- 13 Haziran 2011
- 12.770
- 7.953
- 448
- Konu Sahibi melekgulus
rüzgargulu canım yorumun için tesekkurler ... ama ıkımızın aılelerıde memur ısteo borclarını bıtırıp ewlenebılır ben beklerım ama yasıda bayagı var onun bişeylerın yukunu kendı basına almaktan bıkmıs gıbı ..bende elımden geldıgımce bişeyler yapmak ıstıyorum ama 2 bin 3 binden asagı calısacagım bıryerde olmamıda ıstemıyor.. bızım ilişkimiz suan umutsuz eskıden olsa ewet aramız ıyıydı gelecege karsı umutlyduk sabredıp beklıyordum herseye ragmen ama suan pamuk ıplıgıne baglı...iç acıcı aşk dolu samanlık seyran olsun onemlı deil tarzı konusmalar gecmıyor aramzda acıkcası su donem...
canım senin erkek arkadaşın Türkiye de yaşadığının farkın da mı. ne demek ikibinler üçbinler.... benim nice üniversite mezunu arkadaşım asgari ücretle işe girdi. Bence sizin durumunuz çok vahim değil. sevgilinin işi var. Bence olay ciddiye binmeli artık. aileler memur diyosun daha ne. benim babamın bi emekli maaşı var genede dillere destan nişan yaptık tabiki borçla harçla. borçsuz olmaz zaten. boşuna beklemeyin. tabi sevgilinin niyeti varsa. inan herşey niyette bitiyo