- 9 Eylül 2013
- 12.057
- 27.776
- 798
Ben de öyle sandım büyük bir üzüntüyle konuyu açtımya bu ne biçim konu başlığı ya, ölüm kalım meselesi zannettim, hamilelik devam etse siz riskte olacaksınız gibi, çok üzüldüm bir an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle sandım büyük bir üzüntüyle konuyu açtımya bu ne biçim konu başlığı ya, ölüm kalım meselesi zannettim, hamilelik devam etse siz riskte olacaksınız gibi, çok üzüldüm bir an
ALLAHIM HİÇ BİRİNİZİ ÇARESİZLİĞE DÜŞÜRMESİN HERKEZİN KENDİ HAYATTI HERKEZİN FİKRİ FARKLIDIR BEN ÇOCUKLARIMLA MUTLU Bİ GELECEĞİ DÜŞÜNÜYORUM HERKESİN FİKİRLERİNE SAYGI DUYORUM HA BU ARADA BİRŞEY İTİRAF ETMEZSEM OLMAZ 4cocuktan sonra ALLAH İZİN BERİRSE ÇOCUKLARIMI BÜYÜDÜKTEN SONRA KESİN BOŞAYACAM AHIM VAR YAŞIMDA BİRAZ İLERLESİN KİMSE O ZAMAN BANA KARIŞAMAZ kızlar fikirlerim şaçma gelebilir önemli olan benim nasıl mutlu olduğum evlat candır çiğerdir
Anlaşamadık bir türlü sizinle:)Cnm ben sizler gibi bi aile sahip değilim ben çocuklarımla kabul edecek ailem olsaydı zaten boşanırdım katlanmazdım ha diyeceksin kendine ev tutup çalışsaydınız bakardınız kızlarınızı Yok cnm benim ailem Ona izin vermedi evde dul olarak ben doğulu kadınım ailem doğulu Doğuda oturmasakta cnm gerçekten anlamıyorsunuz çünkü belliki siz hiç çaresizliğe düşmemişsiniz
Bunlari son 10 aydami fark ettiniz? 6 yilda nasil goremediniz.Nedenlerime gelirsek siddet görmüyorum ikimizde cok ablayisli cagdas düsünceli insanlariz. Yani gayet özgürüm evliligimde kendisi de ayni sekilde ama esim evlendignizden beri dogru dürüst calisdi diyemem sorumsuzluk var ve dikkafalilik kendi bildigini yapar herzamanda zarara maddi.manevi acidan koydu bizi. Zit kutup gibiyiz ben hep mutlu sen sakrak o mutsuz yalnizligi seven vs.
Egonu okşamadığım için mi objektif olmuyorum.Hadi kardesim fesatligini baska kapida cikar ben senin gibi herseyi iyi bilirim önyargili insanlari iyi taniyorum benim demek istedgiim hersey tek tarafdan görümdügü gibi degil objektif ol dedim subjektif degil. Güle güle
Benim.gibi cogu kisi verilen emegi cöpe atamiyor sans veriyor kabulleniyor yapabilirim.saniyor gücü tükenene kadar.Bunlari son 10 aydami fark ettiniz? 6 yilda nasil goremediniz.
4cocuktan sonra ben kocayı ne yapayım cnm :)çok merak ettim, 4 çocuktan sonra neden boşanacaksınız? bir de büyük harf kullanmayın rica edeyim..
E tamamda koca 6 yil vermissin sans simdide ver.Benim.gibi cogu kisi verilen emegi cöpe atamiyor sans veriyor kabulleniyor yapabilirim.saniyor gücü tükenene kadar.
Tşkler cnm :) amin cnm güzel dileklerin için ayrıca tşklerAnlaşamadık bir türlü sizinle:)
Boşanın diyen yok zaten size.
Neyse umarım hayatınız istediğiniz yönde gelişir.
İnsan üremesi hakkında azıcık bilgisi olan herkes ilk geceden hamile kalınacağını bilir. Sırf ilk gece diye spermin yumurtaya girişini engelleyen bir mekanizma yok nihayetinde. Hadi ilk geceden heyecandan falan tedbir almadın hamile kaldın. Aklın başına gelir sonrasında önlem alırsın. Dikişler yüzünden spiral taktiramamissin ama maşallah sevişebilmişsin o dikişlerle. Üstelik boşanmak istediğin adamla. Bak onu da cahilliğine verelim hadi ama sen bir de olmadığı halde ite kaka üçüncüyü yapmış dorduncuyu istiyorsun. Bacım bu tabiri kullanmak zorundayım, teşbihte hata olmaz ama eşek bile aynı çamura iki defa basmıyor, yandan geçiyor. Bir de kız çocuk anasısın. Sen şimdi mutlu olduğunu iddia ediyorsun ya, o yavrucaklarin önündeki rol model sensin. Yani kadın deyince akıllarına sen geliyorsun.kendin söyle kaderlerinin senin gibi olmasını ister miydin? Azıcık silkelen de bir kendine gel. 18 yaşında evlendigine göre en fazla lise mezunusun ama bence o bile yok. Bu halinle ve şu bilgi birikiminle (sen cahillikten bahsettin) bir çocuğu bile kaliteli yetiştirmem zorken sen üç tane doğurmuşsun. El insaf. Bildiğin insan ziyanligi. Bir de savunuyorsun yaptıklarını bunu yapmayacak kadar bilinçli olanları da kendi kafana gore yargiliyorsun. Ne diyeyim ki sana. Allah akıl versin.Dişardan konuşmak ne kadar kolay oluyor ilk geceden kimse hamile kalacağını bilemez ve ikinci kızım kırklıyken altın dikişler olduğu için sprey takamadım çok dikişim vardı ilaç kulanamadım emziriyordum zaten o zamanla cahildim hiç mi ayrılmaya çalışmadım sanıyorsun aylarca ailemin yanında kaldı sayısız terk ettim ama iki kız evladım vardı ben o kızlarımı ne babasız ne annesiz bırakamadım çünkü gerçekte iyi bi baba iyi bi eş olmasa kızlarının saçlarını bile tarar örer kızlarımın yanında benle kavga etmez kızlarım benim yaşadıklarımın yaşamasın diye ellimde geleni yaparım bide çocuk doğurmak diyorsun ben çocuğu eşim için değilki kendim için istiyorum Biz belki bir birimizi mutlu edemiyoruz ama yeterince kızlarımızı birlikte mutlu edebiliyoruz bu da bana yeter ben iyi bi anne olmaktan başka bi beklettim Yok bu hayatta doğru ben bi karar verdim ve evlatlarımla mutluyum çok şükür
Niye? Kocayı damızlık için mi almıştınız? Sadece üremek için bir araç mıydı sizin için. Yeterince üredim. Acaba nereye atsam bu adamı!!!4cocuktan sonra ben kocayı ne yapayım cnm :)
Hala ayrilmis degiliz ama benim esime bakid acim degisdi. Annem givi 25 senemi degismeyen mutlu olamicagim bir evliligi.mi feda edeyim. Beni tutan oglumun ruhsagligini düsünüyor olmam. Karmakarisik durumdayimE tamamda koca 6 yil vermissin sans simdide ver.
İki gündür konuya gözüm takılıyor. Her seferinde gözümü karartıp okuyorum sonra sinirlerim bozuluyor.
Bundan 3 sene önce doktor 22 haftalık hareket eden ve sağlıklı olan bebeğimi aldirmami istemişti.. Yoksa hayatımın tehlikeye gireceğini ve çok büyük zarar göreceğimi. Ben de bebeğim yaşasin diye hayatımı tehlikeye attım ve 1 ay yoğun bakımda kaldım. Erken doğdu ama yaşamadı ama ben ucuz atlattım.
Konunun başlığını okuyunca sanki nakil bekleyen bir hasta çocuğunuz varmış da sizin organınızı vermeniz gerekiyormus gibi bir anlam çıkardım ve yüreğim ağzıma geldi.
Olayları bu kadar trajediye donusturmeyin rica ediyorum. Ne kadar hafif kalıyor derdiniz inanın .
Ben ilk okul terkim öncelikle sizin gibiler kusura bakmayın herşeyi rahat görüyorsunuz belki okuyamadım ama hayat tercümanım çok iyi oldu ayrılma imkanim olsaydı zaten ayrılırdım ve ben bunu savunmuyorum ben zaten bi tercih yaptımı gelecek için iyi bi evlatlar yetiştirip onlarla bi gelecek düşündüğümü söylüyorum sadece benim düşüncelerim sizinle ayni olmak zorunda değil ben burda sadece iyi giden bile evliğiniz varken saçma sapan şeyler için ayrılmayın demek istemiştim ha şuda hiç kimsenin evliğinin dört dörtlük olduğuna inanmıyorumİnsan üremesi hakkında azıcık bilgisi olan herkes ilk geceden hamile kalınacağını bilir. Sırf ilk gece diye spermin yumurtaya girişini engelleyen bir mekanizma yok nihayetinde. Hadi ilk geceden heyecandan falan tedbir almadın hamile kaldın. Aklın başına gelir sonrasında önlem alırsın. Dikişler yüzünden spiral taktiramamissin ama maşallah sevişebilmişsin o dikişlerle. Üstelik boşanmak istediğin adamla. Bak onu da cahilliğine verelim hadi ama sen bir de olmadığı halde ite kaka üçüncüyü yapmış dorduncuyu istiyorsun. Bacım bu tabiri kullanmak zorundayım, teşbihte hata olmaz ama eşek bile aynı çamura iki defa basmıyor, yandan geçiyor. Bir de kız çocuk anasısın. Sen şimdi mutlu olduğunu iddia ediyorsun ya, o yavrucaklarin önündeki rol model sensin. Yani kadın deyince akıllarına sen geliyorsun.kendin söyle kaderlerinin senin gibi olmasını ister miydin? Azıcık silkelen de bir kendine gel. 18 yaşında evlendigine göre en fazla lise mezunusun ama bence o bile yok. Bu halinle ve şu bilgi birikiminle (sen cahillikten bahsettin) bir çocuğu bile kaliteli yetiştirmem zorken sen üç tane doğurmuşsun. El insaf. Bildiğin insan ziyanligi. Bir de savunuyorsun yaptıklarını bunu yapmayacak kadar bilinçli olanları da kendi kafana gore yargiliyorsun. Ne diyeyim ki sana. Allah akıl versin.
Ne alaka o sadece iyi bir eş olamadı ama iyi baba oldu gelecekte onu çekme mecburiyetim olmayacağına inanıyorum sanki boşandığın eşim olarak çıkacakta baba olaraktan mı çıkacak sanıyorsunuzNiye? Kocayı damızlık için mi almıştınız? Sadece üremek için bir araç mıydı sizin için. Yeterince üredim. Acaba nereye atsam bu adamı!!!
Biz de sana diyoruz ki sen ne kadar kızlarını iyi yetiştirdiğini iddia etsen de bu sadece senin avuntun çünkü o kızların önünde yanlış bir orneksin davranış tarzınla.Kimse kusura bakmasın hayat etraftaki toz pembe değil ben iyi bi evlat yetişemeyeceğini düşünseydim zaten çocuk yapmazdım anlatamıyorum sanırım size ben 3kız annesiyim eşim asla ama aramızda eskisi gibi bi kavgamız gürültümüz Yok bizim sadece aramızda sevgi kalmamış biz görücü üsülü evlendik eşimden öncede bi sevgilim bile olmadı gözümü onunla açtım birbirimize sevgimiz kalmadı belki ama şükürler olsun saygımız var ha şu da belki gelecekte düzeliriz bunu ALLAHTAN başka kimse bilemez benim evlatlarımla mutlu bi hayat istiyorum sadece lütfen biraz farklı yöndede düşünmeye çalışın ALLAHIM bana ve kızlarıma sağlık versin yeter ben herşeyin üstesinden gelirim yeterki ölüm olmasın ben ölümün ne kadar acı olduğunu en yakınımda gördüm
yorumum yine tartışmaya dönebilir ama yazmadanda duramadım.Biz de sana diyoruz ki sen ne kadar kızlarını iyi yetiştirdiğini iddia etsen de bu sadece senin avuntun çünkü o kızların önünde yanlış bir orneksin davranış tarzınla.