve ben basta da yas farkini hic mi hic dusunmedim biraz arkadaslarimin etrafimin tepkisinden cekinmistim ama herkesin karsinda dimdik durdum seviyorum dedim simdi kimse onunla aramisda yedi yas oldugunu farketmiyo bile beni onsuz dusunemiyolar ayni sekilde onun arkadaslari kuzenleri de benim kucuk olmami hic onemsemiyo. Yaaniii kalbinin sesini dinleee seviyosan git konus bence
bu yaştayken yalnızca yaşıtlarınızla ilgilenin,istisnalar olabilir yalnız senin yaşındaki erkek ailesine bağımlıdır yanlış yapmaktan çekinir daha masum düşünebilirsiniz,24 yaşındaki erkeğin işi gücü vardır aileye bağımlılığı azdır,bir kızdan beklentileri senin pembe hayallerinle uyuşmayabilir..sen yaştaki kızları kandırmak etkilemek onlar için daha kolay olur dikkat et derim.hem zaten arkadaşmışsınız da sevgili olsan ne yaşayacaksın daha fazla şimdi yaşadığından.böylesi daha iyi
Rica ederim canim,, seninle ayni yasta bir kizkardesim var. Ona zarar gelse dunyalari yikarim yani. :) Seni de oyle gordum. Evet, illa mutlu olanlar vardir. ama su an benim arkadas cevremi dusunuyorum, 24 yasindaim zaten erkek arkadaslarimi vs. bir de onlari kardesimle dusunuyorum. o kadar korkuyorum ki. Karsindaki insani bilemem ama 24 -25 yasinda bir insan buyudukce hayattan beklentileri de degisecektir. Senin de oyle ama, o senden daha farkli sekilde olacak. Sen su an bi cocuk gibisin yani temizsin vs. duygularin vs. olsun. o yuzden, sık disini sinavlara kadar sallama. Bu sevdjgin insn da eger seni cok seviorsa, seni biraz daha bekler ablacim. Ondan sonra kafan da rahat olur, duygularin da. :) BSarilar.
elbette isterim yalnız işte yaşınızdan dolayı zarar görmenizi istemediğim için böyle söyledim ,sonuçta siz 17 yaşınızdasınız.aşkları yüzünden okulu bırakan,sevdiğine kaçan, yada terkedildiği an dağılan çok çocuk gördü bu gözler..tamamen koruma içgüdüsü benimki,24 yaş erkeklerin genellikle ciddiyetten uzak olduğu cinsel aktif olduğu bir yaştır.ha ciddiyetten kastımda evlilik değil,duygulara saygılı yaklaşım.Kandırıp etkilemeye çalıştıysa eğer baya başarılıymışBen de hep dezavantajlarını , olumsuz örneklerini gördüm çevremde bu yaş farkının.İstisna konusunda haklısınız yani.O yüzden burada olumlu örneklere de şaşırdım baya.Sevgili olsam ne yaşayacağım kısmına gelirsem ; sonuçta bir şeyler hissediyorum ve onun yanında arkadaşı olarak olmak yerine -eğer karşılığı varsa tabii- sevgilisi olarak bulunmayı yeğlerim.Bu çok olağan diye düşünüyorum yani biraz düz mantık geldi bana bu söylediğiniz :) Sizde bir şeyler hissettiğiniz biriyle arkadaş değilde daha fazlası olmak istersiniz diye düşünüyorum.
Kesinlikle öyle.Göreceli bir konu olduğunu bir kez daha anladım burada.Avantajlarla dezavantajlar birbirini nötrlüyor gibi duruyor ama ot gibi üniversite kısmı hariç.Öyle bir durumda yürütemeyebilirim sanırım ben.İçi içine sığmayan bir tipim de birazEvlilik konusunda çok rahatım çünkü o da düşünmüyor evliliği hiç.Çok teşekkür ediyorum :)
elbette isterim yalnız işte yaşınızdan dolayı zarar görmenizi istemediğim için böyle söyledim ,sonuçta siz 17 yaşınızdasınız.aşkları yüzünden okulu bırakan,sevdiğine kaçan, yada terkedildiği an dağılan çok çocuk gördü bu gözler..tamamen koruma içgüdüsü benimki,24 yaş erkeklerin genellikle ciddiyetten uzak olduğu cinsel aktif olduğu bir yaştır.ha ciddiyetten kastımda evlilik değil,duygulara saygılı yaklaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?