- 25 Ocak 2015
- 34
- 12
- 13
- 28
- Konu Sahibi eslemhappened
-
tabi ki istisnalar kaideyi bozmaz ama
17 yaş - 24 yaş arasındaki 7 yıl, mesela 32-39 arasındaki 7 yıla hiç benzemiyor
bence bu ilişki seni biraz yorabilir, üzebilir
çünkü 24 yaşındaki bir erkeğin yaşaması, gezmesi, dolaşması, gece çıkması, içki içmesi, cinsel hayatı, iş çevresi v.b ile
17 yaşındaki bir kızın örtüşmesi çok kolay birşey değil
annene ondan hoşlandığını bile söyleyemezken, yaşın tutmazken, mesela (örnek olarak yazıyorum) onlar gece bir yerde doğumgünü kutlarken katılabilecek misin?
yoksa facebooktan resimlere bakıp üzülecek misin
yoksa 24 yaşında bir adama bensiz bir yere gidemezsin mi diyeceksin?
Sagol tatlm. Ben unv yi ilk senemde kazandm esimle unv de tanistik 4 sene ciktk. Avantaji anlayisli bana hep sahip cikti asiri anlais gosterdi her konuda sabirli ve de. Dezavantaj olarak asiri kiskanclik ki hala da var ve herseyime katismasi giyim kusam vs. Biz evleneli 5 ay oldu halada bana sunu diyo seni bem buyuttum. Guzel bisey ya sakin sorun haline getirme canim
Ona eşlik ederim o tip durumlarda ama rutine bindiremem.Her hafta gitse gidemem mesela.Annemden önce sınavım var zaten.O açıdan doğru söylüyorsunuz ama tamamen zıt sayılmaz o konu.Tamamen zıt olansa cinsel hayat , iş vs. kesinlikle.
24 yaşındaki adama oraya gitme şunu yapma demem komedi olurdu herhalde anca
Rica ederim tatlimKıskançlık yaşla değilde yapısıyla alakalıdır herhalde.Öyle sanıyorum.Mutluysanız problem yok zatenTeşekkürler tekrar.
Canım bak bende eşimle 16 yaşında tanıştım ilk askim o benim :) aramızda 4 yaş var ve suan 20 yaşındayım.
çok şükür güzel bir evliligim var.
Sende iyice tanı tanidiktan sonra istersen duruma göre acilirsin.
Eşime ben demiştim senden hoşlanıyorum diye çünkü hep bakisirdik sonra bir gün konuşma fırsatı bulduk ve bir anda söyledim oda bende dedi ve başladı ilişkimiz :)
biz bu yaşta ders çalışırdık,ip atlardık top oynardık diye yapılan yorumlar çok garibime gidiyor.aşkın yaşı yokki.benim 7 yaşındaki yeğenim bile aşık :) aşkın yaşı yok.sen bence çok olgun birine benziyorsun.yazdığın yazılardan ben bunu anladım.bazısı aşık olunca hayatının merkezi yerine aşkını koyar.eğer sen böyle bi hata yapmazsan aşık olmanda ne sakınca olabilirki.derslerini,hayatını ihmal etmeden aşıkta olursun maşuktayaş farkı çok değil.özellikle yaşın ilerledikçe o fark gitgide görünmez hale gelir.
Gayet akıllı bi kardeşimiz oldugun zaten su götürmez şekilde ortada.
Şu "aklını okuluna / derslerine vermen gerekmez mi bu yaşta" diyenlerden değilim aslında. O yaşta illa çoğumuzun sevgilisi oldu yani, ablalık etcez diye kasmaya da gerek yok. Fakat;
kendi yaşımızdaki elemanlar bile kafamızı karıştırmaya yetiyordu, hele ki bir de yaşça büyük ve hayattan beklentileri daha farklı olan biriyle birşeyler denemek, böyle önemli bir senede çok riskli. Yani, mesele okul / ders ikilisine böyle varıyor benim gözümde.
Bu seneyi atlat önce bi. Üniversite işini hallet, zaten üniversiteye başlayınca öyle insanlar keşfedeceksin ki bahsi geçen arkadaşı muhtemelen hatırlamayacaksın bile birkaç aya. Ha gene de aklından çıkmazsa o zaman denersin.
Hoş yaş farkından ötürü zorlanacağın ve yıpranacağın, bi ablan olarak tavsiye etmeyeceğim bi deneme olur bu, ama illa deneyeceksen de o zaman denersin yani. Believe me, sağduyu bunu söylüyor.
bir de üniversiteye girince (ki inşallah girersin)
orada bir sevgilin olması daha güzel olabilir
herkes elele gezerken, sen hep yalnız olacaksın kampüste
çalışıyorsa hiç size katılamayacak gündüz, belki kapris yapacak, takılma arkadaşlarınla diyecek
sen hele bir gir üniversiteye, kararını o zaman ver, bu kadar beklemişsin zaten
Daha 17 yaşındasın 15 yaşında bu insan beğenmeye başlamışsın ki bu çok erken bir yaş ayrıca bu insanla nerede ne şekilde tanıştın. Anladığım kadarıyla ondan sana gelen birşey yok bir duygu açıklaması yok karşılıksız yani ve hayatında biri olma ihtimali yüksek ayrıca yaşın küçük ve hata yapma olasılığın yüksek mantık devre dışı kalıyor bu yaşlarda sen okulu bitireyim biraz bekleyeyim desen o bekleyecek mi bakalım evleneyim desen daha evliliğe hazır değilsin bu yaşta sadece geleceğini düşünmelisin bana göre sınavlarına hazırlanmalısın derdin bu olmalı hayatı kendine zindan edecek kadar birine bağlanma geleceğini de yakma sonra çok pişman olursun.
yok be canım aşk sevgi kuvvetliyse ve en önemlisi masum bi sevgiyse gayette güzel yürür.bazı yaşı büyük olan erkekler kızların küçüklüğünden faydalanmaya çalışıyorlar.cinsellik açısından...bu yüzden sorunlar çıkıyor.okuyoruz hep forumda.benim erkek kuzenimin eşi kuzenimden 10 yaş büyük.kadın büyük olunca bi garip oluyor ama erkekte bence garip değil.zaten erkekler zor olgunlaşıyor.Aşkın yaşı bence de yok.Tecrübe eksiği oluyor sadece.O da yaşanılarak kazanılıyor zaten :) Yeğeninizle mi dertleşsem acabaYaş farkını ben gözümde çok büyütüyorum ama bilinçaltı herhalde.Genelde zor yürüyor ya.
yok be canım aşk sevgi kuvvetliyse ve en önemlisi masum bi sevgiyse gayette güzel yürür.bazı yaşı büyük olan erkekler kızların küçüklüğünden faydalanmaya çalışıyorlar.cinsellik açısından...bu yüzden sorunlar çıkıyor.okuyoruz hep forumda.benim erkek kuzenimin eşi kuzenimden 10 yaş büyük.kadın büyük olunca bi garip oluyor ama erkekte bence garip değil.zaten erkekler zor olgunlaşıyor.
yaşına göre çok mantıklısın bravo canım.senin bu olgunlukla onu 17 kendini 24 yaparsınYa zaten ben 22 o 30 olsa gerçekten hiç tereddüt etmezdim.Ama yaş farkının çok hassas olduğu bir dönemdeyim ki birde sınavım var.Bu ikisi ürkütüyor beni.Cinsellik hakkında evlenmeden olsun ya da illa evlenince olacak gibi bir görüşüm yok.Planlamayla olacak bir konu olduğunu düşünmüyorum ama yaşım itibariyle söz konusu değil tabii.O maksatla yaklaşacak bir insan olduğunu asla düşünmüyorum.Büyük konuşmayım tabii yine de.Olumlu örnekte olumsuz örnekte çok , bakıcaz artık
Birlikteliğiniz böyle devam eder umarım :) Farklı bir bakış açısı daha çıktı :) Ben hiç düşünmemişim bunları onu farkediyorum.Sevindim konuyu açtığıma gerçekten.Skor tutucam herhalde söyle söyleme bekle bekleme diyenler diye
Size de sorayım madem ; avantajı dezavantajı nedir bu yaş farkının
Ben sevgilimle basladigimda 17 yasindaydim o da 24 yasindaydi. Ayrilma barismalarimiz oldu ama hala onu cok seviyorum. Olmaz diye bisey yok eger arkadas kalalim dersen yillar sonra keske deneseydim dersin. Keske demek istemiyosan denemekte fayda var bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?