- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
niye arayamiyorsunuzbirliğini arayamam ayrıca inanıyorum almıştor silahı ama şimdi komutanlaymış. çok mu canice askerdeki nişanlıdan ayrılmak ben mi abartıyorum her kötğ şartta askerlik yapan böyle mi oluyor deliricem
eksik cevap vermişim beni asteğmen aradı bir de askerle irtibat halindeyim bir şey olursa yaz bana mutlaka dedimasker yakını olarak söylemek istediğim sana kim arıyor seni?? silah verseler de şarjör yok olanlarında dışına ek bi demir parça yapmışlar kendilerine sıkamasınlar diye..
görğntülü konuşurken gösteriyordu silahını ve mermileri bana zimmetli bunlar diye orda biliyorum olduğunu odasında duruyor yaniniye arayamiyorsunuz
bak arkadasim askerdeki herkesin beline oyle dolu silah vermiyorlar simdi sana burda birsuru sey aciklardim ama sartlar izin vermiyor
bence nisanlinin isi gucu tiyatro almistir silahi ama boş silahi almistir belkide su tabancasidir o bi kontrol ettir
birliğini arayamam ayrıca inanıyorum almıştor silahı ama şimdi komutanlaymış. çok mu canice askerdeki nişanlıdan ayrılmak ben mi abartıyorum her kötğ şartta askerlik yapan böyle mi oluyor deliricem
Eğer sorun askere gittikten sonra edilen kavgalarsa belki idare edilebilir. Veya ayrılma sebebi daha öncesinden gelen sorunlarsa . Stresli bir durum altında o yüzden belki tolerans sınırınızın yüksek olmasını beklemiş olabilir. Neden ayrıldınız?askerdeki nişanlıdan ayrılmak çok mu yanlış peki?
ozaman birligini arayin komutanla bi gorusun baska care yokgörğntülü konuşurken gösteriyordu silahını ve mermileri bana zimmetli bunlar diye orda biliyorum olduğunu odasında duruyor yani
değil ama vicdan yapıyorum babası da arayınca bir fena oldum üstelik o ayrıldı benden ona rağmen bu durumdayızevet askeriyede de intihar oluyo egitimde vuruldu diyolar ailesi uzulmesin diye, yani gerçekten silah alsa direk sizi aramazlar bence
ayrica vicdan yapacak bisey yok, saplantili takintili biri diye anlatmistiniz
yarin 3. sayfa da bebeginin gözü onunde bosanmak isteyen karisini oldurdu haberi okuyup da bi uye vardi nisanlisi manyakti o mu acaba diye mi dusunelim
once kendinizi dusunun adam normal olsa atla git destek ol dicem de yok yani oyle hiri degil
nişanlım kıdemli ve terör bölgrsinde silahı var ve dolu ek demiri bilmiyorum
değil ama vicdan yapıyorum babası da arayınca bir fena oldum üstelik o ayrıldı benden ona rağmen bu durumdayız
hahır o cevap çıkson istemiyorum görüşleri merak ediyorum. uzun zamandor ayrılmaya çalışıyorum zaten. babası etkiledi sanki dönünce ayrıl barı yaptığın yanlış diye cidden yanlış ama napayım adam deliBence sen burdan “askerdeki adam terkedilmez” cevabı çıksın istiyorsun .. dönmek istiyorsan dön kimse sana neden geri adım attın demez
kinlenirse askerde terk ettim diye düşünmüyor değilim şu anOf saf mısınız ya? Ne vicdanı, bu adam sizi vurabilir, sakat felç bırakabilir, kezzap dökebilir, her şey olabilir. Halaq vicdan diyorsunuz.
Anlaşılan sizin de yaşama içgüdünüz biraz zayıf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?