kendi i vurucam diyip silah almış çok acil yardım

dertlerderyabensandal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
405
149
53
durumu bilenler biliyor nişanlım sürekli tehdit ediyor beni kendini öldürmekle şimdi asker eline almış silahı vurucakmış aradılar beni durdurun diye durumu anlattım tmam diyip kapattılar. ben başka ne yapayım akıl verin duruşumdan taviz vermedim ben

güncelleme : babası aradı askerdeyken ayrılma istemiyorsan dönünce ayrıl böyle olmaz dedi ne düşünüyorsunuz

Son düzenleme:
Birliğini ara söyle,belki yalandır.
Hem rezilliğini de ortaya çıkarmış olursun.
Duruşundan taviz verme.
Her ayrılmak istediğinde kendimi vururum,yok onu yaparım bunu yaparım diye kendini acındıran özgüvensiz insanlara üzülüyorum,oturmuş bir karaktere sahip değil nişanlınız.

blöf değil hem askerle konuştuö hem kıdemli biri aradı komutan da yanındaymış şimdi konuşuyormuş

komutana bak ne garip. ayrılmak istiyorsanız ayrılın. o da eğer bu kadar güçsüzse vursun kendini. doğal seçilim olur.

ben simdi sizi arasam ben askerim desem bes dk sonra baska bi arkadasim arasa ben kidemli uzman bilmem ne desem komutanda burda desem inanacakmisiniz
saglamasini yapin birligi arayin ne oldu bizim is deyin dogruysa kesinlik kazanir degilse nisanliniza disko yollari gorunur heralde

blöf değil hem askerle konuştuö hem kıdemli biri aradı komutan da yanındaymış şimdi konuşuyormuş

offf su turk filmi tavri da bi bitmedi

size de idare et seni seviyo bak üzülmüş vs vs derlerse vicdan yapma sakin

ayrica ben komutanim dese komutan oldugunu nasil teyit etceksiniz

sizi ararlarsa akıl sağlığı yerinde degil beni sürekli tehdit ediyo lutfen hastaneye gönderin belki ben de kurtulurum yoksa asil ben kendimi vurcam kurtulmak icin deyin

birliğini arayamam ayrıca inanıyorum almıştor silahı ama şimdi komutanlaymış. çok mu canice askerdeki nişanlıdan ayrılmak ben mi abartıyorum her kötğ şartta askerlik yapan böyle mi oluyor deliricem

asker yakını olarak söylemek istediğim sana kim arıyor seni?? silah verseler de şarjör yok olanlarında dışına ek bi demir parça yapmışlar kendilerine sıkamasınlar diye..

Gerçekten vuracak olsaydı sizi arayıp şov yapmazlardı. Ayrılın umursamayın da diyemiyorum. Sonrasında başınıza bela da olabilir malum eski sevgili psikopatlıklarını okuyoruz sürekli. Önce kendi sağlığınızı güvenliğinizi düşünün ona göre davranın. Ama bunların hepsi şov için kendinizi kötü hissetmeyin o konuda.

arayan kişiye dedim zaten sürekli beni tehdit ediyor diye adamın konuşması değişti başta idare etseniz diyordu sonra tamam tamam dedi kısa kesti kapattı ilgilenicek herhalde

askerdeki nişanlıdan ayrılmak çok mu yanlış peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…