Kendi guzel sehrini birakip esinin yasadigi sehre tasinan sonra sehri sevmeyip pisman olan var mi?

Ben de aynen böyle sakinlik seviyorum, kıyamet gibi 1 milyon kişinin toplaştığı yerlerde geziyo muyum dayak mı yiyorum belli olmuyor. Başım da hiç götürmüyor.

Bu da dogru.
Ben de dusundum turistler burada nasil bu kadar geziyor.
Ilk defa gittigim bir ulkede bile Istanbuldaki kadar yolu kaybetmedim. Her şey surekli degisiyor.

Ben de aynen böyle sakinlik seviyorum, kıyamet gibi 1 milyon kişinin toplaştığı yerlerde geziyo muyum dayak mı yiyorum belli olmuyor. Başım da hiç götürmüyor.

O kalabaligi sevenler de var işte. Ben herkesin sevmedigini ama mecbur kaldigini saniyirdum. Meger bazilari özellikle kalabalik mekan, kalabalik yer seviyormuş.

Benim de kafam ses cekmiyor.

O kalabaligi sevenler de var işte. Ben herkesin sevmedigini ama mecbur kaldigini saniyirdum. Meger bazilari özellikle kalabalik mekan, kalabalik yer seviyormuş.

Benim de kafam ses cekmiyor.
Daş gibi sinir var millette valla bazıları rezillik seviyo demek ki.

Kendi memleketinizi seversiniz orda yaşamak istersiniz anlarımda sırf bu yüzden 2 çocukla boşanmayı düşünmek ne kadar sağlıklı sence?Hiç bir sorun yokken çocukları neden babasız büyütmek istiyorsunuz kendi isteginiz için.
Eşinizide hiç sevmiyorsunuz herhalde kendi memleketiniz için direk gözünüzden çıkardığınıza göre.
Bende köyde dogup büyüdüm eşimle orda evlendik zaten şehirde çalışıyor diye şu an şehirdeyiz ama yazları memlekitimize gidiyoruz ya da bayramlarda falan özledigimizde.Yani burda paramızı kazanıyorak sırf öyle bir hayat istedigim içinde eşimi darlamak boşanmak istemek düşüncesizce olurdu şehirde de mutlu bir hayat süre bilirsiniz kendi memleketinizde de.Sizin sorunuz başka bir şey herhalde söylememişsiniz.

4 senedir evliyim cok aşık olarak evlenen biri olarak söylüyorum bunu. Belli bir süre sonra o tür fedakarlıkları karşılıklı olarak yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…