- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi eslemhappened
-
O kadar dikkat ediliyor demek vay...Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bu kadar hassas davranılmasına şimdi.
Dikkati elden bırakmamaya çalışırım artık eğer söylersem.2 yıldır muhabbet ediyoruz yakın arkadaş gibiyiz.O açıdan güveniyorum ama belli olmuyor bu işler tabii.Kimin ne çıkacağını kestirecek kadar tecrübemde yok zaten ama güven veriyor bir şekilde bana.Anneme söylersem çevredeki bazı insanlar gibi yaftalar diye korkuyorum.Yani beni değil ama onu.Öyle olsun da istemem.Dikkate alıcam önerileri bu arada çok teşekkür ederim :)
yanibir de gercekten herkeste aynı mı bilmem ama çok çirkin gelıyor gözüme o yıllardakı adaylar
o kadar yıla da gerek yok daha geçen yıl ayrıldığım eşim bile çirkin, mendebur, vasıfsız geliyor bana
neyini sevip ölüp bittiysem bu kadar
hepte en onemli senelerde yakalar bu durumlar adami.
Bendede oyle olmustu.
Sana tavsiyem: bekle.
birinci sebebin: Bu senen geri gelmiycek haberin olsun.
Sinavlarini tekrar yapma sansi vermiycekler, egerki dusuk bi not alirsan kendin etmis kendin bulmus olucaksin.
ikinci sebebimse: hersey zmanla aciga kavussun. Bi kiz olarak ilk seni seviyorum cumlesini kurmus olmak pek olumlu olmaz asla.Tecrubeyle diyorum, gercekten olumlu degil.
tabi daha karsi tarafin hislerindende emin degilsin( yas farkini problem olrak gormesinden dolayi)
Evet durum başlıktaki gibi.Kendi fikirlerim bana yetmiyor.Sürüyleler.Bi' milyon tanesi çarpışıyor aklımda ama sonuç sıfır.Buradaki çoğunluğun benden yaşça büyük olmasını avantaja çevirmeyi planlıyorum birazda bu yüzden.17 yaşındayım çünkü.Kafamsa kazan gibi.Fikirden , plandan bol bir şey yok içinde.Sorun şu ki hepsi birbirleriyle çelişiyor.Biri birine uymuyor.En sonunda hep görmek istediğim gibi görüyorum.Çıkamıyorum yani işin içinden.Aşığım.Buna öyle iki gülücük bir kaç kelebekle karar vermedim.Neredeyse altı ayımı aldı seviyorum sevmiyorum ikilemi.Arkadaş olarak görmeliyim diye o kadar zorladım ki kendimi kasılmaktan kitlenip kalacağım bir gün diye korkuyordum.Olmadı bir türlü , arkadaş olarak göremedim.Niye olmaması gerektiğine gelirsek cevabı yaş farkı.Karşımdaki insan 24 yaşında.
Arkadaş gibiydik hep.İki yıl önce tanıştığımızda gerçekten sevdiğim bir arkadaş olduğuna inandırdım kendimi.Ne hissedersem hissedeyim yakıştırmadım.Ama benden önce yakın arkadaşlarım farketti durumu.Yani ben ne kadar kendimi kaptırsam da tek bir şey söylüyordum.''Sadece arkadaşım , arkadaş''.Şimdi bunu söylemiyorum diyemem.Yalan değil çünkü gerçekten arkadaşız.Ama ben o arkadaşla arkadaş kalmak istemiyorum artık.Bu illa sevgili olalım şeklinde değil.Ona cesaretim yok zaten.Daha doğrusu bir ne olacak ya yaş farkıysa yaş farkı denemek istiyorum diyorum bir yandan da zarar görürsün yapma diye o iç sesi susturuyorum.O açıdan ya arkadaşlığımı kesicem ya da hislerimi açıcam ona.Arada kalamıyorum maalesef.Belki zayıflık belki bir zaaf bilemiyorum ama yanıbaşımdayken ona abi/arkadaş muamelesi yapamıyorum artık.Ne yapsam ne etsem hiç bilmiyorum.Dertleşmek iyi gelir diye düşündüm.Fikirleriniz önerileriniz inanın o kadar kıymetli ki
bak burda adam akıllı ılk kez küçük bırının konusmalarını begendım..kucuk dıyorum bakma ben de cok buyuk degılım ama en azından yirmili yaslardayım yanı..
konusmalarında samımıyet var ama yukarıda bır arkadas da demıs dusuncelerın degısıcek ınan bana gecen sene sevdıgın bır seyden seneye soguyabılırsın..
ben 17 yasında delı gıbı sevdım hatta o 18di ve teomanın daha 17 sarkısını soyler dalga gecerdı benle..
ama nasıl sevgı bılıyo musun o kadar pinpirik ben onun terli üniformalarını bıle sever mı ınsan..al yıka dese yıkıcam yanı
demem o ki suan baska bırısı var o aklımın ucuna bıle senın yazını okuyunca anca geldı..o yaslarda tatlıdır aşk..saftır cunku tertemizdir...ama bıter :)) hatta yenısı gelır coktan dolar yerı :)) mutlu ol hep bır de kesınlıkle oku
Hey gelişmeleri yaz ben merak ederm
Bence çok seviyorsan bile bir 18 ol,en azından ilişkiniz yasal olsun.
Evet durum başlıktaki gibi.Kendi fikirlerim bana yetmiyor.Sürüyleler.Bi' milyon tanesi çarpışıyor aklımda ama sonuç sıfır.Buradaki çoğunluğun benden yaşça büyük olmasını avantaja çevirmeyi planlıyorum birazda bu yüzden.17 yaşındayım çünkü.Kafamsa kazan gibi.Fikirden , plandan bol bir şey yok içinde.Sorun şu ki hepsi birbirleriyle çelişiyor.Biri birine uymuyor.En sonunda hep görmek istediğim gibi görüyorum.Çıkamıyorum yani işin içinden.Aşığım.Buna öyle iki gülücük bir kaç kelebekle karar vermedim.Neredeyse altı ayımı aldı seviyorum sevmiyorum ikilemi.Arkadaş olarak görmeliyim diye o kadar zorladım ki kendimi kasılmaktan kitlenip kalacağım bir gün diye korkuyordum.Olmadı bir türlü , arkadaş olarak göremedim.Niye olmaması gerektiğine gelirsek cevabı yaş farkı.Karşımdaki insan 24 yaşında.
Arkadaş gibiydik hep.İki yıl önce tanıştığımızda gerçekten sevdiğim bir arkadaş olduğuna inandırdım kendimi.Ne hissedersem hissedeyim yakıştırmadım.Ama benden önce yakın arkadaşlarım farketti durumu.Yani ben ne kadar kendimi kaptırsam da tek bir şey söylüyordum.''Sadece arkadaşım , arkadaş''.Şimdi bunu söylemiyorum diyemem.Yalan değil çünkü gerçekten arkadaşız.Ama ben o arkadaşla arkadaş kalmak istemiyorum artık.Bu illa sevgili olalım şeklinde değil.Ona cesaretim yok zaten.Daha doğrusu bir ne olacak ya yaş farkıysa yaş farkı denemek istiyorum diyorum bir yandan da zarar görürsün yapma diye o iç sesi susturuyorum.O açıdan ya arkadaşlığımı kesicem ya da hislerimi açıcam ona.Arada kalamıyorum maalesef.Belki zayıflık belki bir zaaf bilemiyorum ama yanıbaşımdayken ona abi/arkadaş muamelesi yapamıyorum artık.Ne yapsam ne etsem hiç bilmiyorum.Dertleşmek iyi gelir diye düşündüm.Fikirleriniz önerileriniz inanın o kadar kıymetli ki
Aynen hayatın cilvesi herhaldeSınavımı değişebileceğim bir şey yok zaten şu an kesinlikle.David Beckham gelse anca yani Daha önce tek bir kişiye karşı kullandım seni seviyorum cümlesini onda da ilk söylemedim.Yani doğrudur mutlaka bilemiyorum ilk kez söylemek nasıl oluyor.Bekle derken peki hiç bir şey yapmadan mı bekleyeyim yoksa görüşmeyerek/mesafe koyarak mı? Çünkü mesafe koymadan beklemek yoruyor , beni kafamı bulandırıyor
Teşekkür ederim öncelikle samimi olmaya çalışıyorum ki net anlaşılabileyim öyle görülmesine de sevindim :) Terli üniforma değil ama terli formayı giyip uyumuşluğum var hiç yabancı gelmedi...Ertesi gün çürümüş peynir gibi kokuyordumOkuma konusunda çok kararlıyım zaten ikinci bir seçenek görmüyorum.Çok teşekkürler :)
Aa yas farkinin hic onemi yok bence. Bende esimle 17 yasindayken tanistm ve esim benden 7 yas büyük gayet guzel herkesin ozendigi bir aşkımız hep oldu üniversitede sukur ki halada oyle
yanibir de gercekten herkeste aynı mı bilmem ama çok çirkin gelıyor gözüme o yıllardakı adaylar
Benim kuzenimde evlenmeyi düşündüğü adama iki yıl sonra bununla değil nikah yumurta bile yapmam demişti böyle oluyor demek ki bu işler
Annenin yaftalaması, kızması başına bir iş gelmesinden çok çok daha iyidir
Bu arada diğer arkadaşların yazdığı gibi aklı başında bir kız gibi konuşuyorsun :)
o kadar yıla da gerek yok daha geçen yıl ayrıldığım eşim bile çirkin, mendebur, vasıfsız geliyor bana
neyini sevip ölüp bittiysem bu kadar
ohohohhobır de eş yani waoow süpersınız
Sagol tatlm. Ben unv yi ilk senemde kazandm esimle unv de tanistik 4 sene ciktk. Avantaji anlayisli bana hep sahip cikti asiri anlais gosterdi her konuda sabirli ve de. Dezavantaj olarak asiri kiskanclik ki hala da var ve herseyime katismasi giyim kusam vs. Biz evleneli 5 ay oldu halada bana sunu diyo seni bem buyuttum. Guzel bisey ya sakin sorun haline getirme canimÇok sevindim hep mutlu olun inşallahSorun olmazsa avantaj dezavantaj alabilir miyim bu yaş farkıyla alakalı? Yani ne gibi şeyler yaşadınız henüz sen 17 iken?
Bende lise sonda tanistim sevgilimle, benden 5 yas buyuk, 3 yildir birlikteyiz. Cok guzel bi ilişkim var onun olgunlugundan midir bilinmez 6 ayda 1 anca kavga ederiz:) ama gel gör ki ben şu siralar keşke yasitlarimla daha cok takilabilsem, okuldan bi erkek arkadasim olsaydi da universite aşkı nasil biseymis tadsaydim diyorum. ki etrafimda gordugum eeeeen duzgun iliski benim ilişkim :) bence salla gitsin. çok çıtır bi yaştasin universite kazan ortami bi gor hevesini al zaten olucagi varsa daha sonradan da olur önünü kapama derim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?