- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.930
- 133
adam çalışmıyormuş,bende sadece adam varken bakmaya katlanmışsınız çocuk oluncada ikisi külfetli gelmiştir haklısınız dedim.İşi ve parası için mi çocuk doğuran kadın var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam çalışmıyormuş,bende sadece adam varken bakmaya katlanmışsınız çocuk oluncada ikisi külfetli gelmiştir haklısınız dedim.İşi ve parası için mi çocuk doğuran kadın var?
Bu yorumlardan boşanmış bir kadın olmadığınız aşikar,çevrenizde de yok sanırım.Boşanan çocuklu bir kadının külfeti daha ağırdır,yani konu sahibi rahata ulaşmıyor önce onu anlamalısınız bence....adam çalışmıyormuş,bende sadece adam varken bakmaya katlanmışsınız çocuk oluncada ikisi külfetli gelmiştir haklısınız dedim.
Çalışan bir bayan karakter ve kişiliği sağlamsa,değil bir çocuk beş çocuğuyla bile gayet rahat yaşar.Çevremdede gayet yakınlarım var ve daha mutlular.Bu yorumlardan boşanmış bir kadın olmadığınız aşikar,çevrenizde de yok sanırım.Boşanan çocuklu bir kadının külfeti daha ağırdır,yani konu sahibi rahata ulaşmıyor önce onu anlamalısınız bence....
İlk cümle son cümleyle çelişiyor..Neyse konu sahibine kızgınlığınızı anlayamadım ama boşanma kısmının daha külfetli olduğu konusunda hemfikiriz şükür!Boşandıktan sonra 10 yıl çocuğumla ailemin yanında yaşadım o pencereden bakıyorum:)Çalışan bir bayan karakter ve kişiliği sağlamsa,değil bir çocuk beş çocuğuyla bile gayet rahat yaşar.Çevremdede gayet yakınlarım var ve daha mutlular.
Boşanmışlık 20 sene öncesine kadar zordu ülkemizde bir bayan için.
Adama çocuğa çalışıp bakmak külfet değil,boşanmak külfet.
Cidden hangi mantıkla bakıyorsunuz dünyaya siz.
Ama bu evlilik hep kötüymüş zaten, konu sahibi zaman zaman aynı sebeplerden boşanmayı düşünmüş ancak ne hikmetse çocuk olunca bu konuda etkili bir adım atası gelmiş, ilginç olansa ne biliyor musunuz? 6 sene boyunca değişmeyen ve kendisini sık sık boşanma düşüncesine iten adamla çocuk yapmadan önce çocuğunun akıbetini düşünmeyen anne, şimdi düşünür olmuş..Bu nasıl yorum yahu
Belki adam kumara başladı
Dışarda baska kadınlarla gezıp tozuyor belki aılesıne bakmıyor vs vs uzar gıder sebepler
Boşanmayı istemek için illa rahatlık mı batması lazım ?
Neden sebep ilişkisini daha görmeden yapılan yorum çok cahilce .
Evet kocamı sperm bankası olarak mı kullandım demesini bekliyorsunuz ?
Kötü giden bir evlilik iyiye döndüğü gibi
İyi giden bir evlilikte kötüye yönelebilir
Ama bu evlilik hep kötüymüş zaten, konu sahibi zaman zaman aynı sebeplerden boşanmayı düşünmüş ancak ne hikmetse çocuk olunca bu konuda etkili bir adım atası gelmiş, ilginç olansa ne biliyor musunuz? 6 sene boyunca değişmeyen ve kendisini sık sık boşanma düşüncesine iten adamla çocuk yapmadan önce çocuğunun akıbetini düşünmeyen anne, şimdi düşünür olmuş..
6 yıl sabretmiş ama 10 ay sabretmekte zorlanmış.
Kimse kusura bakmasın ama o çocuğu dünyaya getirmek bu iki kişinin iradesine bağlı ise, ya yapmadan önce bütün sorunların üzerinden geçecek ve değerlendireceklerdi ya da öyle çocuk daha anne baba kavramını, aile olmanın anne baba ve çocukla birlikte aynı evde mutlu mesut yaşamak olduğunu kavrayamadan ayrılmayacaklar. Bu bencilliktir hatta çocuğun hayatından en güzel en özel zamanları çalmak demektir. 6 sene boyunca kendi hayatını kurtarmayı, dilediği gibi yaşamayı arzu etmemiş, e hayatına yeni bir birey soktuktan sonra onun tüm hayatını etkileyecek bir karar verme hakkını tek başına kendinde görüyor. Madem 6 sene kendi hatrına katlandı en az bir 6 sene de çocuğunun hatrına katlansın madem.
Kusura bakmayin ben cogu yoruma acigim ici fesat ve kin icermeyen sizin yorumunuu anca kendisinize gecerli ön yargili yazicaginiza benim anneligime aynaya dön bak. Kendi ic huzursuzlugunuzu lütfen baska bir yorumda cikarinAma bu evlilik hep kötüymüş zaten, konu sahibi zaman zaman aynı sebeplerden boşanmayı düşünmüş ancak ne hikmetse çocuk olunca bu konuda etkili bir adım atası gelmiş, ilginç olansa ne biliyor musunuz? 6 sene boyunca değişmeyen ve kendisini sık sık boşanma düşüncesine iten adamla çocuk yapmadan önce çocuğunun akıbetini düşünmeyen anne, şimdi düşünür olmuş..
6 yıl sabretmiş ama 10 ay sabretmekte zorlanmış.
Kimse kusura bakmasın ama o çocuğu dünyaya getirmek bu iki kişinin iradesine bağlı ise, ya yapmadan önce bütün sorunların üzerinden geçecek ve değerlendireceklerdi ya da öyle çocuk daha anne baba kavramını, aile olmanın anne baba ve çocukla birlikte aynı evde mutlu mesut yaşamak olduğunu kavrayamadan ayrılmayacaklar. Bu bencilliktir hatta çocuğun hayatından en güzel en özel zamanları çalmak demektir. 6 sene boyunca kendi hayatını kurtarmayı, dilediği gibi yaşamayı arzu etmemiş, e hayatına yeni bir birey soktuktan sonra onun tüm hayatını etkileyecek bir karar verme hakkını tek başına kendinde görüyor. Madem 6 sene kendi hatrına katlandı en az bir 6 sene de çocuğunun hatrına katlansın madem.
bence büyüsün aldatma yoksa. evliliği kurtarmak için evlilk terapıstine gidin. sonra çocuklarda eksiklik oluyor en azından 3 yasına gelsinMerhaba arkadaslar
Kisa geceyim 6 yillik evliyin 10 aylik bit oglum var ve esimden bosanmak istiyorum. Ama bebegimi aile ortami icinde büyümesini cok istiyorum babasiyla beraber ve babasi da cok iyi babalik yapiyor.
Kendi hayatim.icin ayrilma karari aldim sadece oglum icin duruyorum suan.
Cocuklu ayrilan kadinlar, sizce düsüncelerim nekadar dogru????
sagolun simdiden
Ee çocuk olunca mi boşanmaya karar verdiniz.Nedenlerime gelirsek siddet görmüyorum ikimizde cok ablayisli cagdas düsünceli insanlariz. Yani gayet özgürüm evliligimde kendisi de ayni sekilde ama esim evlendignizden beri dogru dürüst calisdi diyemem sorumsuzluk var ve dikkafalilik kendi bildigini yapar herzamanda zarara maddi.manevi acidan koydu bizi. Zit kutup gibiyiz ben hep mutlu sen sakrak o mutsuz yalnizligi seven vs.
Evet ozaman verdim !Ee çocuk olunca mi boşanmaya karar verdiniz.
bende ayrılmış anne ve babanın çocuguyum. annem ayrılmak için bizim büyümemizi beklemiş.üstelik yakın arkadaşı ile aldatıldığını bilerek tam 8 yıl bunu bilerek yaşadı babamla.ev içinde her gün kavga huzursuzluk biz kardeşimle alışmıştık bu duruma artık kavga olmasa garip gelmeye başlamıştı bir zaman sonra... babam çok güzel babalık yapardı anneminse gündeminde babamla yaşadığı sorunlar vardı. ben 16 kardeşimde 13 yaşındaydı ayrıldıklarında ... bir insan annesi ve babasının ayrılmasına sevinir mi ben çok mutlu olmuştum ama kardeşim çok üzülmüştü.anneme düşman gibi büyüdü bense şuan 32 yaşındayım ve bazen eşimle tarıştığımda annemin babama yaptıklarını yaptığımı farkediyorum. ev içinde eğer mutlu değilseniz huzurlu değilseniz çocuğunuzada doğru verimi veremiyorsunuz. bunu benim annem başaramadı keşke daha erken ayrılsaydı... aşılabilicek bir sorun ise sizinki aşmayı deneyin yok değil ise biitrirken sadece kendiniz değil çocuğunuz içinde bunu yapmış olacaksınız doğru olanda bu.Merhaba arkadaslar
Kisa geceyim 6 yillik evliyin 10 aylik bit oglum var ve esimden bosanmak istiyorum. Ama bebegimi aile ortami icinde büyümesini cok istiyorum babasiyla beraber ve babasi da cok iyi babalik yapiyor.
Kendi hayatim.icin ayrilma karari aldim sadece oglum icin duruyorum suan.
Cocuklu ayrilan kadinlar, sizce düsüncelerim nekadar dogru????
sagolun simdiden
Hayir cocuk bir arac degil benim icin öyld düsüncem.olmadi madem.kiyamiyorum esime bare cocugumuz olsun onu bu sekilde kabul edebilirim sandim o gücün bendw var oldugunundüsündüm ama yanilmisim.Çocuk olunca duzelir diye mi düşündünüz. Çocukla ayrılmak daha zor. Yapmadan ayrılmayı neden düşünmedin peki
Inanin bilmiyorum olaylarin böyle gelisecegini icimin esime karsi bu denli soguya bilicegini tahmin bile etmezdim. Sadece yoruldum hep vermekden tek üzüntüm keske bunu bebegim den önce fark etseydim. Ona sunmak istedigim hayati verememek beni yaraliyor.Çocuğunuz yokken belki de eşinizin varligi yine de size hos gelebiliyordu. Ama çocugunuzun sevgisi tüm kalbinizi kaplayinca zaten kaybolmaya hazir esinizin sevgisi yok oldu. Boyle olabilir mi acaba. Tabi sadece bir bakis açisi. Ve gercekten bunu merak ettim.
Bende ayni fikirdeyim ama o cesaret gösteremiyorum annem ablam hepsi arkamdalar ama ben kendimi sanki bebegimi ve babasini ayiriyormusum gibi hissediyorum.Ben cocuk icin mutsuz oldugum bir hayata devam etmem , herzaman inandigim birsey var , ben mutluysam cocugum da mutludur
Ben bosanirdim ama tabi herkes benim gibi dusunmuyor o yuzden size bosanin diyrmem ama cocuklar evdeki huzursuzlugu cok iyi anliyor , sevgisizligi de cok iyi anliyor , onlarin ornek alacagi iliski kendi anne babalarinki oliyor genelde , sevgisiz anne baba gormenin cocugu olumlu etkileyecegine inanmiyorum