- 29 Şubat 2024
- 90
- -10
- 3
- 36
- Konu Sahibi birevimolsun
-
Ya anlatamam çok bunaldım.bence kizlar memleketleri güzelse kendi memleketlerinden biri ile evlenmeliler.baska şehirlere gitmemeliler.ben 2 buçuk saatlik başka şehre gittim.pismanim.Sırf bu sebeple boşanıp gitmeyi mi düşünüyorsunuzbugünlerde işsiz misiniz kendinize bir meşgale bulsanız.
Evet o konuda benim cok bunaldimŞehir değiştiremiyorsanız bile illa ki oturduğunuz şehrin nezih yerleri vardır. Müstakil ev konusuda sizin değil mi? Oturduğunuz şehirde müstakil eve taşının madem deneyin.
Kendi şehrinizi özlemek şimdi mi aklınıza geldi ? Çocuklarınıza sordunuz mu; bakalım onlar sizinle aynı hisleri taşıyor mu ?Bugun 2.konum ama çok doluyum.sirin güzel bir ilçede yaşıyordum yemyeşil siginmacinin olmadığı halkının birbirini tanığı bir yer.e evlendik geldik sehir merkezine dik binalar sığınmacılar kalabalık gürültü yeşillik yok 2 de cocugum oldu çok üzülüyorum çocuklarımı kendi memleketimde mustakil bahçeli bir evde oturup buyutmeliydim diye dusunuyorum ne işim vardı burada bu karmaşanın için de diye dusunuyorum hatta 2 cocukla bosanip gidip memleketime mi yerleşmek diye bile dusunuyorum.hic iyi degilim.benim.gibo hisseden düşünen var mı.
2 çocuk olacak kadar yaşamışsınız alışmamız biraz enteresan. Bir de kocam böyle bir sebepten benimle boşanmayı düşünse aşırı üzülürdüm. Biraz bulunduğunuz yere uyum sağlamaya çalışın.Bugun 2.konum ama çok doluyum.sirin güzel bir ilçede yaşıyordum yemyeşil siginmacinin olmadığı halkının birbirini tanığı bir yer.e evlendik geldik sehir merkezine dik binalar sığınmacılar kalabalık gürültü yeşillik yok 2 de cocugum oldu çok üzülüyorum çocuklarımı kendi memleketimde mustakil bahçeli bir evde oturup buyutmeliydim diye dusunuyorum ne işim vardı burada bu karmaşanın için de diye dusunuyorum hatta 2 cocukla bosanip gidip memleketime mi yerleşmek diye bile dusunuyorum.hic iyi degilim.benim.gibo hisseden düşünen var mı.
Ya inanın tek sebep bu işte çok bunalım çok anlatamam.evlilikte bir süre sonr her şey rutine bağlıyorYeni evlisiniz sandım konuyu okurken. Sizce de biraz geç kalmamış mısınız ? Bence 2 çocuktan sonra tek sebep bu da değildir diye düşünüyorum.
Eşimin yaşadığı şehire taşınıp pişman olmayan var mı?Bugun 2.konum ama çok doluyum.sirin güzel bir ilçede yaşıyordum yemyeşil siginmacinin olmadığı halkının birbirini tanığı bir yer.e evlendik geldik sehir merkezine dik binalar sığınmacılar kalabalık gürültü yeşillik yok 2 de cocugum oldu çok üzülüyorum çocuklarımı kendi memleketimde mustakil bahçeli bir evde oturup buyutmeliydim diye dusunuyorum ne işim vardı burada bu karmaşanın için de diye dusunuyorum hatta 2 cocukla bosanip gidip memleketime mi yerleşmek diye bile dusunuyorum.hic iyi degilim.benim.gibo hisseden düşünen var mı.
Alışamadığınıx bir evlilik ve şehirde neden 2 çocuk ?Ya anlatamam çok bunaldım.bence kizlar memleketleri güzelse kendi memleketlerinden biri ile evlenmeliler.baska şehirlere gitmemeliler.ben 2 buçuk saatlik başka şehre gittim.pismanim.
Iste ne cocuklarima ne de eşime bunu yaşayamam o yüzden bunalıyorum akrep gibi kendimi sokuyorum.Kendi şehrinizi özlemek şimdi mi aklınıza geldi ? Çocuklarınıza sordunuz mu; bakalım onlar sizinle aynı hisleri taşıyor mu ?
Sırf şehri sevmiyorsunuz diye mi eşinizden boşanmayı düşünüyorsunuz ? Bu hikayede yanan neden eşiniz ve evliliğiniz oluyor ?
Ya inanın tek sebep bu işte çok bunalım çok anlatamam.evlilikte bir süre sonr her şey rutine bağlıyor
Benim için önemli olan evimin içi ailemle mutluysam konumun hiçbir önemi yokBugun 2.konum ama çok doluyum.sirin güzel bir ilçede yaşıyordum yemyeşil siginmacinin olmadığı halkının birbirini tanığı bir yer.e evlendik geldik sehir merkezine dik binalar sığınmacılar kalabalık gürültü yeşillik yok 2 de cocugum oldu çok üzülüyorum çocuklarımı kendi memleketimde mustakil bahçeli bir evde oturup buyutmeliydim diye dusunuyorum ne işim vardı burada bu karmaşanın için de diye dusunuyorum hatta 2 cocukla bosanip gidip memleketime mi yerleşmek diye bile dusunuyorum.hic iyi degilim.benim.gibo hisseden düşünen var mı.
Eşim bu konuda umursamaz ben istiyorum ama o halinden memnun.ayrica şehrin genel yapısı itibariyle ferah bir semtteyim guya ama mahallede turk dükkan yokOturduğunuz şehrin daha ferah bir mahallesine taşınmaya gücünüz yetiyor mu?
Başka sebepler mi var size böyle düşündürten? 2.5 saat çok mesafe değil aslında. Neden sık sık gidip gelmiyorsunuz bir süre? En azından özlem giderir evinizi, düzeninizi özlersiniz. Tabi çok abartmayın derim. Bu defa evinize hiç ısınamazsınız.Bugun 2.konum ama çok doluyum.sirin güzel bir ilçede yaşıyordum yemyeşil siginmacinin olmadığı halkının birbirini tanığı bir yer.e evlendik geldik sehir merkezine dik binalar sığınmacılar kalabalık gürültü yeşillik yok 2 de cocugum oldu çok üzülüyorum çocuklarımı kendi memleketimde mustakil bahçeli bir evde oturup buyutmeliydim diye dusunuyorum ne işim vardı burada bu karmaşanın için de diye dusunuyorum hatta 2 cocukla bosanip gidip memleketime mi yerleşmek diye bile dusunuyorum.hic iyi degilim.benim.gibo hisseden düşünen var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?