kendi i vurucam diyip silah almış çok acil yardım

Su anda arama asla.Olayi dallanip budaklandirirsin hemen duyulur..Bak beni merak ediyor,benim icin endise ediyor der ve eline koz verirsin.Sessiz kal derim ben.

kıdemli ve terör bölgesindeyse nasıl gelecek Allah aşkına izne gelince mi ayrıl dedi babası... o zaman seni de vurmasın hazır izne gelmişken.... ya hiç ayrılmayacaksın evleneceksin ya da başka seçenekler

Bence sen burdan “askerdeki adam terkedilmez” cevabı çıksın istiyorsun .. dönmek istiyorsan dön kimse sana neden geri adım attın demez
Bence hafiften gururu da okşanıyor. Çünkü inatla inanmak istiyor.
Akıl var mantık var silahı alıp kendine dayasa üstleri nişanlısını arayalım da onu ikna etsin demez, hastaneye yollarlar, sqkinleştirici falan verilir, ne bileyim eve yollarlar falan, böyle kendi haline bırakmazlar.

İyi de adam deliyse asker dönüşü nasıl ayrılacaksın ?

değil ama vicdan yapıyorum babası da arayınca bir fena oldum üstelik o ayrıldı benden ona rağmen bu durumdayız

vicdan yapmayin hic

bakin bu iliski devam ederse anneniz babaniz kardesiniz kim varsa yanacak siz basta zaten

birakin kendi kendini yaksin

o kadar cok kisiye zarar verme ihtimali olan bi adama vicdan yapmayin

babasi da evladini pesine dusup tedavi ettirsin sizi ilgilendiren bisey yok

sakin olun ve artik gorusmeyi tamamen kesip babaniza devredin

babaniz sizi böyle bi adama vermez sanırım

bu is is bi beni artik aramayin konusmak icin israr ederseniz babamla konusun deyin eski kayinpederinizede

evet bence de öyle yaparlar ama bilemiyorum işte korkuyorum burda işi bilenler yazınca sakinleştim biraz

Geçenlerde Çanakkale'den bir haber vardı. Boşanma aşamasında bir çift, adam sabah kadının yolunu kesiyor, elinde silah. Kadın otobüsü çevirip yardım istiyo, otobüs kamerasına o anlar yansımış. Şoför ne olduğunu anlayana kadar adam önce kadını sonra kendini vurdu. Kadının "elinde silah var, lütfen yardım edin" çığlıkları kulaklarımdan silinmedi.

Lütfen kendinizi bu ruh hastası adamdan kurtarın. Ne olursa olsun, askeriyeyi arayın, gerekirse şahit olsunlar ve savcılığa gidip dilekçe verin, uzaklaştırma çıkartın. Sonra da yaşadığınız ili, ilçeyi hatta mümkünse adınızı değiştirin. Böyle manyaklarla uğraşılmaz!

gelemez kaçması lazım onu da yapamaz yani. işte yüz yüze zarar verebilir bana tehlikeli çünkü bir yönden benim için iyi askerde olması. babası öyle dedi hatta tamam sevmiyorsan gelince ayrıl dedi

evet bence de öyle yaparlar ama bilemiyorum işte korkuyorum burda işi bilenler yazınca sakinleştim biraz
Hayır çok korkuyosan, aradığında teğmenim demiş ismini soracaksın, sonra sen arayıp o kişiyi isteyeceksin, kusura bakmayın ben arandım böyle söylediler bilginiz var mı diyeceksin. Ki eminim arayan komutqn değil arkadaşları. Sonra hepsinin bqşı yansın da görsünler günlerini. Babasını da o aratıyor. Benim çocuğum intihara kalkışcak uçar giderim yanına, izin alır eve getirir tedavi ettiririm. Elin kızından medet ummam. Hiç için rahat olsun yani.

Hayatta en korkuğum şeylerden biri böyle psikopatın kafayı bana takıp başıma bela olmasıdır. İşte böyle oluyor çünkü. Kadını öldüren mi dersin, kendini öldüren mi, habire blöfleri mi... Hayır kendilerini öldürüyorlar, sonra sen suçlu oluyorsun. Ailesi, arkadaşı vs suçu sende buluyor... Ömür boyu leke gibi yakanda bu mesele.

Velhasılı kelam... Seni Allah kurtarsın bir an önce bu adamdan diyorum.

Yerinde olsam ailesiyle irtibatta olurdum. "Böyle böyle, ben bu adamla birlikte olmak istemiyorum diye olan bu, oğlunuzun psikolojisi bozuk, ilgilenin, "vs. Tedavi mi ettirecekler, hastaneye mi yatıracaklar artık. Bu tür insanların toplum içinde olması sakıncalı. Yatarak tedavi edilmeli. Almış eline silahı, kendini mi öldürsün, başkasını mı... yok öyle dünya. Ruh hastalıkları hastanesine götürülmeli.

çok doğru söylemişsiniz ben de çok korkardım geldi buldu beni şimdi kurtul kurtulabilirsen

Bir zahmet kendini öldürsün bu döl israfları ya. Böyle bir şey olsa şahsen ben vicdan azabı falan hissetmem, bir de kurban keserim kurtuldum manyaktan diye.

Askeriyenin içindeyim çok iyi bilirim bu işleri , kimse numara yapan askeri tamam abicim falan diye kestirip atmaz , psikiyatriye kadar gider bunun yolu .. arkadaşları ile numara çekmiş

blöf değil hem askerle konuştuö hem kıdemli biri aradı komutan da yanındaymış şimdi konuşuyormuş

Nasıl eminsiniz kıdemlerden rütbelerden?
Saf mısınız Allah aşkına? Hangi rütbeli asker birlikte buna müsade edip askerin birinin nişanlısını arar. Elinden silahı alıp ceza almasını sağlarlar..
Öldürecek insan yapar ona buna aratmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…