- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
blöf değil hem askerle konuştuö hem kıdemli biri aradı komutan da yanındaymış şimdi konuşuyormuşsizi kim aradı yetkili biri mi? değilse takmayın blöftür.
askerde biri kendini öldürmek isteyince nişanlısı mı aranır ya?
blöf değil hem askerle konuştuö hem kıdemli biri aradı komutan da yanındaymış şimdi konuşuyormuş
bende bir askerin numarası vardı önceden ben yazdım ilk dikkat edin böyle böyle diyor diyeRütbeliler böyle bir şeyde aramaz hatta nişanlının faturasını keser.Er arkadaşları aramıştır ve blöftür .İntihar edecek adam eder ondan bundan haber salmaz .Ayrıca numarana nasıl ulaştılar .
blöf değil hem askerle konuştuö hem kıdemli biri aradı komutan da yanındaymış şimdi konuşuyormuş
birliğini arayamam ayrıca inanıyorum almıştor silahı ama şimdi komutanlaymış. çok mu canice askerdeki nişanlıdan ayrılmak ben mi abartıyorum her kötğ şartta askerlik yapan böyle mi oluyor deliricemben simdi sizi arasam ben askerim desem bea di sonra baska bi arkadasim arasa ben kidemli uzman bilmem ne desem komutanda burda desem inanacakmisiniz
saglamasini yapin birligi arayin ne oldu bizim is deyin dogruysa kesinlik kazanir degilse nisanliniza disko yollari gorunur heralde
arayan kişiye dedim zaten sürekli beni tehdit ediyor diye adamın konuşması değişti başta idare etseniz diyordu sonra tamam tamam dedi kısa kesti kapattı ilgilenicek herhaldeofff su turk filmi tavri da bi bitmedi
size de idare et seni seviyo bak üzülmüş vs vs derlerse vicdan yapma sakin
ayrica ben komutanim dese komutan oldugunu nasil teyit etceksiniz
sizi ararlarsa akıl sağlığı yerinde degil beni sürekli tehdit ediyo lutfen hastaneye gönderin belki ben de kurtulurum yoksa asil ben kendimi vurcam kurtulmak icin deyin
nişanlım kıdemli ve terör bölgrsinde silahı var ve dolu ek demiri bilmiyorumasker yakını olarak söylemek istediğim sana kim arıyor seni?? silah verseler de şarjör yok olanlarında dışına ek bi demir parça yapmışlar kendilerine sıkamasınlar diye..
askerdeki nişanlıdan ayrılmak çok mu yanlış peki?Gerçekten vuracak olsaydı sizi arayıp şov yapmazlardı. Ayrılın umursamayın da diyemiyorum. Sonrasında başınıza bela da olabilir malum eski sevgili psikopatlıklarını okuyoruz sürekli. Önce kendi sağlığınızı güvenliğinizi düşünün ona göre davranın. Ama bunların hepsi şov için kendinizi kötü hissetmeyin o konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?