- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi LilYumiyum
Nasıl başlasam bilmiyorum aslında çok büyük bir derdim yok ama herşeyi kafama takıyorum. En ufak şeylerden tartışma çıkarıyorum. Çok basit şeylere surat yapıyorum ve erkek arkadaşımı dün çileden çıkardım bunlar yüzünden
Hiçbir sorunumuz yok farkındamısın sadece bu senin saçma suratların yüzünden tartışıyoruz dedi. Dün ilk defa öyle gördüm onu.. Öyle haklı ki.. Neden böyleyim neden böyle yapıyorum anlamıyorum. Surat yapıyorum 2 dakika sonra pişman oluyorum. Ondan öncesinde neden engelliyemiyorum kendimi. Ne yapmam lazım. Artık buna dur demem lazım farkındayım. Hatalarımın da farkındayım saçma şeylere tartışma çıkardığımında farkındayım ve inanılmaz pişman oluyorum.. Onu çok seviyorum onu üzmek istemiyorum bu saçmalıklarım yüzünden. Susmayı öğrenmem lazım da bunu nasıl yapıcam işte onu bilmiyorum. Anlık oluyor çünkü bi anda ağzımdan çıkıyor yada bi anda suratım düşüyor sonra olan oluyor zaten toparlıyamıyorum.. bi akıl verirseniz çok mutlu olurum.. Yakında sözümüz olucak ondan önce buna çözüm bulmak istiyorum..