Kendi fikirlerim bana yetmiyor artık

Bak seni kardesimle bir gordum. Gayet samimi cevap yaziyorum. Hic baslama. Degmez.

Bak ne guzel derslerin de guzelmis. surada sinava ne kadar zaman kaldi? Guzel bi univerteye girip farkli bi sehire gidince yeni maceralara atilacaksin. Yeni yeni insanlarla tanisip onlardan hoslanacaksin? Uzaktan uzaga ne kadar iliski yurur ki? Aranizda yas farki da var.

Univeristede daha guzellerini iyilerini bulursun. :) salla.

Ben zaten zarar görmekten korkuyorum derken onun bana zarar verebileceğini kastetmedim aslında.Her ilişkide yara alma şansı çokça vardır tabii.Sadece yaş farkı olunca uyum sağlayamazsak ve aynı zamanda arkadaşlığımızı da kaybedersem diye endişeliyim.Yani canım daha mı çok yanar o zaman bilemiyorum.Diğer yanımda bunun korkaklık olduğunu söylüyor.Risk almadan güzel şeylere ulaşamazsın diyor.Diyorda diyor yani Onun tepkisine ya da tepkisizliğine gelirsek inan bilmiyorum.Çok yakın olduk özellikle son bir yıldır konuşmadığımızda/görüşmediğimizde eksikliğimi hissettiğini söylüyor sürekli.Ama daha ilerisine dair bir işaret yok.O tarz konuşmalar geçtiğinde ortam hep geyik modunda oluyor.Şakayla karışık ah bir yaşın büyük olacaktı senin vs demişliği var.Ama dediğim gibi şaka yapar gibi söylenince kendi kendime kurmak istemiyorum.Ne çok konuştum ya yaşıt birde aynı durumda olduğunu görünce Seninde ilişkin yeni sayılırmış umarım keşken olmaz :) Teşekkür ederiim

Suan 19um. Hala o kisiyleyim. Ve o benim ilk sevgilim. Aramizda cok tartismalar da oldu kac kez ayrilip baristik yani anliycagin guzel anilarimiz da var kotuler de ama sevince asilmiycak engel yok ve ben basta da yas farkini hic mi hic dusunmedim biraz arkadaslarimin etrafimin tepkisinden cekinmistim ama herkesin karsinda dimdik durdum seviyorum dedim simdi kimse onunla aramisda yedi yas oldugunu farketmiyo bile beni onsuz dusunemiyolar ayni sekilde onun arkadaslari kuzenleri de benim kucuk olmami hic onemsemiyo. Yaaniii kalbinin sesini dinleee seviyosan git konus bence

Şehir değişikliği olmayacak o kesin diyebilirim.Ama aynı şehirde de olsa üniversite tamamen yeni bir hayat yeni insanlar olacak tabii benim için haklısınız.Ama herkes gibi güzel olan şeylerinde devam etmesini isterim oralara vardığımda.Sınav konusundaysa az zamanımın kalması iyice gözümü korkuttu zaten.Netlik kazansın istiyorum ki kafamı kurcalayan asıl konu sınav olsun.Derslerimi düşürmedim ama uzaklaştığımı hissediyorum.Hem senenin yorgunluğu hem bu konular varken kafamda dinlediğimi de anlamamaya başladım.O yüzden bir seçim yapacağım artık.Çok teşekkürler :)

bu yaştayken yalnızca yaşıtlarınızla ilgilenin,istisnalar olabilir yalnız senin yaşındaki erkek ailesine bağımlıdır yanlış yapmaktan çekinir daha masum düşünebilirsiniz,24 yaşındaki erkeğin işi gücü vardır aileye bağımlılığı azdır,bir kızdan beklentileri senin pembe hayallerinle uyuşmayabilir..sen yaştaki kızları kandırmak etkilemek onlar için daha kolay olur dikkat et derim.hem zaten arkadaşmışsınız da sevgili olsan ne yaşayacaksın daha fazla şimdi yaşadığından.böylesi daha iyi

Kesinlikle öyle.Göreceli bir konu olduğunu bir kez daha anladım burada.Avantajlarla dezavantajlar birbirini nötrlüyor gibi duruyor ama ot gibi üniversite kısmı hariç.Öyle bir durumda yürütemeyebilirim sanırım ben.İçi içine sığmayan bir tipim de biraz Evlilik konusunda çok rahatım çünkü o da düşünmüyor evliliği hiç.Çok teşekkür ediyorum :)

Rica ederim canim,, seninle ayni yasta bir kizkardesim var. Ona zarar gelse dunyalari yikarim yani. :) Seni de oyle gordum. Evet, illa mutlu olanlar vardir. ama su an benim arkadas cevremi dusunuyorum, 24 yasindaim zaten erkek arkadaslarimi vs. bir de onlari kardesimle dusunuyorum. o kadar korkuyorum ki. Karsindaki insani bilemem ama 24 -25 yasinda bir insan buyudukce hayattan beklentileri de degisecektir. Senin de oyle ama, o senden daha farkli sekilde olacak. Sen su an bi cocuk gibisin yani temizsin vs. duygularin vs. olsun. o yuzden, sık disini sinavlara kadar sallama. Bu sevdjgin insn da eger seni cok seviorsa, seni biraz daha bekler ablacim. Ondan sonra kafan da rahat olur, duygularin da. :) BSarilar.

Annem ve babama söylersem -ki bilmiyorum söyler miyim söylemez miyim- onlar itiraz edebilir.Onun dışında çevremden sorun olmaz.Olsa bile ben çözerim.Onun çevresindeyse arkadaş olarak tanıştığımda sorun yaşamadım.Başta çekindim sadece o kadar.Adı arkadaş değil sevgili olunca da yaşamam herhalde.Zaten oralara gelinceye kadar önce kendimle ilgili olan kısmı halletmem lazım Senin adına çok sevindim, teşekkür ederim :)

Kandırıp etkilemeye çalıştıysa eğer baya başarılıymış Ben de hep dezavantajlarını , olumsuz örneklerini gördüm çevremde bu yaş farkının.İstisna konusunda haklısınız yani.O yüzden burada olumlu örneklere de şaşırdım baya.Sevgili olsam ne yaşayacağım kısmına gelirsem ; sonuçta bir şeyler hissediyorum ve onun yanında arkadaşı olarak olmak yerine -eğer karşılığı varsa tabii- sevgilisi olarak bulunmayı yeğlerim.Bu çok olağan diye düşünüyorum yani biraz düz mantık geldi bana bu söylediğiniz :) Sizde bir şeyler hissettiğiniz biriyle arkadaş değilde daha fazlası olmak istersiniz diye düşünüyorum.

Eminim öyledir tam yaşıtsınız zaten haliyle ne düşündüklerini nasıl değiştiklerini biliyorsunuzdur :) Şu sınav bari olmayaydı işte en azından ne olacaksa olsun derdim.Bakalım artık...Teşekkürler

elbette isterim yalnız işte yaşınızdan dolayı zarar görmenizi istemediğim için böyle söyledim ,sonuçta siz 17 yaşınızdasınız.aşkları yüzünden okulu bırakan,sevdiğine kaçan, yada terkedildiği an dağılan çok çocuk gördü bu gözler..tamamen koruma içgüdüsü benimki,24 yaş erkeklerin genellikle ciddiyetten uzak olduğu cinsel aktif olduğu bir yaştır.ha ciddiyetten kastımda evlilik değil,duygulara saygılı yaklaşım.

Verilen cevapların tamamını okumadım, söyleyeceklerim muhtemelen söylenmiştir ama ben başımdan geçeni anlatayım istiyorum. Normal şartlarda kadın ve erkeğin arasındaki 6-7 yaşlık fark çok sorun olmaz, ama iki tarafın da 23-24 yaşını geçip iyice kendilerini buldukları zamandan sonra. Çünkü ne kadar büyümüş hissedersen hisset hayata bakışın daima değişiyor, özellikle yirmili yaşlarının ortasına kadar bu değişim daha hızlı devam ediyor. Ben de lisedeyken altı yaş bile değil, kendimden 4 yaş büyük bir erkek arkadaş edinmiştim. İlk erkek arkadaşımdı, o ilk ergenlik heyecanlarıyla kabul etmiştim teklifini; sevmiyordum bile. Üç sene beraberdik. Ama ben hiç sevmemiştim. O ilişki büyük gelmişti bana. Ben lisedeydim, o üniversitedeydi. E doğal olarak ailemin haberi yoktu. Üniversiteye bambaşka bir memleketten gelmişti, algılarımız farklıydı. Ben baş edemiyordum bu farklılıklarla, en azından şimdiki gibi baş edemiyordum. Ama bir şekilde beni oyalayarak, ikna ederek o ilişkiyi üç sene sürdürmemizi sağladı. Pişmanlık duydum, çünkü ondan sonra bana hiç zarar verecek bir şey yapmamış olmasına rağmen ilişkiden korktum hep. Sevgililik bana daima korkunç göründü. Ta ki bu seneye kadar. Bir sürü insanla tanışmaya çalışmama rağmen bir türlü kimseyi içime sindiremiyordum. Korkuyordum. Bu sene bir adamla tanıştım ve şimdi aradığımı buldum diyorum. Üstelik altı yaş büyük benden ama ikimiz de yetişkin insanlarız artık. Aradaki fark belli olmuyor. O yüzden çok aklında kalacaksa ve o da seni seviyorsa deneyebilirsin elbette, ama benim tavsiyem 17 yaşındayken kendini bu kadar sıkıntıya sokmaman. Ya da ben yalnızca kendi kötü deneyimim dolayısıyla öyle düşünüyorum. Hakkında ne iyiyse o olsun. :)

Canim başta benimki de yapmiyordu ama simdi "okulun biter bitmez evleniriz" diyor. Ben 2 sene falan calismaliyim hem aileme karsi borclu hissediyorum kendimi okuttular beni okadar bu eve bi katkim olmadan evlenip gitmek istemiyorum hemde kendimi bi taniyim bi gelirim sabitlensin diyorum ama dinlemiyor 30 yaşında mi evlenicem kac yasinda baba olucam diyor. Yani zamanla boyle seyler olabiliyor kulagina küpe olsun tatlim benim ve bence bunlari düşünüp kendini yormak için çok gençsin yaşıtın bi gençle masum samimi aşklar yaşamanı öneririm :)

Tanımadan bile koruma hissedebilmeniz ne kadar hoşKaçmalar okulu bırakmalar zaten mümkün değil.Ama çok yara alırım hassasım biraz sevdiğim insanlara karşı.Arkadaş vs. hepsi için öyleyim.Herkesin söylediklerine kulak vermeye çalışıyorum sizinki de dahil pek tabii.Çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…