kendi i vurucam diyip silah almış çok acil yardım

Geri adım atma. Eğer kendini vuracak kadar manyaksa yapacak nir şey yok. İlerde seni vuracağına şimdi kendini vursun tövbe ya. Babasına da gidin oğlunuzu tedavi ettirin benim yapabileceğim bir şey yok canım o kadar kıymetsiz değil de.

Bu arada böyle bi tip vardı bana saran. tanıdıklarına intihar etti diye yazdırıyordu. Bi kaç kere öldü bile. Bi iki kere evlendi. Yeme blöfünü. Gerçekse de seni ilgilendirmiyor.

niye arayamiyorsunuz
bak arkadasim askerdeki herkesin beline oyle dolu silah vermiyorlar simdi sana burda birsuru sey aciklardim ama sartlar izin vermiyor
bence nisanlinin isi gucu tiyatro almistir silahi ama boş silahi almistir belkide su tabancasidir o bi kontrol ettir

görğntülü konuşurken gösteriyordu silahını ve mermileri bana zimmetli bunlar diye orda biliyorum olduğunu odasında duruyor yani

evet askeriyede de intihar oluyo egitimde vuruldu diyolar ailesi uzulmesin diye, yani gerçekten silah alsa direk sizi aramazlar bence

ayrica vicdan yapacak bisey yok, saplantili takintili biri diye anlatmistiniz

yarin 3. sayfa da bebeginin gözü onunde bosanmak isteyen karisini oldurdu haberi okuyup da bi uye vardi nisanlisi manyakti o mu acaba diye mi dusunelim

once kendinizi dusunun adam normal olsa atla git destek ol dicem de yok yani oyle hiri degil

askerdeki nişanlıdan ayrılmak çok mu yanlış peki?
Eğer sorun askere gittikten sonra edilen kavgalarsa belki idare edilebilir. Veya ayrılma sebebi daha öncesinden gelen sorunlarsa . Stresli bir durum altında o yüzden belki tolerans sınırınızın yüksek olmasını beklemiş olabilir. Neden ayrıldınız?

Ya askerdeki herkesin silahı olur , her eline silah alan görüntülü konuşan intihar ediyorum derse ???

Affedersin ama adamın ağzına ederler , askerliği yanar !

değil ama vicdan yapıyorum babası da arayınca bir fena oldum üstelik o ayrıldı benden ona rağmen bu durumdayız

asteğmen oradaki kuralları bilmesi lazım böyle iş onun başını da yakar. sizi arayıp şuan durdurmaya çalışıyoruz demezler bunun sonrası da var.... bi ara bakalım karakolu ne olacak ne kaybedeceksin yalansa zaten her şey ortaya çıkar.

değil ama vicdan yapıyorum babası da arayınca bir fena oldum üstelik o ayrıldı benden ona rağmen bu durumdayız

Of saf mısınız ya? Ne vicdanı, bu adam sizi vurabilir, sakat felç bırakabilir, kezzap dökebilir, her şey olabilir. Hala vicdan diyorsunuz.

Anlaşılan sizin de yaşama içgüdünüz biraz zayıf.

Bence sen burdan “askerdeki adam terkedilmez” cevabı çıksın istiyorsun .. dönmek istiyorsan dön kimse sana neden geri adım attın demez
hahır o cevap çıkson istemiyorum görüşleri merak ediyorum. uzun zamandor ayrılmaya çalışıyorum zaten. babası etkiledi sanki dönünce ayrıl barı yaptığın yanlış diye cidden yanlış ama napayım adam deli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…