- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
Dost aci soyler..ayrilmamak icin bahaneler uretme..adam seni takmiyor hic birsekilde.Cocuk okuttum demissin ya kilit burda aslinda.Evlenmez o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babamın annemin parasıyla mı yüzük alıp evlilik teklifi edeyim demişti..Başlığa istinaden cevap veriyorum.
Önce kendinizi sevip kendinize saygı duyacaksınız.
O zaman ancak hayatınıza bakarsınız.
Ayrıca sizle ciddi düşünüp evlenmek isteyen bir yüzük alır 5 senede en azımdan aramızda takalım ya da sana hediye aldım der.
İyiyim bir işi yoksa 250 tl ye de zirkon yüzük var yani.
Bahane olamaz.
Şu anda işi yok mu ?Babamın annemin parasıyla mı yüzük alıp evlilik teklifi edeyim demişti..
Ben bu insanın 4 sene okulu bitirmesini 3 aydır da dili halletmesini bekliyorum. Bu süreç icin de 1 gün dahi çalışmadı.Şu anda işi yok mu ?
Hiç mi işi olmadı o süre içinde
Görebiliyorum. Ama mesaj yolu ile veya o iyi hissetmiyorken ayrılmak doğru gelmiyorDost aci soyler..ayrilmamak icin bahaneler uretme..adam seni takmiyor hic birsekilde.Cocuk okuttum demissin ya kilit burda aslinda.Evlenmez o
Bencil biri tarafindan kullaniliyorsunuz. Kacin.Herkese merhaba,
Sizin hayat tecrübelerinizi dinlemeye geldim.
Sorunum şu ki;
Ben 27 yaşında 2 senedir çalışan mesleği mühendis olan biriyim. 4.5 senelik bir ilişkim var. Başlarda çekilmez, alıngan, fazla kıskanç ve sakin kalamayan bir yapıya sahiptim. Tabi bunun yanında da iyi özelliklerim yok değildi. Çok anaç bir yapıya sahibim ve fazla özveriliyim. Sevdiklerim hep kendimden once gelir.
Ben negatif yönlerimi zamanla törpüledim. Minimize ettim fakat bu sırada sevgilim tam tersi duruma dönüştü. Agresif bir insana dönüştü. Sebebi ise benim zamanında ona tutumlarımın olması..
Bu süreçte sevgilimin okulunu bitirmesini bekledim. 7 senede bitirdi okulunu ve ben 4 yıllık ilişkim boyunca okulu uzatmasını sabırla bekledim. Bunun 2 senesinde bende okuyordum. Okul bir şekilde bitti ve yurt dışı imkanı doğdu. Dil eğitimi için.. Buna da karışmadım 3 ay kalacağım dedi tamam dedim.
Bu arada ben hem ailemin yapısından dolayı hem de evlilik istegimden dolayı konusunu pek çok kez açtım. Bir planımız olsun bende buna göre birikim yapayım diye. Okul bitsin, dil hallolsun iyi bir iş bulayım öyle lafini buldum. Oraya gittiğinde yine evlilik konusunu açtım ve bana karışma var bi planım dedi dönüşte düşünüyorum dedi.
Bu arada ailemle ciddi sorunlar yaşıyordum. Babamla en son ciddi bir tartışma yaşadık ve ben sevgilime eğer niyetin var ise lütfen dönüşte bir adım atalım ya da ben başka şehirde iş bulacağım dedim. Bana sadece tamam bakarız dedi ve benim bu çok gücüme gitti. Daha sonra bana sen o evden kurtulmak için benimle evlenmek istiyorsun öncelikli sebebin bu dedi ve biz ciddi bir tartışma yaşadık.
O kadar kırıcı sözler söyledi ki hala içimden atamıyorum. Sebebi ise o bana karışma demiş ben neden yine bunun konusunu açmışım. Ben o an destek bulmak için yazmıştım iyi şeyler duyabilmek için.. Bana benim için bu konu çok önemliydi heveslerim kırıldı dedi.
Ve biz evlilik konusunu tamamen kapattık. Bu olay 2 ay önce oluyor.
Daha sonra bana geleceğim herşey çok güzel olacak diyorken yaşadığımız bir kaç tartışma sonrasında buradaki süreyi uzatıyorum. Seninle planlarım olduğu için gelmek istiyordum o planları istemiyorum artık o zaman neden 6 ay kalmayayım dedi. Bende zaten süreci biraz daha uzatmasını istemiştim eğitimi için. Fakat o artık benimle plan yapmadığı için uzattığını söyledi. Bu da benim çok gücüme gitti. Bana psikolojisinin bozuk olduğundan bahsediyor. Tamam zamanında çok yordum ama çok değiştim de. 3 aydır yurtdışında fakat 1 kez bile kıskançlık yapmadım. Kendimi çok törpüledim. Ama şunu da görüyorum ki ben onun üzerine çok düşmüşüm.
Sonra farkettim ki ben hep onu beklemişim ve hayatıma hiç odaklanmamışım. Hep onun hayatını yoluna koymaya çalışmışız. Hep birşeyleri düzeltmesini ve bir adım atmayı bekledim.
Şöyle düşünün okuyup mesleğinizi elinize almışsınız ve 2 senedir çalışıyorsunuz fakat karşınızdaki kişi yaklaşık 5 senedir 1 gün bile çalışmamış hala hayatını yoluna koymaya çalışan biri. Bu çok yıpratıcı.
Seviyor muyum evet seviyorum. Ama benimle hayatı plânlamayan biri var karşımda. Amacını anlamıyorum. Anlıyorum psikolojisi gerçekten iyi durumda değil.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Biraz uzun oldu ama derdimi en kısa bu şekilde anlatabilirdim.
Fikirlerinize açığım. Okuduğunuz için teşekkür ederim
4 seneni harcamışsın gibi geldiBen bu insanın 4 sene okulu bitirmesini 3 aydır da dili halletmesini bekliyorum. Bu süreç icin de 1 gün dahi çalışmadı.
Böyle de diyemiyorum ki. En zor günlerimde o vardı yanımda. Hep destek oldu. Sırdaşım en iyi arkadaşımdı benim. Ama biz bu hale geldik işte. Maalesef geldik.Psikolojisinin bozuk olduğuna nasıl emin oldunuz? Bu kadar rahat ve vurdumduymaz yapıda birinin kolay kolay psikolojisinin bozulacağına ihtimal vermiyorum.
Sizde ayrılmamak için bunu bahane etmeyin en azından.
Mevzu evlenmekte değil, size gerçekten değer veren, önceleyen bir adam yok karşınızda, devam ederek kendinize zarar veriyorsunuz.
Dusundum de psikolojim bozuk diyorsa yurtdisinda kalamazdi. Tam tersine kendine iyi gelecegi sevdiklerinin yaninda olmak isterdi. Bir yandan sizi elinde tutmak istiyor galibaBöyle de diyemiyorum ki. En zor günlerimde o vardı yanımda. Hep destek oldu. Sırdaşım en iyi arkadaşımdı benim. Ama biz bu hale geldik işte. Maalesef geldik.
Anlamadım kusura bakmayın. Elinde tutmak istiyor derken ? Yanı hem orda kalmak istiyor hem de beni laybetmek istemiyor muDusundum de psikolojim bozuk diyorsa yurtdisinda kalamazdi. Tam tersine kendine iyi gelecegi sevdiklerinin yaninda olmak isterdi. Bir yandan sizi elinde tutmak istiyor galiba
Sizde ona destek olmuşsunuz. Karşılıklı olarak bir ilişkide olması gereken şeyleri yaşamışsınız yani.Böyle de diyemiyorum ki. En zor günlerimde o vardı yanımda. Hep destek oldu. Sırdaşım en iyi arkadaşımdı benim. Ama biz bu hale geldik işte. Maalesef geldik.
Orada hayatini normal bir sekilde yasiyordur muhtemelen. Size karsi da bir aliskanligi var ve her seyden once onun her daim yaninda olacaginizi bildigi bir arkadasisiniz. Yani su an bence size kadin olarak degil arkadas olarak ihtiyac duyuyor gibi geldi.Anlamadım kusura bakmayın. Elinde tutmak istiyor derken ? Yanı hem orda kalmak istiyor hem de beni laybetmek istemiyor mu
Siz buna gercekten inaniyor musunuz? Salin gitsin o coktan cikarmis sizi hayatindan.Benim hislerim de bu yönde. Ama psikolojik olarak iyi durumda değil diye bunu şimdi yapmak acımasizlik olarak geliyor
Bence tam da bunu hakediyor.Görebiliyorum. Ama mesaj yolu ile veya o iyi hissetmiyorken ayrılmak doğru gelmiyor
Oyalayici sahte bir tip. Konu sahibi hemen vazgecmezse adam onu bir güzel terk edecek zamani geldiginde. Yani kendi istediginde. Yazik.Dusundum de psikolojim bozuk diyorsa yurtdisinda kalamazdi. Tam tersine kendine iyi gelecegi sevdiklerinin yaninda olmak isterdi. Bir yandan sizi elinde tutmak istiyor galiba
Ya guzelim bu adam aslinda en basindan beri senden kopmus nasil ayrilacaginin planlaHerkese merhaba,
Sizin hayat tecrübelerinizi dinlemeye geldim.
Sorunum şu ki;
Ben 27 yaşında 2 senedir çalışan mesleği mühendis olan biriyim. 4.5 senelik bir ilişkim var. Başlarda çekilmez, alıngan, fazla kıskanç ve sakin kalamayan bir yapıya sahiptim. Tabi bunun yanında da iyi özelliklerim yok değildi. Çok anaç bir yapıya sahibim ve fazla özveriliyim. Sevdiklerim hep kendimden once gelir.
Ben negatif yönlerimi zamanla törpüledim. Minimize ettim fakat bu sırada sevgilim tam tersi duruma dönüştü. Agresif bir insana dönüştü. Sebebi ise benim zamanında ona tutumlarımın olması..
Bu süreçte sevgilimin okulunu bitirmesini bekledim. 7 senede bitirdi okulunu ve ben 4 yıllık ilişkim boyunca okulu uzatmasını sabırla bekledim. Bunun 2 senesinde bende okuyordum. Okul bir şekilde bitti ve yurt dışı imkanı doğdu. Dil eğitimi için.. Buna da karışmadım 3 ay kalacağım dedi tamam dedim.
Bu arada ben hem ailemin yapısından dolayı hem de evlilik istegimden dolayı konusunu pek çok kez açtım. Bir planımız olsun bende buna göre birikim yapayım diye. Okul bitsin, dil hallolsun iyi bir iş bulayım öyle lafini buldum. Oraya gittiğinde yine evlilik konusunu açtım ve bana karışma var bi planım dedi dönüşte düşünüyorum dedi.
Bu arada ailemle ciddi sorunlar yaşıyordum. Babamla en son ciddi bir tartışma yaşadık ve ben sevgilime eğer niyetin var ise lütfen dönüşte bir adım atalım ya da ben başka şehirde iş bulacağım dedim. Bana sadece tamam bakarız dedi ve benim bu çok gücüme gitti. Daha sonra bana sen o evden kurtulmak için benimle evlenmek istiyorsun öncelikli sebebin bu dedi ve biz ciddi bir tartışma yaşadık.
O kadar kırıcı sözler söyledi ki hala içimden atamıyorum. Sebebi ise o bana karışma demiş ben neden yine bunun konusunu açmışım. Ben o an destek bulmak için yazmıştım iyi şeyler duyabilmek için.. Bana benim için bu konu çok önemliydi heveslerim kırıldı dedi.
Ve biz evlilik konusunu tamamen kapattık. Bu olay 2 ay önce oluyor.
Daha sonra bana geleceğim herşey çok güzel olacak diyorken yaşadığımız bir kaç tartışma sonrasında buradaki süreyi uzatıyorum. Seninle planlarım olduğu için gelmek istiyordum o planları istemiyorum artık o zaman neden 6 ay kalmayayım dedi. Bende zaten süreci biraz daha uzatmasını istemiştim eğitimi için. Fakat o artık benimle plan yapmadığı için uzattığını söyledi. Bu da benim çok gücüme gitti. Bana psikolojisinin bozuk olduğundan bahsediyor. Tamam zamanında çok yordum ama çok değiştim de. 3 aydır yurtdışında fakat 1 kez bile kıskançlık yapmadım. Kendimi çok törpüledim. Ama şunu da görüyorum ki ben onun üzerine çok düşmüşüm.
Sonra farkettim ki ben hep onu beklemişim ve hayatıma hiç odaklanmamışım. Hep onun hayatını yoluna koymaya çalışmışız. Hep birşeyleri düzeltmesini ve bir adım atmayı bekledim.
Şöyle düşünün okuyup mesleğinizi elinize almışsınız ve 2 senedir çalışıyorsunuz fakat karşınızdaki kişi yaklaşık 5 senedir 1 gün bile çalışmamış hala hayatını yoluna koymaya çalışan biri. Bu çok yıpratıcı.
Seviyor muyum evet seviyorum. Ama benimle hayatı plânlamayan biri var karşımda. Amacını anlamıyorum. Anlıyorum psikolojisi gerçekten iyi durumda değil.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Biraz uzun oldu ama derdimi en kısa bu şekilde anlatabilirdim.
Fikirlerinize açığım. Okuduğunuz için teşekkür ederim