- 20 Eylül 2025
- 65
- 33
- 3
- 27
- Konu Sahibi kataraktpenguen17
-
bakıyım hayatım teşekkür ederim , genelde tatlı kokuları kimse sevmiyor ama bilmiyorum ben beğeniyorum gibiBen şekerli kokuları hiç sevemedim
Senin dediğin kategoride Burberry goddess’a bakar mısın?
YouTube’dan parfüm inceleme videoları izliyorum. Orada detaylı anlatıyorlar ve istediğin kategoride video izleyebiliyorsun, tatlı mı soft mu hafif kokular mıbakıyım hayatım teşekkür ederim , genelde tatlı kokuları kimse sevmiyor ama bilmiyorum ben beğeniyorum gibi
Merhaba güzel kadınlar
İmza parfümünü senelerdir bulamamış biri olarak neredeyse her kokuyu denedim fakat işte bu demedim çünkü önce beni etkilemeli.
Bazen hemcinslerimizden gelen kokuları sorduğumuzda çoğu söylemiyor üzücü bir durum tabi..
En son Black opium almıştım fakat beni rahatsız etti çokta sevmeme rağmen ilk başta..
Önerisi olanlar var mı artık güzel bir parfüm kullanmayı çok istiyorum
Bakıyım bi aşkım teşekkür ederimYouTube’dan parfüm inceleme videoları izliyorum. Orada detaylı anlatıyorlar ve istediğin kategoride video izleyebiliyorsun, tatlı mı soft mu hafif kokular mı
mesela vanilyalı şekerli en beğenilen beş koku gibi birkaç video izlersin bunların küçük testerlarını alıp denersin.
Sağol bebik hemen inceliyorummŞuraya bi bakın konuşulmuştu
Fiyatida iyiymişben de tatlı ve vanilya kokuları seviyorum ama kışın kullanıma daha uygun. su zamanlarda chloe love story kullanıyorum. hem ağır değil hem beni tatmin ediyor.
kış aylarında kayali vanilla28 kullanıyorum.
bu aralar da bu çok övülüyor bana. kullanan bir kişiye rastladım henüzyurt dısından biri gelse de getirtsek
o yüzden yurtdısından almak istiyorumFiyatida iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?