Kendi fikirlerim bana yetmiyor artık

Annenin yaftalaması, kızması başına bir iş gelmesinden çok çok daha iyidir
Bu arada diğer arkadaşların yazdığı gibi aklı başında bir kız gibi konuşuyorsun :)

yani bir de gercekten herkeste aynı mı bilmem ama çok çirkin gelıyor gözüme o yıllardakı adaylar

o kadar yıla da gerek yok daha geçen yıl ayrıldığım eşim bile çirkin, mendebur, vasıfsız geliyor bana
neyini sevip ölüp bittiysem bu kadar

Aynen hayatın cilvesi herhalde Sınavımı değişebileceğim bir şey yok zaten şu an kesinlikle.David Beckham gelse anca yani Daha önce tek bir kişiye karşı kullandım seni seviyorum cümlesini onda da ilk söylemedim.Yani doğrudur mutlaka bilemiyorum ilk kez söylemek nasıl oluyor.Bekle derken peki hiç bir şey yapmadan mı bekleyeyim yoksa görüşmeyerek/mesafe koyarak mı? Çünkü mesafe koymadan beklemek yoruyor , beni kafamı bulandırıyor

Bende lise sonda tanistim sevgilimle, benden 5 yas buyuk, 3 yildir birlikteyiz. Cok guzel bi ilişkim var onun olgunlugundan midir bilinmez 6 ayda 1 anca kavga ederiz:) ama gel gör ki ben şu siralar keşke yasitlarimla daha cok takilabilsem, okuldan bi erkek arkadasim olsaydi da universite aşkı nasil biseymis tadsaydim diyorum. ki etrafimda gordugum eeeeen duzgun iliski benim ilişkim :) bence salla gitsin. çok çıtır bi yaştasin universite kazan ortami bi gor hevesini al zaten olucagi varsa daha sonradan da olur önünü kapama derim ben :)

Canım bence sen temkinli bir kızsın sana zarar verecekse bunu anlarsin gibime geliyor.Yani ben kendi 17 yaşımı düşünüyorum da..Aferim çok bilinçli bir kızsın

Teşekkür ederim öncelikle samimi olmaya çalışıyorum ki net anlaşılabileyim öyle görülmesine de sevindim :) Terli üniforma değil ama terli formayı giyip uyumuşluğum var hiç yabancı gelmedi...Ertesi gün çürümüş peynir gibi kokuyordum Okuma konusunda çok kararlıyım zaten ikinci bir seçenek görmüyorum.Çok teşekkürler :)

tabi ki istisnalar kaideyi bozmaz ama
17 yaş - 24 yaş arasındaki 7 yıl, mesela 32-39 arasındaki 7 yıla hiç benzemiyor
bence bu ilişki seni biraz yorabilir, üzebilir
çünkü 24 yaşındaki bir erkeğin yaşaması, gezmesi, dolaşması, gece çıkması, içki içmesi, cinsel hayatı, iş çevresi v.b ile
17 yaşındaki bir kızın örtüşmesi çok kolay birşey değil

annene ondan hoşlandığını bile söyleyemezken, yaşın tutmazken, mesela (örnek olarak yazıyorum) onlar gece bir yerde doğumgünü kutlarken katılabilecek misin?
yoksa facebooktan resimlere bakıp üzülecek misin
yoksa 24 yaşında bir adama bensiz bir yere gidemezsin mi diyeceksin?

aynen hayatin cilvesi demekki.
Bence her zamanki gibi devam et samimetine uzak olmaya gerek yok.
Ama su an seviyomu sevmiyomu derdine dusmek gereksiz.
belki seviyor belki sevmiyor, yuzde 50 olasi.
Eger seviyosa gelir soyler, oyle dusun.

ya işte terli forma diyecektım ben de arkadas okul takımındaydı bu smaç senın ıcın dese eriyip gider o gün yemek yıyemezdım mal gibi dalıp gıderdım gözümün önünde sadece potaya uzanan koca bir gövde

yanı gecıyor bıtıyor ınan kı bıtıyor hatta komık bıle gelıcek bıgun sana da :)))) hersey gonlunce olsun tabı hayırlısı dıye de bırsey var )

Aa yas farkinin hic onemi yok bence. Bende esimle 17 yasindayken tanistm ve esim benden 7 yas büyük gayet guzel herkesin ozendigi bir aşkımız hep oldu üniversitede sukur ki halada oyle

Çok sevindim hep mutlu olun inşallah Sorun olmazsa avantaj dezavantaj alabilir miyim bu yaş farkıyla alakalı? Yani ne gibi şeyler yaşadınız henüz sen 17 iken?

Gayet akıllı bi kardeşimiz oldugun zaten su götürmez şekilde ortada.
Şu "aklını okuluna / derslerine vermen gerekmez mi bu yaşta" diyenlerden değilim aslında. O yaşta illa çoğumuzun sevgilisi oldu yani, ablalık etcez diye kasmaya da gerek yok. Fakat;
kendi yaşımızdaki elemanlar bile kafamızı karıştırmaya yetiyordu, hele ki bir de yaşça büyük ve hayattan beklentileri daha farklı olan biriyle birşeyler denemek, böyle önemli bir senede çok riskli. Yani, mesele okul / ders ikilisine böyle varıyor benim gözümde.
Bu seneyi atlat önce bi. Üniversite işini hallet, zaten üniversiteye başlayınca öyle insanlar keşfedeceksin ki bahsi geçen arkadaşı muhtemelen hatırlamayacaksın bile birkaç aya. Ha gene de aklından çıkmazsa o zaman denersin.
Hoş yaş farkından ötürü zorlanacağın ve yıpranacağın, bi ablan olarak tavsiye etmeyeceğim bi deneme olur bu, ama illa deneyeceksen de o zaman denersin yani. Believe me, sağduyu bunu söylüyor.

Annenin yaftalaması, kızması başına bir iş gelmesinden çok çok daha iyidir
Bu arada diğer arkadaşların yazdığı gibi aklı başında bir kız gibi konuşuyorsun :)
o kadar yıla da gerek yok daha geçen yıl ayrıldığım eşim bile çirkin, mendebur, vasıfsız geliyor bana
neyini sevip ölüp bittiysem bu kadar
ohohohho bır de eş yani waoow süpersınız

Cidden süpersiniz ya Moralim yerine geldi depresyona giremedim şu an Ayrıca aklı başında olduğumu dünüdüğünüz kısımları anneme okutasım geldi ya çok teşekkür ederim :)

Çok sevindim hep mutlu olun inşallah Sorun olmazsa avantaj dezavantaj alabilir miyim bu yaş farkıyla alakalı? Yani ne gibi şeyler yaşadınız henüz sen 17 iken?
Sagol tatlm. Ben unv yi ilk senemde kazandm esimle unv de tanistik 4 sene ciktk. Avantaji anlayisli bana hep sahip cikti asiri anlais gosterdi her konuda sabirli ve de. Dezavantaj olarak asiri kiskanclik ki hala da var ve herseyime katismasi giyim kusam vs. Biz evleneli 5 ay oldu halada bana sunu diyo seni bem buyuttum. Guzel bisey ya sakin sorun haline getirme canim

Canım bak bende eşimle 16 yaşında tanıştım ilk askim o benim :) aramızda 4 yaş var ve suan 20 yaşındayım.
çok şükür güzel bir evliligim var.

Sende iyice tanı tanidiktan sonra istersen duruma göre acilirsin.
Eşime ben demiştim senden hoşlanıyorum diye çünkü hep bakisirdik sonra bir gün konuşma fırsatı bulduk ve bir anda söyledim oda bende dedi ve başladı ilişkimiz :)

Birlikteliğiniz böyle devam eder umarım :) Farklı bir bakış açısı daha çıktı :) Ben hiç düşünmemişim bunları onu farkediyorum.Sevindim konuyu açtığıma gerçekten.Skor tutucam herhalde söyle söyleme bekle bekleme diyenler diye
Size de sorayım madem ; avantajı dezavantajı nedir bu yaş farkının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…