Kendi fikirlerim bana yetmiyor artık

Ona eşlik ederim o tip durumlarda ama rutine bindiremem.Her hafta gitse gidemem mesela.Annemden önce sınavım var zaten.O açıdan doğru söylüyorsunuz ama tamamen zıt sayılmaz o konu.Tamamen zıt olansa cinsel hayat , iş vs. kesinlikle.
24 yaşındaki adama oraya gitme şunu yapma demem komedi olurdu herhalde anca

Kıskançlık yaşla değilde yapısıyla alakalıdır herhalde.Öyle sanıyorum.Mutluysanız problem yok zaten Teşekkürler tekrar.

bir de üniversiteye girince (ki inşallah girersin)
orada bir sevgilin olması daha güzel olabilir

herkes elele gezerken, sen hep yalnız olacaksın kampüste
çalışıyorsa hiç size katılamayacak gündüz, belki kapris yapacak, takılma arkadaşlarınla diyecek
sen hele bir gir üniversiteye, kararını o zaman ver, bu kadar beklemişsin zaten

biz bu yaşta ders çalışırdık,ip atlardık top oynardık diye yapılan yorumlar çok garibime gidiyor.aşkın yaşı yokki.benim 7 yaşındaki yeğenim bile aşık :) aşkın yaşı yok.sen bence çok olgun birine benziyorsun.yazdığın yazılardan ben bunu anladım.bazısı aşık olunca hayatının merkezi yerine aşkını koyar.eğer sen böyle bi hata yapmazsan aşık olmanda ne sakınca olabilirki.derslerini,hayatını ihmal etmeden aşıkta olursun maşukta yaş farkı çok değil.özellikle yaşın ilerledikçe o fark gitgide görünmez hale gelir.

Evlilik vs. bana çok uzak tabii ama ilk seferde nokta atışı yapmanızda enteresan olmuş Hep güzel gitsin evliliğiniz inşallah :)

Aşkın yaşı bence de yok.Tecrübe eksiği oluyor sadece.O da yaşanılarak kazanılıyor zaten :) Yeğeninizle mi dertleşsem acaba Yaş farkını ben gözümde çok büyütüyorum ama bilinçaltı herhalde.Genelde zor yürüyor ya.

Ben aslında bunu düşünüyorum içten içe.Yani hep bastırırım şu seneyi atlatırım diye düşündüm ama arada kalma konusunda iyi değilim pek.Kafamı kurcalamaması içinde eğer bir şey olmayacaksa bu sene görüşmeyi azaltmalıyım Onu nasıl yapıcağımda belli değil bakalım Abla tavsiyelerine şu an açım zaten tam anlamıyla.Rahat olabilirsiniz yani.Çok teşekkür ediyorum :)

Şu yazdıklarımı görse çok güler.Aslında çevremden kim görse güler.O kadar dobra biliyorlar ki beni şaşkına dönerler
Kampüste sevgiliyle beraber olması eminim çok güzeldir.O çimenlere beraber yayılmak için geliyor çoğu liseli üniversiteye resmen :) Beklerken kafamı nasıl boşaltacağım onu bilsem sorun kalmayacak ama işte

Daha 17 yaşındasın 15 yaşında bu insan beğenmeye başlamışsın ki bu çok erken bir yaş ayrıca bu insanla nerede ne şekilde tanıştın. Anladığım kadarıyla ondan sana gelen birşey yok bir duygu açıklaması yok karşılıksız yani ve hayatında biri olma ihtimali yüksek ayrıca yaşın küçük ve hata yapma olasılığın yüksek mantık devre dışı kalıyor bu yaşlarda sen okulu bitireyim biraz bekleyeyim desen o bekleyecek mi bakalım evleneyim desen daha evliliğe hazır değilsin bu yaşta sadece geleceğini düşünmelisin bana göre sınavlarına hazırlanmalısın derdin bu olmalı hayatı kendine zindan edecek kadar birine bağlanma geleceğini de yakma sonra çok pişman olursun.

15 yaşında tanıştığımızda gerçekten arkadaş gibi görüyordum.Geçen sene gibi başladı hislerim :) Karşılıklı mı karşılıksız mı gerçekten bilmiyorum.Mantığım devreye bir giriyor bir çıkıyor çok haklısınız o konuda.Ama hayatı zindan edip geleceğimi bağlayacak kadar melankolik yaşamıyorum olayı.Yaşamamaya çalışıyorum yani.Evlilik vs. bana en uzak konular zaten şu an değil beş yıl sonrada hazır olmam Teşekkür ederim :)

yok be canım aşk sevgi kuvvetliyse ve en önemlisi masum bi sevgiyse gayette güzel yürür.bazı yaşı büyük olan erkekler kızların küçüklüğünden faydalanmaya çalışıyorlar.cinsellik açısından...bu yüzden sorunlar çıkıyor.okuyoruz hep forumda.benim erkek kuzenimin eşi kuzenimden 10 yaş büyük.kadın büyük olunca bi garip oluyor ama erkekte bence garip değil.zaten erkekler zor olgunlaşıyor.

Ya zaten ben 22 o 30 olsa gerçekten hiç tereddüt etmezdim.Ama yaş farkının çok hassas olduğu bir dönemdeyim ki birde sınavım var.Bu ikisi ürkütüyor beni.Cinsellik hakkında evlenmeden olsun ya da illa evlenince olacak gibi bir görüşüm yok.Planlamayla olacak bir konu olduğunu düşünmüyorum ama yaşım itibariyle söz konusu değil tabii.O maksatla yaklaşacak bir insan olduğunu asla düşünmüyorum.Büyük konuşmayım tabii yine de.Olumlu örnekte olumsuz örnekte çok , bakıcaz artık

Yazan olurda cevap veremem diye şeyedeyim dedim ; yorum yapan herkese teşekkür ederek bugünlük uyumaya gidiyorum malum dershane beni bekler Ak sakallı dede falan gelirde yardımcı olur belki İyi geceler

yaşına göre çok mantıklısın bravo canım.senin bu olgunlukla onu 17 kendini 24 yaparsın kendin için en doğru kararı gene kendin vereceksin.sevgini içinde tutamayacak boyuta gelirsen zaten duyguların kendini belli eder ona karşı.

Ben sevgilimle basladigimda 17 yasindaydim o da 24 yasindaydi. Ayrilma barismalarimiz oldu ama hala onu cok seviyorum. Olmaz diye bisey yok eger arkadas kalalim dersen yillar sonra keske deneseydim dersin. Keske demek istemiyosan denemekte fayda var bencee

Avantaji: Olgun, basit seylerden kiskanclik yapmiyor kalbimi kirmiyo tutarsiz davranışları yok, saygı gösteriyor, aldatma riski dusuk,hayatı düzene girecek mi iş hayatında basarili olabilecek mi şüphen yok çünkü zaten iş hayatında :)

Dezavantajı: Arada bakış açısı farki oluyo, eglenceli degil seviyeli bi iliski oluyo, sizin Ünivde yapmak istediğiniz yada yaptığınız bi çok şey ona saçma geliyo(dans klubu, festivaller senlikler) tartismayi onlemek icin gitmekten vaz geciyosun ozamanda ot gibi bi üniversite hayatin oluyor.
Daha sen okurken o evlilik planlari yapiyor(basta sevimli gelsede yaşından önce bunu düşünmek bile gereksiz sorumluluk)

Canim benim aklima bunlar geldi tabi bunlar benim ilişkimde böyle. Kişiden kişiye değişir. Örneğin adam karısı ondan daha genç ve guzel diye abartı bi kıskanclik krizi icine girebilir.. zaten burda ki yorumlardan da anlarsin bu işin bi İstatistiği yok bence kişiden kişiye değişir.

Merhaba belki ben de yardımcı olabilirim. Bilmiyorum belki de önce kendime yardımcı olmam gerekiyordur ama.. Tartışılır

Ben de 17 yaşındayım senin gibi. Erkek arkadaşım 23üne girdi. Ve 2.5 aydır beraberiz. Kaygılarını anlıyorum ben ama unutma sen istemediğin sürece kimse sana zarar veremez. Kaldı ki bütün yorumları okudum gayette akıllıyız Ben de bi konu açmıştım ancak yorumların %80'i derslerine çalış.. ne işin var.. gibi bu tarzda yorumlar olmuştu. Burda çok güzel örnekler gördüm. Ben zaten her şeyin bilincindeyim! dedim üstüne basa basa. Kaldı ki sende gayet bilincindesin gördüğüm kadarıyla. Yani insan sorumluluklarını farkında olduktan sonra sevgiliyi de sınavına halledebilir. Ben hayatta hiçbir zaman bir şeyleri ertelemenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar daha bu hayattayım o bile belli değilken..

Yalnız anladığım kadarıyla sende durum biraz farklı. Flörtleşiyorsunuz ama karşıdan bi hareketlenme yok. Senin de için içini yiyor. Belirsizlik sıkmış seni. Bence araya biraz mesafe koy. Ve seni ne kadar önemsediğini anla. Yani konuşmak için mi konuşuyor yoksa senden gerçekten hoşlanıyor mu? Bunu biraz anlamış ona da farkettirmiş olursun

Yaş farkına gelince sen olgun olduktan sonra, bir şeyleri şımarık küçük kız çocuğu gibi karşılamadıktan sonra mantıklı hareket ettiğin zaman bu sorun olmuyor. Tabi arada isteyerek ve bilerek şımarıyo insan Anlatmaya çalıştığım bu değil.. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bol şanslar sınavda da başarılar

Olumlu örneklerin bu kadar çok olduğunu bilmiyordum şaşırdım cidden.Bana hep dezavantajları söylenmiştir önceleri ya da kötü olanları gözlemlemişimdir belki de bilemiyorum :) Şu an kaç yaşındasın acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…