• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi hayatimmi bebegimin hayatimi ??????

Bence adamla iliskinizi kurtarmak adina beraberce cabalayin. Bir ise girmezse artik onunla olmayacaginizi soyleyin. Eger degismezse de, o cocugu mutlu edecek, mutlu anne olmak icin ne gerekiyorsa onu yapin

Boşan. Şimdi değilse de en fazla 1 yıl sonra bu adamla ömrünü çürütemezsin. Gereksiz büyük bir fedakarlık olur bu. Başka bir seçenek var çünkü. Çocuk babasını hergün de görebilir iyi anlaşırsanız.

Nedenlerime gelirsek siddet görmüyorum ikimizde cok ablayisli cagdas düsünceli insanlariz. Yani gayet özgürüm evliligimde kendisi de ayni sekilde ama esim evlendignizden beri dogru dürüst calisdi diyemem sorumsuzluk var ve dikkafalilik kendi bildigini yapar herzamanda zarara maddi.manevi acidan koydu bizi. Zit kutup gibiyiz ben hep mutlu sen sakrak o mutsuz yalnizligi seven vs.
Ya bi erkeğin calismamasi cok kötü ama ulkede issizlik vb cok fazla calismadigi icin psikolojisi kötü tabiki kendini ise yaramaz ezik filan hissediyordur bence suan ayrilma eşine iş bulmaya çalışın düzelebilir tüm bunlar

İyi babaligini bosanincada yapabilir iyi bir eş olamayan adam icin neden omrunuzu heba edesiniz ki?

Berbat konu başlığı olmuş. Bebek ölecek zannettim panikle tıkladım. Bosanırsan bebeğin hayatına birşey olmaz merak etme

Esiniz icin sorumsuz diyorsunuz, maddi manevi zora sokru diyorsunuz ama cocugu ona birakmak istiyorsunuz... cok tuaf gercektende cok tuaf... Hepsini gecti bana göre tartisilmaya acik olmayan bis y cocugumu birakmak! Bosana bilirsiniz bu herkesin kendi yasami karari, mutsuz bi evlilik cocuk icinde iyi degil ama evladi kendi ellerinle birakmak benim anliyamadigim bisey.... heleki sorumsuz bi babaya nekadar iyi baba olursa olsun... Evladinizla güzel yadaminiz olur... o bu dünyaya gelmeyi istemedi bunu unutmayin, o yüzdende yükmps gibi görmeniz hic hosuma gitmedi...

Bende ayni fikirdeyim ama o cesaret gösteremiyorum annem ablam hepsi arkamdalar ama ben kendimi sanki bebegimi ve babasini ayiriyormusum gibi hissediyorum.
Siz esinizden bosaninca , esiniz cocuktan bosanmis olmuyor ki
Ikiniz de olgun insanlqrsaniz guzel bir duzen oturtabilirsiniz ve cocul bu sekilde daha mutlu olabilir
Benim bu sekilde olan cok arkadasim var cocuklari da gayet mutlu

İyi baba ise boşanınca da iyi babalık yapar, lakin son zamanlarda konularda oylama oldu çocuk sonrası boşanan kadınlardan.
Çocuk olunca mı ben yapmıyorumu farkediyor kadınlar anlamadım

ya bu ne biçim konu başlığı ya, ölüm kalım meselesi zannettim, hamilelik devam etse siz riskte olacaksınız gibi, çok üzüldüm bir an

Bende onu dusunerek geldim baska bir sey cikti..

Neyse ben kendi hayatin derim konu sahibi.. sen mutlu degilsen cocugun da mutlu olamaz..

Merhaba arkadaslar

Kisa geceyim 6 yillik evliyin 10 aylik bit oglum var ve esimden bosanmak istiyorum. Ama bebegimi aile ortami icinde büyümesini cok istiyorum babasiyla beraber ve babasi da cok iyi babalik yapiyor.

Kendi hayatim.icin ayrilma karari aldim sadece oglum icin duruyorum suan.

Cocuklu ayrilan kadinlar, sizce düsüncelerim nekadar dogru????

sagolun simdiden
Kendi hayatın çünkü mutsuz anne eşittir mutsuz çocuk, o çocuk evliliğin ne oldugunu sizden öğrenecek sevgisiz bir evliliği normal sanmasını istemezdim ben olsam

Herkes konu sahibinin çok üzerine gelmiş , neden çocuk yaptın falan diye .
İnsanların tasma noktası vardır, bakış açıları degisebilir, yani evliliği devam ettiririm sanmış. Ama olmamış. Soyle bir gerçek de var ki insan çocuğu olunca anlıyor, çocuk sevgisi olduğu kadar sorumlulugu ve insan hayatındaki stresi de arttirabiliyor. Yani çocuk öncesi eşinin davranışları 10 birim batiyorsa, şimdi 30 birim sıkıntı veriyor olabilir. 10 ayda gece gündüz başında nöbet tuttugunuz, herşeyiyle size bağımlı bir varlık var çünkü .
Bence, esinize son kez ya çalışırsın ya da biter diyin, resti cekin. Çalışmayan bir erkek cidden çok sikintili. Eğer duzeltmiyorsa kendini ayrılın . Cunku mutlaka tartışmalar , sevgisizlik vs çocuğa yansıyacaktır . Onlar bizim sandığımızdan çok daha hassaslar ve farkındalıkları yüksek

Esiniz icin sorumsuz diyorsunuz, maddi manevi zora sokru diyorsunuz ama cocugu ona birakmak istiyorsunuz... cok tuaf gercektende cok tuaf... Hepsini gecti bana göre tartisilmaya acik olmayan bis y cocugumu birakmak! Bosana bilirsiniz bu herkesin kendi yasami karari, mutsuz bi evlilik cocuk icinde iyi degil ama evladi kendi ellerinle birakmak benim anliyamadigim bisey.... heleki sorumsuz bi babaya nekadar iyi baba olursa olsun... Evladinizla güzel yadaminiz olur... o bu dünyaya gelmeyi istemedi bunu unutmayin, o yüzdende yükmps gibi görmeniz hic hosuma gitmedi...
Ben bebegimi birakicam demedim.asla.yanlis anlasilmisim

D didem-yaz
boşanın veya boşanmayın diyemem ama ben yazan bazı üyelerin aksine, çocuk ne kadar büyükse boşanmadan da o kadar etkileniyor diye biliyorum. ne kadar küçüklerse o kadar kolay atlatıyorlar
mesela benim annem babam boşandığında ben de bebekmişim. hiç anne baba birlikte bir evde yaşamadım yani. sanırım benim annem çok güçlü bir kadın olduğundan hiç öyle bir özlemim de olmadı.
bence sizin kararınızı bir an önce vermeniz gerekiyor. eğer bu evlilik için, elinizden geleni en iyi şekilde yaptığınızı, her yolu denediğinizi düşünüyorsanız, vicdanınız rahatsa ve gerçekten boşanmak istiyorsanız daha fazla geciktirmeyin boşanma işini
ama yok, yürütmek için deneyebileceğiniz farklı yollar varsa, evlilik terapisi gibi, o zaman önce o yolları deneyin

Nedenlerime gelirsek siddet görmüyorum ikimizde cok ablayisli cagdas düsünceli insanlariz. Yani gayet özgürüm evliligimde kendisi de ayni sekilde ama esim evlendignizden beri dogru dürüst calisdi diyemem sorumsuzluk var ve dikkafalilik kendi bildigini yapar herzamanda zarara maddi.manevi acidan koydu bizi. Zit kutup gibiyiz ben hep mutlu sen sakrak o mutsuz yalnizligi seven vs.
Cidden sen bu gibi sorunlar içinmi boşanmaya karar verdin

Ben ilk geceden hamile kaldım ikinci kızımada kırkım bitti yine baktım hamileyim üçüncü çocuğum ise yılarca bekledim olmadı tüp bebekle oldu Yani kader eğer ilk geceden hamile kalmasaydım ve kırkım bitince yine üstüne yine hamile kalmasaydım kesin olarak boşanırdım şimdi 4çü çocuğumu düşünüyorum çünkü ben ömrümü kızlarıma adadım bu arada ben daha 28 yaşındayım benim yaşadıklarımı anlatsam Eminimki herkes boşan der dile kolay geliyor boşanmak senin gibi saçma saçma nedenlerden boşanmak istiyorum dediklerinde sinirleniyorum sen 6yıl ALLAHIM SANA BAŞANMAK İÇİN ZAMAN VERMİŞ SEN BOŞANMIYORSUNDA ŞİMDİ BOŞANACAN NE BİZİ KANDIR NE KENDİNİ

Eşiniz hep böyleydi ve siz bunu bilerek yapmışsınız çocuğu yani çocuğun hayatını seçmişsiniz bebek doğurarak şimdi bişey değişmediyse çark dönmeye devam etsin derim

Ben ilk geceden hamile kaldım ikinci kızımada kırkım bitti yine baktım hamileyim üçüncü çocuğum ise yılarca bekledim olmadı tüp bebekle oldu Yani kader eğer ilk geceden hamile kalmasaydım ve kırkım bitince yine üstüne yine hamile kalmasaydım kesin olarak boşanırdım şimdi 4çü çocuğumu düşünüyorum çünkü ben ömrümü kızlarıma adadım bu arada ben daha 28 yaşındayım benim yaşadıklarımı anlatsam Eminimki herkes boşan der dile kolay geliyor boşanmak senin gibi saçma saçma nedenlerden boşanmak istiyorum dediklerinde sinirleniyorum sen 6yıl ALLAHIM SANA BAŞANMAK İÇİN ZAMAN VERMİŞ SEN BOŞANMIYORSUNDA ŞİMDİ BOŞANACAN NE BİZİ KANDIR NE KENDİNİ
Evliliginde ve kendinle.mutsuz olduhun bu msjinla belli oluyor allah cocuklarina sana bagislasin ögrenilmis caresizlikle yasaminda mutluluk dilerim sana.

Back
X