- 20 Ocak 2008
- 15.266
- 32.190
- 1.123
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
Bence hafiften gururu da okşanıyor. Çünkü inatla inanmak istiyor.Bence sen burdan “askerdeki adam terkedilmez” cevabı çıksın istiyorsun .. dönmek istiyorsan dön kimse sana neden geri adım attın demez
bilemedim ki azarlarlarsa beniasteğmen oradaki kuralları bilmesi lazım böyle iş onun başını da yakar. sizi arayıp şuan durdurmaya çalışıyoruz demezler bunun sonrası da var.... bi ara bakalım karakolu ne olacak ne kaybedeceksin yalansa zaten her şey ortaya çıkar.
İyi de adam deliyse asker dönüşü nasıl ayrılacaksın ?hahır o cevap çıkson istemiyorum görüşleri merak ediyorum. uzun zamandor ayrılmaya çalışıyorum zaten. babası etkiledi sanki dönünce ayrıl barı yaptığın yanlış diye cidden yanlış ama napayım adam deli
değil ama vicdan yapıyorum babası da arayınca bir fena oldum üstelik o ayrıldı benden ona rağmen bu durumdayız
evet bence de öyle yaparlar ama bilemiyorum işte korkuyorum burda işi bilenler yazınca sakinleştim birazBence hafiften gururu da okşanıyor. Çünkü inatla inanmak istiyor.
Akıl var mantık var silahı alıp kendine dayasa üstleri nişanlısını arayalım da onu ikna etsin demez, hastaneye yollarlar, sqkinleştirici falan verilir, ne bileyim eve yollarlar falan, böyle kendi haline bırakmazlar.
gelemez kaçması lazım onu da yapamaz yani. işte yüz yüze zarar verebilir bana tehlikeli çünkü bir yönden benim için iyi askerde olması. babası öyle dedi hatta tamam sevmiyorsan gelince ayrıl dedikıdemli ve terör bölgesindeyse nasıl gelecek Allah aşkına izne gelince mi ayrıl dedi babası... o zaman seni de vurmasın hazır izne gelmişken.... ya hiç ayrılmayacaksın evleneceksin ya da başka seçenekler
Hayır çok korkuyosan, aradığında teğmenim demiş ismini soracaksın, sonra sen arayıp o kişiyi isteyeceksin, kusura bakmayın ben arandım böyle söylediler bilginiz var mı diyeceksin. Ki eminim arayan komutqn değil arkadaşları. Sonra hepsinin bqşı yansın da görsünler günlerini. Babasını da o aratıyor. Benim çocuğum intihara kalkışcak uçar giderim yanına, izin alır eve getirir tedavi ettiririm. Elin kızından medet ummam. Hiç için rahat olsun yani.evet bence de öyle yaparlar ama bilemiyorum işte korkuyorum burda işi bilenler yazınca sakinleştim biraz
doğru diyorsunuz ama ailesinden en azından iyi haberi almak istiyorum içten içe merak ediyorum benden uzak Allah'a yakın olsun ama yaşasınNumaranızı değiştirin. Anası babası kimse ulaşamasın size.
Sosyal medya varsa hepsini dondurun.
çok doğru söylemişsiniz ben de çok korkardım geldi buldu beni şimdi kurtul kurtulabilirsenHayatta en korkuğum şeylerden biri böyle psikopatın kafayı bana takıp başıma bela olmasıdır. İşte böyle oluyor çünkü. Kadını öldüren mi dersin, kendini öldüren mi, habire blöfleri mi... Hayır kendilerini öldürüyorlar, sonra sen suçlu oluyorsun. Ailesi, arkadaşı vs suçu sende buluyor... Ömür boyu leke gibi yakanda bu mesele.
Velhasılı kelam... Seni Allah kurtarsın bir an önce bu adamdan diyorum.
Yerinde olsam ailesiyle irtibatta olurdum. "Böyle böyle, ben bu adamla birlikte olmak istemiyorum diye olan bu, oğlunuzun psikolojisi bozuk, ilgilenin, "vs. Tedavi mi ettirecekler, hastaneye mi yatıracaklar artık. Bu tür insanların toplum içinde olması sakıncalı. Yatarak tedavi edilmeli. Almış eline silahı, kendini mi öldürsün, başkasını mı... yok öyle dünya. Ruh hastalıkları hastanesine götürülmeli.
Hayatta en korkuğum şeylerden biri böyle psikopatın kafayı bana takıp başıma bela olmasıdır. İşte böyle oluyor çünkü. Kadını öldüren mi dersin, kendini öldüren mi, habire blöfleri mi... Hayır kendilerini öldürüyorlar, sonra sen suçlu oluyorsun. Ailesi, arkadaşı vs suçu sende buluyor... Ömür boyu leke gibi yakanda bu mesele.
Velhasılı kelam... Seni Allah kurtarsın bir an önce bu adamdan diyorum.
Yerinde olsam ailesiyle irtibatta olurdum. "Böyle böyle, ben bu adamla birlikte olmak istemiyorum diye olan bu, oğlunuzun psikolojisi bozuk, ilgilenin, "vs. Tedavi mi ettirecekler, hastaneye mi yatıracaklar artık. Bu tür insanların toplum içinde olması sakıncalı. Yatarak tedavi edilmeli. Almış eline silahı, kendini mi öldürsün, başkasını mı... yok öyle dünya. Ruh hastalıkları hastanesine götürülmeli.
Askeriyenin içindeyim çok iyi bilirim bu işleri , kimse numara yapan askeri tamam abicim falan diye kestirip atmaz , psikiyatriye kadar gider bunun yolu .. arkadaşları ile numara çekmişBence hafiften gururu da okşanıyor. Çünkü inatla inanmak istiyor.
Akıl var mantık var silahı alıp kendine dayasa üstleri nişanlısını arayalım da onu ikna etsin demez, hastaneye yollarlar, sqkinleştirici falan verilir, ne bileyim eve yollarlar falan, böyle kendi haline bırakmazlar.
blöf değil hem askerle konuştuö hem kıdemli biri aradı komutan da yanındaymış şimdi konuşuyormuş
ben de onu düşündüm biraz. bencilce biliyorum ama napayım benim de psikolojim bozulduİyi de adam deliyse asker dönüşü nasıl ayrılacaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?